יום ראשון, 13.04.2025 שעה 17:20
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
פלג בויום

פרוש כנף אברהם

דעה: אנחנו אלופי העולם בחוסר פירגון. אולי הפעם נפסיק לחפש את גרנט בסיבוב ונפרגן לישראלי היחידי שהיה מרחק נגיעה בגביע אירופה

אני לא יודע איך אומרים 'בהצלחה' בסרבית, אבל אני מאחל אותה מכל הלב לאברהם גרנט, מאמנה החדש של פרטיזן בלגרד. נכון, זה לא ממש פונקציה ככה לקחת קבוצה שמובילה את הליגה בפער של עשר נקודות מהמקום השני מהכוכב האדום בלגרד, כשאליפות ממש מונחת בכיס. אבל בכל זאת שיהיה בהצלחה אברהם, ואתה תצטרך אותה.

למה? משום שכאן בארצנו הקטנה, מעצמת הספורט הידועה בשלל הישגיה כגון העפלות חוזרות ונשנות למשחקי גביע העולם, פקסים שלא מתקבלים, זרקורים שכבים, אמצעי תקשורת שמשסים כלבים במאמנים כאילו הם היו יכולים להצליח יותר, כל אלו ועוד יחפשו אותך גרנט בנרות.

טרי וגרנט (ניר יהודאי)
טרי וגרנט. היחיד שהיה מרחק נגיעה מהתואר החשוב באירופה (ניר יהודאי)
 

נכון, יש כאלו שיאמרו שקריירת האימון של אברהם בניכר כוללת פיספוס של זכיה היסטורית של ישראלי כלשהו בליגת האלופות וירידת ליגה עם פורטסמות' ווסטהאם, אבל עדיין אין אף מאמן נושא ת.ז כחולה שהתקרב בכלל למעמדים האלו. ללחצים האלו, לאווריה המדהימה באצטדיונים הנפלאים של אנגליה, ואל תגידו לי שבבלומפילד יש אחלה אווירה בדרבי. אברהם שילם שכר לימוד כבד, כבד מאוד. אך זה לא אומר שהיא לא יודע כדורגל, שהוא לא יודע ומרגיש את המשחק.

אז נכון שהעונה הזו לא תשקף יותר מדי על הצלחתו של גרנט, אבל אפשר לומר בוודאות שהניסיון שהוא יצבור בסרביה הוא יקר ערך ויעזור לו בהמשך בהתקדמות המקצועית. הלחץ שהוא יחוש שם לא משתווה לשום לחץ שחש מאמן כלשהו בליגה שלנו מבחינת בעל בית קפריזי ולחץ של אוהדים, ויסלחו לי ארגוני אולטראס למינהם שאלופים בלעשות רעש בוינטר ובעלי בית הזויים בכדורגל שלנו.

לכן אברהם, פרוש כנף ואל תסתכל לאחור. אני מאחל לך המון בהצלחה גם אם הרבה אנשים בספורט המקומי והרקוב שלנו לא רוצים. ובמשפט אחד בסרבית: Аврам успешно (בהצלחה אברהם).

הכתוב הינו טור דעה

לכתבה זו התפרסמו 20 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 20 תגובות ב-13 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
13
דניאל16/01/2012 22:38
השב   •  00
12
גדי16/01/2012 22:09
השב   •  00
11
פטיש מלונדון16/01/2012 20:07
השב   •  30
10
HALA MADRID!16/01/2012 19:31
גרנט מאמן טוב מאד שאף אחד לא מעריך!
הוא פשוט רצח 6-0 את סיטי (לפני הכסף הגדול אבל זה גם יפה),לא הפסיד משחק ביתי בפריימר ליג והיה מרחק פנדל מגביע הבכיר באירופה.
על דברים כאלה אנחנו לא מפגנים וחבל.
השב   •  20
9
oded16/01/2012 19:13
באמת תתחילו לפרגן. קנאים שכמותכם.
השב   •  10
8
פיני16/01/2012 18:39
הוא צריך לחבור ליאיר לפיד שם מקומו.
השב   •  02
7
WILD CAT16/01/2012 18:16
השב   •  10
6
ירוק בנשמה!!16/01/2012 17:05
דביל ח
השב   •  20
5
חן16/01/2012 16:13
אברהם, אל תשים לב לכלבים שנובחים. העיקר שהשיירה שלך עוברת. ומי שלא מפרגן שיאכל את עצמו.
השב   •  71
4
vהאדום16/01/2012 15:57
אברהם מצתייר כאלוף עולם בתכמנות,קשרים ולא כישורים.
את צלסי הוא קיבל כי הוא היה חבר של רומן אברמוביץ.
את שאר הקבוצות סידר פיני זהבי ובהם הוא נחל כישלון חרוץ.
באנגליה גם כשהוא הגיע לגמר האלופות קטלו ולא פירגנו.
לא סתם אף אחד לא מפרגן לו.
השב   •  32
מכביסט16/01/2012 20:11
קודם כל, לך לאוסישקין. יש שם אולפן ללימודי עברית. כתיבה ללא שגיאות כתיב וכל זה.
דבר שני, אם גרנט הה נוחת אצלכם בתור מאמן, אז אולי הייתם יכולים להוציא משהו מהעונה המשוגעת הזו.
תלמד לפרגן. הבן אדם באירופה כי הוא מאמןץץ ומאמן גדול!
השב   •  10
אוהד ירוק, נס ציונה16/01/2012 22:12
השב   •  00
אוהד ירוק, נס ציונה16/01/2012 22:14
בעונה הראשונה שלו באנגליה(בצל''סי) קטלו אותו גם כשהוא הגיע לגמרים וגם כשהוא הפסיד את האליפות ליונייטד שהייתה פשוט גדולה על הליגה באותה עונה(מה שקורה בד"כ, צבהתחשב בעובדה שלא עוברות יותר משנתיים-שלוש בין אליפויות של יונייטד), ועד היום הם מצטערים על זה שהם קטלו אותו, כי הם הבינו שהמאמן הזה היה רחוק החלקה אחת של מר ג''ון טרי מלהביא לצ''לסי את גביע האלופות היחיד בהיסטוריה שלה, בגמר הראשון(והיחיד בינתיים) בהיסטוריה שלה, ואת הדבר האחרון הוא דווקא כן השיג.
השב   •  00
3
כחול16/01/2012 15:37
אנחנו מפרגנים בגדול
השב   •  61
2
איתי16/01/2012 14:57
לבניון לא מפרגנים? לזהבי? לשכטר? לנאתכו? לביטון, למליקסון, לברדה, ולעוד הרבה (שלחלקם מגיע יותר וחלקם פחות).

לגרנט פשוט לא מגיע
השב   •  47
רום16/01/2012 16:12
יחידי סגולה הם אלו שבאמת רואים ישראלי שיש לו הישג ואומרים שאפו, מי ישמע איזה ליגה אנחנו שיכולה להרשות לעצמה לקטול שחקנים ומאמנים שמצליחים בקבוצות מעבר לים.
השב   •  30
שמוליק16/01/2012 18:23
הכותב לא מדבר עלי ועליך.
כמה כלי תקשורת יש לך שבאים לבניון בטענות?
שקוטלים את גרנט בכל מהלך?
עליהם הוא מדבר והוא צודק ב-100%.
השב   •  20
1
מטי16/01/2012 14:24
בעונה הראשונה של אברם בצ''לסי לא הפסקתי לפרגן. אבל לאט לאט כששומעים את תגובות השחקנים וכשרואים את ההישגים של אברם אז כל הפירגון הופך לתחושת מיאוס.
אברם הוכיח את עצמו כמאמן כושל. הוא הוריד ליגה קבוצת מרכז טבלה ומעלה באנגליה (ווסטהאם), הוא הפסיד בכל גמר שהוא היה בו (צ''לסי - גביע הליגה וליגת האלופות, פורסטמונט - הגביע האנגלי). וכן, גם עם פורסטמונט הוא ירד ליגה למרות שזה לא היה כל כך באשמתו.
למרות כל הכשלונות של אברם עדיין הוא צץ בכל מקום. כל מאמן שמפוטר מקבוצה כלשהי, אברם מיועד להחליפו. מתברר שמדובר בעסקן אמיתי עם קשרים בכל מקום וזה קצת מעצבן. אחד הדברים שאי אפשר לומר על היראלים הוא שהם לא יודעים לפרגן. אנחנו עוקבים בהתלהבות אחרי כל דקת משחק של הליגיונרים שלנו (בניון, שכטר, חמד,נאתכו וכו''). פשוט אצל אברם זה נראה לא כשר. מאמן שמקבל קבוצה שנמצאת במקום הראשון בפער של 10 נקודות לא מרשים אותנו.
חוץ מזה שאברם לא סופר אותנו (סרב לכל הצעה שנתנו לו קבוצות ישראליות מאז שעבר לאנגליה) אז אנחנו לא סופרים אותו!
השב   •  2016
חן16/01/2012 16:10
זה נראה לך חא-כשר משום שאתה מלא שנאה קודם כל כלפי עצמך. עצם העובדה שבעולם כן סופרים את גרנט מה שלא יהיה מוכיחה שיש בעולם רבים וטובים שיודעים ומכירים את יכולותיו. ומכיוון שכל דבר בעולמנו האכזר מושג בדרכים שונות ולאו דווקא נראות לעין, יש להכיר ביכולתו הווירטואוזית של אברהם לתמרן מאחורי הקלעים לקבלת החלטות לטובתו. כנראה שלך אין את היכולת הזו ולכן אתה מקנא בו.
השב   •  70
קוף ירוק16/01/2012 20:23
קודם כל תלמד לכתוב אחר כך תביא דעה על אחרים אידיוט פורסטמונט עלק. אברם הגיע למעמדים ענקים ולולא ההחלקה של טרי הוא גם היה מניף את גביע האלופות !
השב   •  30
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתיתספורט אחר חדשות
טניס
גלישת גלים
בריאות וכושר
האזור המוטורי
כדוריד
כדורעף
כדורשת
ג'ודו
שייט
גלישת רוח
אופניים
אתלטיקה/התעמלות
שחייה
טאקוונדו / אגרוף
ספורט אמריקני / NFL
ספורט בקהילה
ענפי ספורט אילת
התאחדות בתי הספר
המשחקים הפראלימפיים
ONE CHAMPIONSHIP