יום ראשון, 27.04.2025 שעה 02:42
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
יגאל ברמן

הכישלון הזה ייזכר שנים

דעה: למה סיידו האפאתי מועדף על בוקולי? לחיפה, אין שיטה, צורה או סדר. האנוכיות של עטר מנעה ממכבי ת"א ניצחון. הקמפיין הזה הוא כישלון מהדהד

מכבי חיפה נראית רע וזה כבר לא חדש אבל יש הבדל גדול בין לשחק רע לבין חוסר אכפתיות מוחלט של מרבית השחקנים כמו שניתן היה להבחין מול שאלקה. הגיע הזמן שיענקל'ה שחר יתעורר ויעשה זעזוע רציני בקבוצה.

קשה מאוד להבין את אלישע לוי (שהחילופים שלו היו אחת הסיבות להפסד) שהוא משאיר שחקן כמו בוקולי על הספסל ומעדיף את יא יא סיידו האפאתי בהרכב. סיידו לא נלחם, מאבד כדורים ולא לוחץ על היריב. בדיוק ההפך ממה שקשר אחורי צריך לעשות.

וויאם עמאשה פתח את העונה בסערה ונדמה היה שהוא לא יפסיק לכבוש לעולם. אבל גם החלוץ המוכשר נדבק בחולשה הכללית של קבוצתו ועכשיו כבר אף אחד בחיפה לא מסוגל לשים כדור ברשת (כולל פנדלים).

בכלל, גם כשמדובר בשאלקה ב' עדיין ניתן היה לראות קבוצה מסודרת שיודעת מה היא עושה על המגרש. השחקנים משתלבים בשיטה הקיימת כשבחיפה אין שיטה, אין צורה, אין שום סדר והשחקנים נראים כל כך מבולבלים וחסרי ביטחון שנראה כי הם בכלל לא רוצים לעלות שלב.

עמאשה נדבק בחולשה של קבוצתו (יוסי ציפקיס)
עמאשה נדבק בחולשה של קבוצתו (יוסי ציפקיס)
 
מכבי ת"א? עוד קבוצה שלא בדיוק יודעת מה היא רוצה מעצמה כשהיא לא מצליחה לנצח קבוצה שמשחקת כמעט מחצית שלמה בתשעה שחקנים ובדקות רבות אפילו הייתה טובה יותר ולא הייתה רחוקה מניצחון.

אין עוררין על הכישרון של אלירן עטר שהשער השני הוא רק חלק ממה שיש לו ברגליים אבל כמה הוא יכול להיות אנוכי? האנוכיות שלו היא זו שמנעה ממכבי ת"א ניצחון באוקראינה ולא שום דבר אחר.

בכלל, אם נסכם את הקמפיין האירופי העונה של הקבוצות הישראליות הוא מאופיין בדיוק כמו עונה ממוצעת של מכבי תל אביב. מתחילה בקול תרועה רמה, התחלה מקצועית טובה עם תוצאות איכותיות, ממשיך בנפילה ומסתיים בהתרסקות ומפח נפש.

אלירן עטר. האנוכיות שלו עלתה למכבי בניצחון (רויטרס)
אלירן עטר. האנוכיות שלו עלתה למכבי בניצחון (רויטרס)
 
הקמפיין האירופי היה כישלון מהדהד שייזכר לעוד הרבה שנים. עונה שהתחילה עם שלוש נציגות תסתיים במקרה הטוב עם 15 נקודות של שלוש הקבוצות ביחד ועם 5 נקודות בממוצע לכל קבוצה לא ניתן לעלות שלב. ככה זה כשהליגה השישית בטיבה ביבשת נשארת בחודש פברואר ללא נציגה כלל.

הכתוב הינו טור דעה

לכתבה זו התפרסמו 85 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 85 תגובות ב-57 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
57
יפת בן רצון צדקה צדקה15/12/2011 23:37
עם כל הכבוד לניתוח של מר ברמן, אך אתה לא מציין שחצי מהנקודות הן של הפועל תל אביב ולא ממוצע של 5. מעבר לכך הפועל תל אביב כבר הוכיחה לא אחת שהיא מתאימה לאירופה והיו לה הישגים יוצאים מן הכלל בעבר הרחוק והקרוב. אם כבר מזכירים אז צריך להזכיר הכל.
השב   •  00
56
רועי15/12/2011 22:03
למה אתה מתכוון 0-0-0 או 3-0 נגד כל קבוצה במשך החודשים האחרונים
השב   •  00
55
ברקוביץ15/12/2011 19:28
עטר שחקן גדול
השב   •  01
54
ירוק15/12/2011 19:19
אבל גולסה אמר שכולם ראו שהם נותנים את התחת על המגרש, לא יפה ככה, חסר תועלת
השב   •  00
53
אבי15/12/2011 17:54

אז בעצם גם הכדורגל באירופה לא כזה איכותי אם מכבי חיפה והפועל ת"א ניצחו את מנצ''סטר צ''לסי המבורג מילאן פארמה פריס סן ז''רמן ..

שקבוצות עלובות כמו באזל ואפואל ניקוסיה מעפילות לשמינית גמר הצ''מפיונס זה אומר שכל הכדורגל באירופה זה בלוף אחד גדול
 

השב   •  22
אברשקה15/12/2011 18:18
השב   •  01
52
יוסי15/12/2011 17:54
מה שהכי עצוב שאנחנו עם הופעה נוראית השנה באירופה עשויים לסיים עם הכי הרבה נקודות מבין שלשת הישראליות !
השב   •  20
51
אסף15/12/2011 17:46
זה מה שאלישע לא מבין, מעלה קשר אחורי שלא מסוגל לשים פס קדימה
השב   •  00
50
אוהד חיפה שפוי15/12/2011 16:39

חבורה של ילדים קטנים אוהדי הצלחות שקמו רק בגלל העלייה לליגת האלופות.
רק עושים נזק לקבוצה ושמים מקל בגלגלים.

השב   •  53
49
אלי15/12/2011 15:35
כדורגל בארץ זה לא ספורט אלא הענף הרכילות והפלילים של התקשורת.
השב   •  43
אוהד15/12/2011 16:30
הענף הזה שבזכות זרים מכבי ת"א משיג תארים?
לא שאין כמה כשרונות.רק רוב הליגה ללא הזרים לא מעניינת(בעצם.גם ככה היא לא מעניינת).
השב   •  42
אלון16/12/2011 09:09

כדורסל זה ענף הכדור היחיד שבו נבחרות ישראל גברים ונשים משחקות באליפות אירופה

זרים? אין ליגה בכירה בלי זרים ובזכותם הישראלים בכדורסל משתפרים בניגוד לישראלים בכדורגל שרק נעשים גרועים יותר כי אין פה זרים ומי שיש הוא גרוע

גם בלי מכבי הכדורסל בארץ לא רואה אף ענף אחר בטח שלא את הכדורגל הזניח שהוא בלון נפוח של התקשורת.
 

השב   •  00
48
ירווק עולה15/12/2011 15:26
הם מקום 2 ואתם תשיעי אז תסתום למה אשדוד נותנת עונה מדהימה עד עכשיו !!
השב   •  00
47
דין15/12/2011 15:07
ברגע שכל השחקנים יקבלו משכורת בסיסית של 4800 ש"ח ברוטו בחודש! .ואת הכסף הגדול יקבלו רק על  נקודות. ובסוף העונה יקבלו תוספת שכר לפי מיקום .. ולא כמו היום כל שחקן שעוד לא הגיע למספר נעליים 39 כבר מדבר על חןזה של 150000 $ לחדש ויש לו 18 סוכנים ואבא ואמא ומקורבים וחבר של מקורב ושכן של מקור .. וכל היום הם יושבים בבתי קפה ונוסעים במכוניות . וקונים  מכנסים גינס ב- 3000 ש"ח ומשגעים את כל הילדים הנפלאים שגדלים לנו במדינה
השב   •  70
46
סזז15/12/2011 14:48
נראה לי אחד השחקנים הכי לא מוערכים ששיחקו בארץ. הוא היה שומר על 5 שחקנים בהתקפה אחת. איזה אוהדי הצלחות יש למכבי חיפה. עונה אחת לא הולך והם משתגעים. לפחות אצלכם מנסים להשקיע ולבנות קבוצת כדורגל טובה. הלוואי עלינו יעקב שחר. תגידו תודה על יניב קטן ולא על עגלות כמו שלנו. קפטן שלוקח אחריות ומראה נוכחות. אנחנו חוץ משנתיים בעשור רק אוכלים את הלב ולא מגיעים אפילו לצמרת. כבר לא מעניין אותי אם נרד ליגה.
השב   •  70
45
דן15/12/2011 14:40
נקווה שנמני יוכל למצוא פריירים שיקנו אותו.
הבעיה בחלק העליון אינה ניתנת לתיקון.
בזמן הנוער לא היה לא מאמן מתאים שיוכל לתקן זאת(שפיגל, קשטן ,גוטמן)
השב   •  12
44
איציק15/12/2011 14:29
השב   •  00
43
צהוב עצבני15/12/2011 14:14
הוא לא פצוע פשוט הצטרף למעודדות מהיציע וקיבל סרט קפטן כי אייל לימד אותו לשיר

מיץ'' השקיע הרבה כסף להגדיר מחדש סטנטדרטים אמריקאיים ואכן יש לנו מעודדות לתפארת

חשבנו בהתחלה שהביאו אותו לתת בגולים אבל התרומה העיקרית שלו היא מהיציע
השב   •  31
42
דניאל15/12/2011 14:14

הכדורגל בישראל לא נחשב לפופולרי אז שאין ציפיות אין אכזבות

זה שהתתקשורת בארץ האינטרסנטית מנפחת את הכדורגל הישראלי זה לא אומר שכל העולם גם כן מסקר ומתייחס לליגה של לוזון .

השב   •  20
41
צהוב יורד15/12/2011 13:41
שמונע כל תיקון של המכונה המקולקלת. בגללו אין למכבי חיפה משחק אגפים. בגללו איל גולסה משחק כקשר אחורי, לא בא לידי ביטוי וסופג ביקורת מ"מבינים" שיציע ובתקשורת. אף אחד לא מעז לבקר אבל לא מהססים להתפלא מדוע הקבוצתה נראית כך. התשובה כל כך ברורה שזה כואב. חבל שמקישי המקלדת כאן לא מסוגלים להפנים את הסוגייה הזו ועסוקים בעיקר בלצנזר את ההודעות הפוגעות בקפטן הירוק, יקיר התקשורת.
השב   •  121
40
יניר15/12/2011 13:38
אז השנה אתם לא משהו אז מה,זכיתם ב7 אליפויות ב11 שנים,לא כל שנה זוכים תרגעו,יהיה בסדר,בקשר לבייתר,איך אתם מסוגלים לרדת על חיפה,אחרי ששחר עזר לכם פעמיים השנה,איך?זה רק מראה מי אתם
השב   •  40
39
מציאותי15/12/2011 13:29
אמרת שצריכים לנצח את שאלקה, האמירה שלך הגיעה אליהם והם החליטו לחנך אותך
השב   •  10
38
רועי15/12/2011 13:10
להחליף תקהל להחליף תמאמן להחליף תצבע להחליף תקבוצה תשחקנים תהנהלה בקיצור למחוק את הקבוצה מהמפה או שפשוט ישחקו איפה שבאמת מתאים להם ואני מדבר על ליגה ג'' לכו לגהנום 3-0 ריסקו אותכם!
השב   •  23
37
רועי15/12/2011 13:07
להחליף תקהל להחליף תמאמן להחליף תצבע להחליף תקבוצה תשחקנים תהנהלה בקיצור למחוק את הקבוצה מהמפה או שפשוט ישחקו איפה שבאמת מתאים להם ואני מדבר על ליגה ג'' לכו לגהנום 3-0 ריסקו אתכם!
השב   •  31
36
ג''ון טרבולטה15/12/2011 12:30

אלירן אתה פח!

השב   •  22
35
דוד15/12/2011 11:58
ארבע שנים במכבי חיפה שני אליפויות סגנות העפלה לליגת האלופות הלוואי חצי מי-זה על מכבי תל אביב אלישע אין כמוך צנוע ומקצוען
השב   •  61
34
יפו ג15/12/2011 11:37
השב   •  12
33
matan15/12/2011 11:04
הכל מתחיל ביחס לשחקנים, אז נכון שדווידוביץ כבר לא בשיא כושרו אבל יכלו לתת לסמל שנתן את הגוף שלו למועדון עונת פרישה אחרונה מכובדת יותר ולא להביא שוער זר בינוני.
מצד שני לא יעזור לאלישע אין ממש עמוד שדרה נראה שהוא יותר חיילשל קטן מאשר מאמן כדורגל הקבוצה עומדת רע על המגרש שחקנים מחכים שהכדור יגיע אליהם ולא נעים לשטח והכל כל-כך לאט.
להגיש שזה היה שונה בארבע שנים אחרונות לא ממש. כל עוד קטן סותם את מרכז השדה המערך של שני חלוצים נדון לכשלון אז שמכניסים כבר שחקן קו כמו ימפולסקי ברור שהוא ישלח אותו לשחק במרכז המגרש?!?!?!
הגיע הזמן לראובן עטר או רן בן שמעון וזה רק כי גוטמן (חיפאי) מחכה לנבחרת
השב   •  10
32
לירן חולצה ורודה15/12/2011 10:56
אני חותם עכשיו שלא ניקח אליפות בשנתיים הקרובות אבל אנחנו רוצים רק דבר אחד והכי משמעותי בכדורגל!
רוצים ששחקנים ידעו איפה הם על המגרש,יקבלו כדור עם הפנים לשער של היריבה,ילחמו,יחברו שני פאסים לפחות בלי לבעות את הכדור לחוץ,רוצים שחקנים נורמליים ולא אוברייטדים מובהקים! שמקבלים אלפי שקלים על מה ולמה!?,רוצים לראות שיטת משחק כולל דאבל פאסים.

השב   •  140
אוהד15/12/2011 12:13
בעבר יצאו לאירופה בעיקר שחקנים שהראו יכולת ברמה או שתיים מעל הליגה.
כיום כל שחקן שיודע לתת פס יוצא לאירופה וקבוצות מהליגה לא יכולות להתמודד מול ההצעות מאירופה כי המועדונים מציעים שכר הרבה יותר טוב.
לכן צומצם הפער בליגה וקבוצות מסתפקות בשחקנים סוג ב'' ברמה הישראלית.
גם הפועל ברגע שטוטו תמוז יעזוב יראו פחות טוב כי כמה שמארי טוב הוא בעיקר פורח כשטוטו תמוז לצידו.
השב   •  40
31
מרקו15/12/2011 10:53
אז די ללכלך. עטר גאון
השב   •  23
30
עדן חיפאי בנשמה15/12/2011 10:50
ניתוח כולל של כל שחקני חיפה:
דווידויץ'' – צריך לדעתי לקבל יותר דקות כדי להעלות לו את הבטחון .
שאראנוב – שוער טוב אבל פזיז מדי , לא לוקח מנהיגות כמו ששוער צריך לקחת וחבל.
אציק כהן – נקווה שעכו יקבלו אותו חזרה
סארי פאלח- נקודת אור בהגנה , צריך להשתלב עם בלם טוב ומנוסה לידו
בולייאט- לא מתאים לחיפה , הוא חסר בטחון לאחרונה , צריך להביא במקומו בלם תותח.
מגרשווילי-  מסכן , תנו לו הזמנות והוא יראה לכם מה הוא יודע והוא יודע.
משומר – צריך לעבוד איתו דחוף על נושא שבירת נבדל , הוא איטי , מסורבל , חבל.
עותמאן – נעלם בגלל אלישע , חבל, יש לו יכולות טובות , חייב להיות המגן הימני של חיפה.
דגני – יכול להיות מחליף טוב , לבלם לא יותר , מגן הוא יכול להיות אם ישפר את ההרמות.
טאלב טוואטחה – שנה שעברה , המגן הטוב בארץ, היום ככה , עושה רק התקפה , הגנה אצלו זה כלום , נשאר אחרי החצי ברוב ההתקפות , רוב הגולים באים מהצד שלו ,חייבים לעבוד איתו על ההגנה.
תמיר כהן – אני לא יודע מה הסיפור איתו , נותנים לו הכל , הוא פשוט לא מתפקד כמו פעם , אני חושב ל עשות לו כמה טסטים אחרונים , לפני שמביאים אחד טוב.
בוקולי – נשמת הקבוצה , חייבים אותו .
ימפולסקי – אני באמת חושב שהוא צריך לקבל משחקים שלמים , שהוא על המגרש ,חיפה עם יותר מוטיבציה על המגרש , והוא מוסיף מהירות טובה.
עידן ורד – השחקן הטוב בקבוצה , למרות שהוא נעלם בתקופה האחרונה , חייב להתאפס ולהראות מה הוא יכול כמו בתחילת העונה .
אייל גולסה- שחקן עם המון כשרון ופוטנציאל לא ממומש , לדעתי זה לא העמדה שלו, צריך להציב אותו אחרת והוא יראה אחרת, צריך להוציא ממנו הרבה יותר.
סיידו יאיא – שחקן פיזי טוב , עם זאת , עדיין הפסים שלו חלשים , הוא לא מספיק טכני בשביל חיפה, צריך להביא במקומו לדעתי אחד טוב .
יניב קטן – הקפטן והמנהיג , חייב להיות יותר אחראי , לנהל את המשחק כמו פעם כמו שהוא יודע .
עמאשה – חלוץ ענק , בתחילת השנה , היה סקורר טוב ולאחרונה נעלם , גם חייב להתאפס על עצמו ולתת יותר.
עזריאל – חלוץ טוב שצריך לקבל יותר דקות והוא יראה מה הוא יו
השב   •  12
29
אריק האדום15/12/2011 09:59
כל שבוע שבועיים משנים את דעתם לפי המשחק האחרון.
חבר''ה תתעשתו כבר.
השב   •  80
28
nba15/12/2011 09:55
ויש כמה סיבות עיקריות:
1)השחקנים הבכירים יוצאים לאירופה באמצע העונה ובסוף העונה.
2)השחקנים שבאים במקומם עולים מהנוער או לא מספיק טובים.
3)והזרים שבאים זרים לכדורגל חלקם חזרו מפציעות ולא מצאו לעצמם קבוצה באירופה או כאלה ששיחקו בליגה השניה בסלובניה,בולגריה,סלובקיה או בליגה השלישית בהולנד,גרמניה,שוויץ 3)זרים טובים כמו שהיו פה עד לפני 3,4 שנים כבר לא מוצאים בשוק ויש לזה סיבה עיקרית אחת הליגה פה כבר לא אטרקטיבית עבורם והפירסום יורד פה.
4)ספונסרים כבר לא רוצים להשקיע שלא נדבר על אנשי עסקים שרק מפסידים הרבה כסף על סתם שבין כה וכה לא יהיה להם מזה רווח לא חשוב כמה הם ישקיעו בכדורגל הישראלי, הם נמנעים כשהם שומעים על פשיטות רגל מצד אנשי עסקים (יאמר וגיאדמק) ומעדיפים להשקיע איפה שהם יכולים להרוויח.
נ.ב אפילו שיש הרבה שחקנים ישראלים באירופה הנבחרת גם לא מצליחה אז יש בעיה חמורה במטליות של השחקן הישראלי הדבר הכי קטן בעולם מוריד לצעירים את הביטחון הניהול של המועדונים שכונה והשיווק גרוע!

השב   •  90
27
יענקלה שחר15/12/2011 09:54
מכבי חיפה צברה בבית אחד יותר נקודות מאשר שתי התל אביביות ב 2 הבתים 5-6
השב   •  43
אביחי15/12/2011 12:11
לתל אביביות יש 6 נקודות שזה בדיוק כמו שלכם היה.
הפועל ת"א כנראה ינצחו היום אבל הם הכישלון הכי גדול כי היה להם בית ברמה של גביע הטוטו בליגה הלאומית. גם מכבי חיפה יכלו והיו צריכים לעלות. מכבי לעומת זאת קיבלה בית שאף קבוצה ישראלית לא הייתה עולה ממנו. ברור שהם יכלו לעשות יותר, בעיקר בשני המשחקים האחרונים שהם חזרו מפיגור ולמרות זאת לא ניצחו גם את בשיקטאש וגם את קייב.
השב   •  70
26
Mens Rea15/12/2011 09:43
השב   •  20
25
Mens Rea15/12/2011 09:40
כל פעם עושים מסי משחקנים בינונים במקרה הטוב, לדעתי. קודם בוזגלו, כעת זה. בחיאת, עוד לפני אתמול, לפחות 3 פעמים העונה החטאות שלו עלו לנו בנקודות: מול בני יהודה (פעמים כמדומני), בית"ר ונתניה: הגיע מול שוער והחטיא. וזה כששער היה מביא עוד נקודות, ועושה את ההבדל בין תיקו לנצחון או בין הפסד לתיקו.

אז בחיאת, אין עוררין על הכשרון שלו? דווקא יש, כמו של עוד שחקנים שעשיתם מהם תותחים
השב   •  101
24
הבחור עושה יותר מדיי נזק!15/12/2011 08:53
השב   •  71
23
בוני15/12/2011 08:31
אין סוף לצביעות. מנצ''סטר יונייטד חוטפים שישיה ואף אחד לא מעז לחשוב לזרוק על אלכס פרגוסון מוט ברזל, רק "הקומץ" מאוהדי מכבי חיפה מתנהג כאילו חרב עולמו. חבורת צבועים, המועדון הזה זכה בעשור הראשון של שנות ה-2000 ביותר אליפיות ממה שכל מועדון אחר בארץ חולם עליו. אז יש שנה לא משהו, אז מה!? מה קרה?! תתבגרו יא מפונקים אוהדי הצלחות
השב   •  91
22
ירוק15/12/2011 07:53
השב   •  12
21
ג''וני15/12/2011 07:51
כי פשוט היה אכפת להם

עם 9 שחקנים הם רצו בלי סוף , מכבי מפחדים מהצל של עצמם , את המשחק של חיפה לא ראיתי אני משער שזה אותו סיפור

צריך מאמן שיהפוך את השחקנים שיכנס בהם, מי שלא ישחק כמו שצריך, לקנוס אותו , דיי עם הגן ילדים הזה .

לאמן כושר במכבי יספיק- כל השחקנים הם שחקנים טובים תן להם כושר ואגרסיות למשחק , הם ידרסו את הליגה

אבל אפטיות כזאת אני לא יכול לראות, איך אפשר להיות כל כך אפטי איך ?

דברים כל כך פשוטים מסירות רוחב שאין עלייך לחץ לא מצליחים לבצע זה לא שאי אפשר זה פשוט אפטיות שלאף אחד לא אכפת
השב   •  120
20
מרקו15/12/2011 07:42
השב   •  63
19
ברוך ממטודלה15/12/2011 07:15

מי עוד כמוהו עובר 3 שחקנים בכמה הטעיות וירטאוזיות, אבל כמה פעמים עוד אפשר לראות איך מסירות של הרגע האחרון מוחמצות בצורה נוראה על ידי קונטה ודבור, אז מה הפלא אם הוא רוצה לסיים בעצמו?

השב   •  87
ג''וני15/12/2011 07:54
כן הוא יודע לעבור שחקנים , אבל הוא מחמיץ הרבה , והמסירה האחרונה שלו גם לוקה בחסר , כמה פעמים הוא מסר רוחב והכדור הגיע לכוכב אחר ?

אתמול קולואטי היה מתאים למשחק, הוא היה מנצל יותר הזדמנויות מכל חלוץ

ואל תשכח שדאבור וקונאטה הם צעירים בסביבות ה18, עטר כבר עם ניסיון מאחוריו .
השב   •  100
ברקוביץ15/12/2011 19:55
לוקה בחסר, אה? תגיד אתה יודע על מה שאתה מדבר?
השב   •  10
ג''וני18/12/2011 07:37
מושלמת , אה ?
אפשר להביא דוגמאות לכשרון מפה עד לאמריקה , בסופו של דבר , עטר לא ממצה את הכשרון שלו וצפוי להיות כראובן עובד והרבה אחרים שהיו שם .
השב   •  00
18
עומר15/12/2011 06:47
אלישע תתבייש לך מספיק עם הביזיון . תארוז את התתיק שלך ולך הביתה . מספיק עם הנזק שעשית לקבוצה אתה הורס מועדון גדול
השב   •  55
17
יניב15/12/2011 06:47
שבחיפה הצעירים באמת בנוער מקבלים חינוך טוב ואז הם עולים לבוגרת ונטמעים בדרעק של הותיקים כמו קטן ודוידוביץ''. בכלל צריך להתחיל לעבוד על הראש של השחקנים, כי יכולת יש להם, צריך להתחיל לעבוד על הראש ועל דברים בסיסיים ולאט לאט להתקדם.
השב   •  51
16
מושיק המאמן15/12/2011 06:27
זו אכן עונה כשלונית של מכבי חיפה ולא רק מבחינת התוצאות.לא מקבל את דעתך לגבי סיידו כי בהרבה משחקים הוא בלט יותר מכל שחקן אחר וזו בעיה.שילוב של שניהם זהו פתרון כל עוד משחקים עם חלוץ אחד.
השב   •  21
15
צהוב15/12/2011 05:36
הוא בא לומר כמה הליגה שלנו פח!
ואיך בכל העולם רמות האימונים ברמה כל כך גבוהה ומתקני האימונים והאצטדיונים בכמה רמות מעל הארץ
אין מה לעשות עד שלא יהיה שנוי מהיסוד הליגה שלנו תישאר פח כמו שהיא
השב   •  30
14
דרוגבה15/12/2011 04:08
מאז שהוא בחוץ אנחנו נראים רע מאוד. לא שאני מאמין בקללות אבל ראבק, בחיים לא ראיתי כזאת קבוצה גרועה בחיפה (חוץ מהפועל אבל הם לא קבוצה באמת)
השב   •  36
13
אילן15/12/2011 02:42
לא נדרש כלום יותר ממנו הוא שחקן גדול שמוקף בחבורה של אפסים כגון מוסא קונאטה שאין לו מקום בקבוצה בכלל בליגת העל ובכלל לדעתי אין לו מקום בקבוצת כדורגל כי הוא אנטי כדורגל ועוד כמה שחקנים עלובים כמו דאבור וכדומה אבל טענות לאלירן עטר אסור שיהיו
השב   •  156
12
אמיתי15/12/2011 02:42
ומפרקים את הליגה כל שנה וכל תיקו של הקבוצה הקיקיונית שלך נגדנו זה סיבה למסיבה במקרה הטוב אם לא חפלה. תפסתם ליגה שכונה הרמתם את האף? סיבוב שני בפתח נראה לכם מה זה
השב   •  11
11
nba15/12/2011 02:00
השב   •  110
10
לירן15/12/2011 01:38
זה לא ההפסד זה היכולת זה פשוט מביש ומבזה והשחקנים יכולים לבוא אל הקהל בתלונות מהיום ועד מחר, אבל כשהם לא מצליחים לחבר 5 פסים טובים בחצי של שאלקה ולא גורמים לשוער להתאמץ אפילו פעם אחת, אז הם צריכים לסתום את הפה ולבקש סליחה שהם משחקים כמו חבורה של אני לא יודע מה.
מכבי חיפה נהרסת לאט לאט ואם יענקל''ה לא יתעורר ויעיף מהקבוצה את כל התת רמה שאיכשהו הגיעה לשם(ררכש עלוב של אלישע)אז אנחנו נמצא את עצמו נכנסים למערבולת כמו מכבי ת"א שלא פוגעת כבר 8 שנים
השב   •  71
9
אלי15/12/2011 01:36
ולא מצליחים להוציא נצחון. משחק מותח? אולי, אבל כולו גארבג'' טיים, ללא כל חשיבות. 
מכבי חיפה מול מילואי שאלקה לא התאמצו לנצח ולעלות שלב.  הכשלון של אלישע התחיל ברומניה וקפריסין. חיפה משחקת בלי מאמן!
השב   •  123
8
אשדודי 1515/12/2011 01:28
לא בא להוריד מהערך של חיפה אבל כשאומרים לכם שאתם אוהדי הצלחות אתם צוחקים ואומרים שזה לא נכון . . .אבל לפי השלטים אין ספק שאתם קהל של הצלחות בלבד ! עונה אחת לא טובה זהו עושים כאן את המוות לאלישע
השב   •  297
ok15/12/2011 09:01
זה לא שלא מצליח. זה איך שהקבוצה נראית. לא לזכות באליפות זה בסדר ולגיטימי אבל הקבוצה נראית כמו  שום כלום בחרום וזה מחרפן את האוהדים ובצדק. אין שיטה ואין דרך וכמו שזה נראה גם אין עתיד.
השב   •  154
יענקלה שחר15/12/2011 09:55
ואתם כשלונות
השב   •  67
דולפין15/12/2011 13:47
תפתח את ספר השיאים של ליגת האלופות. ונכון, אשדוד לא יהיו שם בקרוב, אבל עדיין ביזיתם את המועדון ואת המדינה.
השב   •  60
7
אשדודי 1515/12/2011 01:26
שיחקנו עם הרכב שני
השב   •  21
6
לב ירוק15/12/2011 01:14
צריך לרדת ליגה כדי שיהיה מותר לצעוק ביזיון?? וזה שאלישע ממשיך לתרץ רק יותר מעצבן.. שיפסיק לחשוב שאם חיברנו שתי פסים שיחקנו טוב.. אנחנו לא בית שאן..
השב   •  40
5
פשוט רוצה לבכות15/12/2011 01:13
צריך לרדת ליגה כדי שיהיה מותר לצעוק ביזיון?? וזה שאלישע ממשיך לתרץ רק יותר מעצבן.. שיפסיק לחשוב שאם חיברנו שתי פסים שיחקנו טוב.. אנחנו לא בית שאן..
השב   •  100
תימני15/12/2011 15:53
השב   •  21
4
דגה''ר15/12/2011 00:47

שיש כל הזמן בעיות ומחפשים פתרונות והולכים כל הזמן מסביב ומסביב בזמן שהאשם יושב לו בשקט ואף אחד לא שם לב אליו

אייל גולסה הוא הדוגמא המובהקת.שחקן שלא תורם כלום, בינוני מאוד, לא מבקיע, לא מבשל אבל!! יהיה בהרכב לא משנה באיזו רוטציה ובאיזה מצב במשחק (באנקר בהרכב בלי שום סיבה).ויש לו כישרון אבל שיקבל את חולצת ההרכב על סמך היכולת שלו. הוא בינוני באמצע וכל המשחק נדפק

המקרה האחרון שמזכיר את הסיפור הזה היה הסאגה של שטראובר במכבי ת"א - עד שקלטו שהוא שוער בינוני דפקו לעצמם כמה עונות

השב   •  406
דרור15/12/2011 01:49
הוא בינוני בתור קשר אחורי (!) אבל זאת לא העמדה שלו! העמדה שלו היא מתחת לחלוצים, ואלישע מתעקש להציב אותו בעמדה שזרה לו. אז מה הפלא שהוא לא נותן תפוקה?
השב   •  162
ברוך ממטודלה15/12/2011 07:16
השב   •  12
האור הירוק15/12/2011 14:52
הבעיה היא לא אייל גולסה אלא.

יניב קטן- שחקן שבכל עונה נותן משחק אחד טוב תוקע את כל משחק ההתקפה ולא יורד להגנה(לא באשמתו, הוא פשוט לא מסוגל) למה אף אחד לא בא אליו בטענות??
אני בטוח שיניב קטן אלה גבר שבעולם, אבל מה לעשות שהוא לא במצב שהוא יכול לתרום לקבוצה!

השב   •  51
3
The hungry rabbit jumps15/12/2011 00:43

לעולם לא אשכח את המשחק הראשון שנכחתי בו: משחק בית נגד בית"ר ירושלים בעונת 93-94 הגדולה. ישבתי ביציע ג'' ונחשפתי בפעם הראשונה לגדולה של מועדון פאר, עם שילוב של שחקני בית ענקיים וזרים איכותיים. הרבה דברים אפיינו את מכבי חיפה במהלך השנים שהגיעו אחרי. אף אחד מהם לא קיים יותר. נאמר כבר הכל - השיקולים הכלכליים השפלים של יענקל''ה, חוסר האונים של אלישע, והרכש הבאמת בזוי. אבל יותר מכל, וזה הכי כואב לי, מכבי חיפה מודל 2011 היא מנוע ללא דלק. גם לפני המשבר הגדול של השבועיים האחרונים שחקנים עלו לכר הדשא בלי טיפת מחוייבות או התלהבות, סף שבירה של זאטוטים בבית ספר יסודי, וחוסר חיבור כקבוצה. אני לא בא בטענות לאף אחד מלבד יענקל''ה. וזו בדיוק הסיבה: יעקב שחר היקר, מינית מאמן כדורגל חסר אופי, שבנה קבוצה של ערסים חסרי מודעות בסיסית. העובדה שאתה לא רואה את זה מעידה כי עם כל הכבוד לכשרון העסקי שלך - היכולת שלך להבין בני אדם היא אפסית. ברקוביץ'' היה ונשאר ערס, אבל לפחות לידו שיחקו מעט אינטלגנטים, בניון לא היה גאון הדור, אבל שיחק עם ז''וטא ופראליה. אפילו ליד ארבייטמן שיחק בוקולי, שמשום מה משלם ארנונה לספסל. אבל העונה? כולם עילגים וכסילים. המצב לא מפליא אותי כלל. אז תודה רבה לך אדון שחר.

השב   •  734
אמיתי15/12/2011 02:47
להגיד על בניון שהוא לא גאון הדור? מה שיוסי עשה במכבי חיפה אף שחקן אחר לא יעשה בחיים. שיחק ליד זוטא ופראליה? אולי הם שיחקו לידו אח שלי.יוסי שלנו היה תופס כדור במשחקי עונה דרבי אירופה רק מה שתבחר ונכנס איתו לשער בזמן אמת. שחקן של תכלס שחקן גאון יחיד בדורו. ציפו מעידן ורד וגולסה לעשות חצי מזה לא הכל..אבל הולך ומסתבר שהם בלופים עם כשרון ותו לא. אין להם לא גולים לא בישולים רק לכדרר שאת זה גם אני יודע. יוסי אגדה!
השב   •  211
אוהד15/12/2011 12:23
לחיפה היתה קבוצה נחמדה לפני כמה שנים ומיד אחרי 2 עונות עזבו 3 או 4 שחקנים דומיננטיים.
אחרי עונה פרח רפאלוב וחמד הצליח ומיד יצאו לאירופה.
קשה במצב הנוכחי בו כל שחקן כיום יוצא בגלל עונה אחת טובה לאירופה לבנות קבוצה ועוד במיוחד כשאין תקציב להביא שחקנים מתאימים לרמה הדרושה.
למה טוטו תמוז לא בחיפה?למה ברק יצחקי עוד לפני הפציעה לא הגיע לחיפה?למה אפילו את בן בסט לא מביאים?אולי כי חיפה גם הקטינו את התקציב וגם לא יכולים כמו במקרה בן בסט להתמודד מול השכר שמציעים באירופה.
בעבר כל שחקן שהראה יכולת טובה בליגה מיד הגיע לחיפה אם זה רביבו,עידן טל,זאנדברג או רוסו ובניון.
כיום עם התקציב שחיפה מציע שחקנים רוצים להפועל או לאירופה ואפילו למכבי ת"א גם אם זה אומר להכשל מקצועית רק לפחות להרוויח כסף על כלום.
אלישע יכול לספק כדורגל יפה אם היה לו תקציב טוב או לפחות אם לא היינו בתקופה שעל כל פס שחקן יוצא לחו"ל כי כמה כשרונות כבר אפשר למצוא בליגה כאשר עוזבים כל כך הרבה?
אגב,אלישע בסכנין עשה דברים יפים לא פ]חות מרן בן שמעון וראובן עטר כשהצליח להגיע איתם למקום 2 ופיספס הזדמנות להגיע לגמר גביע בגלל פנדלים נגד בית"ר.
השב   •  71
ניר15/12/2011 15:30
הכעס על אלישע
זה שהוא בנה את הקבוצה הזאת 11 שחקנים בינוניים שכירי חרב אפטים גרים בת"א שיוצאים לבלות כמעט כל ערב שותים ומעשנים ומחרבנים על המאמן עדיף לשחק עם שחקנים מהנוער שלפחות יתנו את התחת על המגרש ואל תספרו לי סיפורים שיעקב שחר הנחית עליו שחקנים אם זה נכון אז למאמן אין כבוד עצמי וחוט שידרה .
דבר שני כל מי שמבין טיפה בכדורגל רואה שהקבוצה לא מאומנת אם בקרנות הקצרות המטופשות ,החפיפות באגפים שלא יודעים לבצע, בעיטות חופשיות שאף אחד לא יודע מי לוקח ,הצבת שחקנים מתומתמת גולסה לא משחק בתפקיד שלו עמאשה במקום לשחק באמצע משחק באגף ימפולסקי מגן ימני בולייט בלם שכל העולם רואה שהוא קשר אחורי ושמישהוא יסביר לי מה קטן עושה על המגרש לבחור אין כח לחצי שעה בלחץ והוא רק בן 31 .
 שלא לדבר איך הוא שורף שחקנים ושולח אותם ליציע ואחר"כ שולח אותם למגרש אחרי חודשים שלא שיחקו ומצפה שיצילו אותו
אני יכול לתת פה עוד 500 מילה על כמה הוא לא מאמן ושיחק לו המזל .
לסיום אני מוכן לסיים במקום 14 בתנאי שהפועל חיפה יסימו 15
השב   •  10
2
חי15/12/2011 00:43
השב   •  2031
מכביסט!15/12/2011 01:32
שאהבו אותו עונה שעברה.. כישרון יש והרבה.. רק צריך לסדר לו משהו במוח שהוא כל מקבל מקבל החלטה שגויה.
השב   •  103
ברוך ממטודלה15/12/2011 07:13
השב   •  63
דודו בזק15/12/2011 15:06
השב   •  12
צהוב15/12/2011 15:09
אני בטוח שלא ראיתם את כל המשחק, רק את התקציר. עטר היה המצטיין של מכבי (אולי חוץ מחיימוב), כל התקפה הוא ניהל, היחיד שניסה לעשות משהו מעניין במכבי, הבקיע שער יפה ואתם מתלוננים. בסדר, אז הוא היה צריך למסור באותו רגע.. בגלל זה להרוג אותו? שוב, הוא היה המצטיין, ראיתם איך באותה התקפה הוא הצליח לעבור את מגן הימני של קייב, לפרוץ עד האמצע ואז הוא היה צריך למסור למרות שאני מאמין שאם הכדור היה מתלבש לו כמו שצריך ברגל הוא יכול להבקיע (זה לא איך הוא לא מסר, זה איך הוא לא הבקיע..) ומה עם קונאטה? - למה אתם לא מתייחסים למשחק שלו? היה פשוט חושך! כל הזמן מאבד כדור, מחמיץ באחד על אחד ובמחצית הראשונה, אני לא אשכח את זה.. סוף סוף מכבי ניהלה התקפה מתפרצת, שחקן פתח לו ימינה.. ובמקום למסור לו מסירה פשוטה, הוא מסובב לו עם החיצון של הרגל והכדור הולך החוצה.. אני לא סובל שחקנים כאלה שכל הזמן מסבכים עם הפעולות שלהם, יש הרבה כאלה במכבי: קונאטה, יצחקי, עטר (בזמן האחרון פחות) ואפילו פאביצביץ'' שלא יודע למסור, חייב לעבור שחקן התקפה של היריב. אני אומר לכם, אם עטר לא היה משחק מכבי לא הייתה מצליחה לנהל התקפה אחת כל המשחק.
השב   •  12
תימני15/12/2011 15:52
השב   •  20
1
חובבים מול מקצוענים15/12/2011 00:37
אימון הריצה בגרמניה יותר ארוך מכל אימון מלא פה בארץ. אשדוד הפסידו 6-1 לקבוצה מהליגה הרביעית בגרמניה.
השב   •  832
בני15/12/2011 00:53
והפסידו להרכב שני של בורדו, והובסו מול דינמו מי? 3-1
השב   •  2136
דולפין15/12/2011 13:48
השב   •  56
צהוב15/12/2011 14:59
הם יותר גבוהים ממכבי וחיפה בטבלה.
השב   •  55
רוכמה15/12/2011 15:24
הפסידו 8-0 לביתר ירושלים
השב   •  41
חיפה אימפריה15/12/2011 16:47
השב   •  50
אסור לפספס
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
נגןאושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
אושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
נגןיש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
יש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתיתספורט אחר חדשות
טניס
גלישת גלים
בריאות וכושר
האזור המוטורי
כדוריד
כדורעף
כדורשת
ג'ודו
שייט
גלישת רוח
אופניים
אתלטיקה/התעמלות
שחייה
טאקוונדו / אגרוף
ספורט אמריקני / NFL
ספורט בקהילה
ענפי ספורט אילת
התאחדות בתי הספר
המשחקים הפראלימפיים
ONE CHAMPIONSHIP