בשבוע הבא, במחזור האחרון של הפלייאוף התחתון בליגת העל, בני יהודה תוכל לשחזר את ההיסטוריה ולהפוך שוב ל"מלכת הספורטיביות" של ישראל. הכתומים יגיעו לאצטדיון סמי עופר בידיעה שהפועל חיפה חייבת ניצחון כדי לשרוד, אבל לבני יהודה מטרה משלה: להשתיק את הרחשים על זחיחות במחזור האחרון, ולחבוש שוב לגאוות האוהדים את כתר המלכות, מלכות הספורטיביות.
גם כשבני יהודה מאבדת עניין, היא קבוצה שנלחמת עד הרגע האחרון. תמיד. המועדון הסימפטי, זה שכפה בבלומפילד 1:1 על מכבי חיפה במחזור הסיום של עונת 2009/10 ושלח את הפועל תל אביב לזכות באליפות בטדי, יעמוד בתווך בין האדומים-שחורים לבין הישארות בליגת העל. האם תואר המלכות המחמיא יהפוך ל"קוטלת החיפאיות"?
בעבר הייתה זו "קוטלת העולות", הלא היא הפועל רעננה, שהראתה בתחילת המילניום לכל המדינה ספורטיביות מהי, כאשר מנעה מהפועל ירושלים, עירוני קריית שמונה והפועל כפר סבא להעפיל לליגת העל במחזור האחרון של הליגה הלאומית. בעשור הנוכחי, זו לחלוטין בני יהודה, שעשויה לחרוץ גורלות במחזור הבא.
 |
שחקני בני יהודה חוגגים (נעם מורנו) |
|
|
איציק עזוז ואסי בלדוט הם השרידים האחרונים מאלו ששיחקו במשחק ההוא, כאשר גם דן מורי היה בסגל מהקבוצה. דלה אינוגבה הוחלף באותו משחק ברן קדוש, שכיכב בשער של הכתומים, וכעת גם יש לו הזדמנות להיות רשום על תצוגת שוערות בלתי נשכחת, כזו שתתסכל את שחקני הפועל חיפה.
לא רק הרצון להרשים את הבעלים החדש, ברק אברמוב לקראת העונה הבאה הוא שיגרום לשחקנים להראות טוב בחיפה, אלא הלהט להיות שוב אותה קבוצה של 09/10. הקבוצה שאמנם דפקה למכבי חיפה את האליפות, אבל קיבלה מחמאות מדן ועד אילת על הספורטיביות שלה. בדרך כלל, קבוצות ספורט שונאות "להישאר עם המחמאות בלבד", אבל הפעם, בני יהודה רוצה אותן מאוד.
הכתוב הינו טור דעה