מערכת ONE
|

שחקניות ברצלונה מאוכזבות לרקע החגיגות (רויטרס)
לאחר שקבוצת הגברים של ברצלונה הושפלה ברבע גמר ליגת האלופות 8:2 על ידי באיירן מינכן, גם לקבוצת הנשים בקטלוניה לא יהיה תואר אירופי העונה. לגמרי לא היום של העיר. ברצלונה פגשה הערב (שלישי) את וולפסבורג הגרמנית בשלב חצי גמר ליגת האלופות, ונכנעה לה 1:0 בתום קרב מותח.
הספרדיות היו אמנם טובות יותר, כשאיימו לא פחות מ-16 פעמים על השער של היריבה, אך וולפסבורג הייתה יעילה יותר והשכילה לכבוש שער שהעניק לה הישג מדהים ומקום בגמר. מי שכבשה הייתה פרידולינה רולפו, שבדקה ה-58 הכניעה את סנדרה פאניוס וחתמה את תוצאת המשחק.
שחקניות וולפסבורג חוגגות (רויטרס)כזכור, בחצי הגמר השני ייפגשו ליון ופ.ס.ז’, שתי קבוצות שהיו גם בחצי גמר הגברים, וכמובן הפריזאים שהפסידו בגמר 1:0 לבאיירן מינכן. המנצחת מבין הצרפתיות תפגוש לגמר מרתק את וולפסבורג.
שחקניות וולפסבורג חוגגות (רויטרס)