יום שני, 03.03.2025 שעה 23:35
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

בזכות חוות הדעת של פינס: הפועל כנראה תינצל

יועמ"ש ההתאחדות לכדורגל שלח מכתב לבקרה ובו הדגיש: קחו בחשבון את הערעור הצפוי של האדומים מתל אביב לבית המשפט הפדרלי בשווייץ, כפי שנחשף ב-ONE

|
שחקני הפועל ת
שחקני הפועל ת"א (רדאד ג'בארה)

בהפועל תל אביב ציפו ולחצו להתערבות לטובתם מצד היועץ המשפטי של ההתאחדות לכדורגל, עורך הדין עמית פינס, כדי ששוב לא יצטרכו להעמיד בטוחות על חובות “הראל אחזקות” בחו”ל כפי שעשה עד השנה. הם כבר נדחו והתבקשו להעביר כ-6 מיליון שקלים מעבר לתקציב המועדון, וגם ערעורם למליאת הבקרה נדחה, אבל הוא עשוי בכל זאת לעזור להם לפתוח את העונה בשל האסטרטגיה של האדומים לערער גם לבית המשפט הפדרלי בשווייץ, כפי שנחשף ב-ONE.

כזכור, השאלה המרכזית הייתה היא האם עלולה להתקבל הכרעה בנושא החובות במהלך העונה הבאה והאם לכספים שהפועל תחויב לשלם אם וכאשר יש בכלל כיסוי, זאת למול החוזים החדשים של הפועל ת"א. לאחר שהגיש חוות דעת שלילית והעבירה לבקרת התקציבים, עו"ד פינס שלח מכתב לבקרה לפיו הקץ עשוי להידחות על ידי המועדון האדום, שמתכוון לערער שוב, גם הערעור הנוכחי ב-CAS יידחה, ובכך היועמ"ש לשעבר של הפועל ת"א יחלץ אותה שוב. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מה צריך לעשות מאור בוזגלו?

כעת, כשהאדומים עם הגב אל הקיר כשהם לא מוכנים לממן את הערבויות ועלולים לרדת ליגה אם לא יעבירו את התקציב עד יום חמישי (בלי ארכה שביקשו), הם מנסים לבקש שוב את האישור המיוחד והחריג, והוא צפוי להתקבל שוב בחסותו של עו"ד פינס, שסיפר בעצם לבקרה כי ישנו סיכוי שגם בתוך העונה הנוכחית לא תתקבל ההכרעה. תחילה נדמה שהיועמ"ש לא ייקח סיכונים מיותרים ולא יתערב הפעם, אבל כעת הוא עושה קולות של חזרה לתמונה לטובת מועדונו לשעבר.

בעניין ביהמ"ש הפדרלי בשווייץ, מדובר בערכאה משפטית גבוהה יותר מביה"ד לבוררויות ובמוצא אחרון ככל הנראה, לפחות בזירה הבינלאומית. בכך, אם וכאשר, הפועל ת"א תמשיך בקו המשפטי שלה - בעזרת הדין הישראלי שנלקח בחשבון במדינה האירופאית ולא באופ"א ובפיפ"א - לפיו "פועלי ת"א אחזקות" היא חברה חדשה לגמרי מינואר 2017 ולא קשורה בשום צורה ל"הראל אחזקות" שפעלה לפני במתחם חודורוב וצברה את החובות במשך עשור, החל מ-2007. זאת, כשמעבר להחלטה של CAS, בבית המשפט הפדרלי צפויים לדון בכך עוד מספר חודשים, אם וכאשר התיקים של הפועל יגיעו לשם, ובכך עוד עונה תעבור בלי העמדת הערבויות הנדרשות. 

עו"ד עמית פינס (רדאד געו"ד עמית פינס (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */