יום ראשון, 23.03.2025 שעה 14:57
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת האלופות 24-25
215-178ליברפול1
1913-288ברצלונה2
193-168ארסנל3
191-118אינטר4
1812-208אתלטיקו מדריד5
167-158באייר לברקוזן6
1610-178ליל7
166-138אסטון וילה8
156-208אטאלנטה9
1512-228בורוסיה דורטמונד10
1512-208ריאל מדריד11
1512-208באיירן מינכן12
1511-148מילאן13
1412-168פ.ס.וו. איינדהובן14
139-148פאריס סן-ז'רמן15
1312-168בנפיקה ליסבון16
1313-138מונאקו17
1311-108ברסט18
1321-188פיינורד19
127-98יובנטוס20
1214-138סלטיק21
1114-188מנצ'סטר סיטי22
1112-138ספורטינג ליסבון23
1111-78קלאב ברוז'24
1119-128דינמו זאגרב25
1017-138שטוטגרט26
716-88שחטאר דונייצק27
69-48בולוניה28
622-138הכוכב האדום29
614-58שטורם גראץ30
421-78ספרטה פראג31
315-88לייפציג32
313-58ג'ירונה33
327-58רד בול זלצבורג34
027-78סלובן ברטיסלבה35
024-38יאנג בויז36

אובלק: עמדנו ביעדים בליגה, אבל לא ביעדים שלי

שוער אתלטיקו מדריד בראיון לקראת לייפציג ב-22:00 ברבע גמר ליגת האלופות: "לא יהיה דבר משמח יותר מאשר שנזכה". סאול נרגש: "רוצים עוד זיכרונות"

|
יאן אובלק בחימום (La Liga)
יאן אובלק בחימום (La Liga)

כבר כמה שנים שיאן אובלק נמצא בטופ של הכדורגל האירופי. השוער הסלובני של אתלטיקו מדריד לא מרבה לדבר, אבל לקראת רבע גמר ליגת האלופות הערב (חמישי, 22:00) בליסבון מול ר.ב לייפציג הוא התראיין ל’אס’ ודיבר על התחושות לשוב לשחק אחרי פגרת הקורונה והחלום להניף את התואר האירופי החשוב ביותר.

הידבקות של שני שחקני הקבוצה בקורונה: “בימים האחרונים חווינו הרבה קשיים ויש הרבה לחץ מהבדיקות הללו. זה חבל מאוד ששני חברים שלי נמצאו חיוביים ואולצו להישאר במדריד. אני בטוח שנסתדר היטב, התאמנו הכי טוב שאפשר ואנחנו מוכנים. דיברתי עם שימה ורסלאיקו ואנחל קוראה, כולנו דיברנו איתם, אבל רק בהודעות והם בסדר. הם לא סובלים מסימפטומים של המחלה או בעיות מסוימות וזה מזל גדול, מקווה שיחלימו במהרה ולא יהיו עוד בעיות. יש לנו בכל מקרה הרבה שחקנים מנוסים וזה יתרון, יש שחקנים ששיחקו כל כך הרבה משחקים בליגת האלופות, יש לנו הרבה ניסיון ולא נזלזל בלייפציג”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
תחזית: מי יהיו 4 הקבוצות בחצי הגמר?

העובדה שר.ב לייפציג תהיה ללא טימו ורנר: “בלעדיו היא קבוצה די שונה, אבל זה יכול להיות לטובה או לרעה, הם עשו הרבה שינויים והציגו המון איכות בליגה הגרמנית ובליגת האלופות. זו קבוצה מאוד התקפית, אבל יודעת להגן בקשיחות, רואים במספרים שהם במקום השני או השלישי בכמות הספיגות הכי נמוכה. יש להם הנעת כדור מהירה, לוחצים חזק ויהיה לנו קשה מאוד מול קבוצה כזו. הוגדרו כפייבוריטים? מה שנאמר לא מעניין אותנו, אנחנו מודעים להכל ויודעים מראש שיהיה קשה מול כל קבוצה, לא משנה מה שם היריבה. אם לא נהיה בשיאנו ונתרכז יהיו לנו בעיות. זו קבוצה טובה עם שחקנים מצוינים. אנחנו לא חושבים על מי פייבוריטית או לא, נעלה ונשחק מולם כמו מול כל קבוצה. בגלל שאנחנו יודעים שיהיה קשה התכוננו לאפשרות של הארכה או פנדלים”.

החזרה לליסבון: “זו עיר מיוחדת בשבילי, הגעתי לכאן כילד בן 17 והייתי בהשאלה אצל מספר קבוצות בפורטוגל מערים שונות, אבל ליסבון היא המקום הראשון בו הייתי בפורטוגל. עזבתי את סלובניה וחוויתי כאן דברים שעד עכשיו חקוקים בראשי, אבל זה לא משנה היכן נערכים המשחקים, אם זה פה, במדריד או בלונדון, או איפה לזכות בליגת האלופות, זה לא משנה אם נזכה בתואר פה בליסבון או בכל מקום אחר, אבל אני רוצה שזה יקרה השנה”.

זז'ואאו פליקס (רויטרס)

המעבר מפורטוגל לאתלטיקו מדריד שז’ואאו פליקס חווה כמוהו: “ההתחלה תמיד קשה, גם אני סבלתי מספיק, אני יודע איך זה יכול להרגיש, אבל אם יש לך את האיכות והסבלנות וקור רוח, אתה יכול להסתדר היטב והדברים יילכו כמו שצריך. היכולת שלנו בליגה? ריאל מדריד הייתה טובה מאוד, זה לא שאנחנו היינו פחות טובים משנים קודמות, מגיעות להם המחמאות, אבל אנחנו לא חושבים על זה עכשיו. המטרות שלנו היו להלחם עם ריאל וברצלונה עד סוף העונה וזה מה שהיה, אבל לא בדיוק כמו שציפיתי”.

ההתעניינות מצ’לסי: “זה לא הזמן לדבר על זה, עכשיו לייפציג בראש שלנו. אוכל לדבר רק אחרי המשחק האחרון של העונה הזו ואני מקווה שיהיו לי לפחות עוד שלושה כאלה העונה, אולי אחרי זה יהיה על מה לדבר, קודם לייפציג שאנחנו רוצים לעבור. כל אחת מהקבוצות שנשארו ראויות לזכות בליגת האלופות, אני מקווה שהרגע שלנו מתקרב. קשה לחשוב מבעד למשחק הקרוב, חייבים לנצח ולראות מה יקרה אחר כך, אבל אני לא מדמיין משהו יותר משמח עבור אתלטיקו מאשר לזכות בליגת האלופות”.

יאן אובלק (La Liga)יאן אובלק (La Liga)

בנוסף, קשר הקבוצה, סאול ניגס, פירסם  באינסטגרם: “היום, היום, היום. עבר הרבה זמן מאז המשחק האחרון שלנו בצ’מפיונס. יש לנו זיכרונות טובים ואנחנו רוצים שימשיכו להיות לנו כאלה גם מהמשחק הקרוב. כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לנצח וניתן הכול. אנחנו מרגישים אתכם קרוב אוהדים שלנו”. 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןכמה השקעה: כך נראה בית של חולה כדורגל
כמה השקעה: כך נראה בית של חולה כדורגל
נגןאגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד שיא מטורף
אגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד הישג מטורף
נגןהמשחק המוזר מהאימון של נבחרת ישראל
המשחק המוזר מהאימון של נבחרת ישראל
נגןעסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
עסק ביפן: אשתו של נטע לביא קופצת למים
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */