יום שישי, 19.12.2025 שעה 00:52

חסון: השאיפה היא לחזור לפעילות מלאה ככל שניתן

יו"ר ההתאחדות נפגש עם שר הספורט אחרי סיור בבית הנבחרות: "מקווה שיהיו בשורות טובות, עושים מאמצים לטובת הכדורגל". טרופר: "נמשיך בשיתוף הפעולה"

|
רוטנשטיינר וחסון בפגישת העבודה (ההתאחדות לכדורגל)
רוטנשטיינר וחסון בפגישת העבודה (ההתאחדות לכדורגל)

שר התרבות והספורט, חילי טרופר, המנכ״ל רז פרויליך, ראש המטה גיא גוטמן וצוות המשרד הגיעו הערב (חמישי) לסיור ראשון בבית הנבחרות בשפיים, לאחריו התכנסו לפגישת עבודה עם יו״ר ההתאחדות אורן חסון, המנכ״ל רתם קמר, המנהל הטכני וילי רוטנשטיינר, יו״ר ועדת הנוער בהתאחדות אבי קאופמן ומנהל אגף הנבחרות גיא פורטניאגין. 

אורן חסון, יו״ר ההתאחדות, אמר: ״הצגנו בפני שר התרבות והספורט, המנכ״ל ואנשי המשרד את בית הנבחרות והמחלקה הטכנית כלב הפועם של ההתאחדות לכדורגל - המקום בו נבנה העתיד של הכדורגל שלנו. בית הנבחרות הוא דוגמה מופתית למה שניתן להשיג עם אקדמיות נוספות ומרכזי מצוינות, שיטפחו, יכשירו ויקדמו את הכדורגל הישראלי. דנו כמובן גם באתגרים הנוכחיים בעקבות משבר הקורונה והשאיפה לחזור לפעילות מלאה ככל הניתן ואני תקווה שיהיו בשורות חיוביות. מהמפגש הראשון, ובכל מפגש נוסף, מתעצמת האמונה שהשר והעובדים עמו מבינים את חשיבות הדברים ועושים מאמצים כנים לטובת הכדורגל״.  

אורן חסון בישיבה (ההתאחדות לכדורגל)אורן חסון בישיבה (ההתאחדות לכדורגל)

שר התרבות והספורט חילי טרופר אמר: ״שמחנו להתארח בבית הנבחרות ולהתרשם מהעשייה הרחבה של ההתאחדות לכדורגל. במפגש דיברנו על החשיבות של השקעה בגילאים הצעירים, בתשתיות מתקדמות ובאיכות המאמנים. נמשיך בשיתוף הפעולה בקידום מטרות אלה״. 

קבלו אותו: הכדור החדש של לה ליגה



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */