יום חמישי, 18.12.2025 שעה 20:23

המגמה נמשכת: חוגי קרוב לסט. פולטן האוסטרית

החלוץ, ששיתף פעולה עם וייסמן בנוער של מכבי חיפה, קרוב להפוך לליגיונר בליגה בה חברו כבש העונה 30 שערים. קיבל הצעה לשנתיים ונמצא על סף סיכום

|
דור חוגי (עמרי שטיין)
דור חוגי (עמרי שטיין)

החלוץ דור חוגי על סף סיכום בסט. פולטן מהליגה האוסטרית. לשחקנה של מכבי פתח תקווה בעונה הקודמת הוצע חוזה לשנתיים ונראה כי הצדדים עשויים לסגור בקרוב והוא יהפוך לליגיונר חדש, בליגה שמשמת כר פורה לחלוצים ישראלים בשנים האחרונות. 

חוגי בן ה-25, הפך לשחקן חופשי הקיץ אחרי שסיים חוזהו במכבי פתח תקווה ועל אף הרצון של הקבוצה להשאירו, נראה כי החלוץ יעשה את המעבר אל מעבר לים. בעונה האחרונה כבש 13 שערים בכל המסגרות והיה אחד הברגים המרכזיים בעליית הליגה וההגעה לגמר גביע המדינה.

כדורגלני ליגת העל שיהפכו בקרוב למאמנים

אם ישלים את המעבר, חוגי יקווה לשחזר אפילו קצת מהיכולת של חברו לשעבר בנוער של מכבי חיפה, שון וייסמן, שכבש 30 שערים בעונת הבכורה שלו בליגה האוסטרית במדי וולפסברגר, זכה בתואר מלך השערים ונבחר ל-11 של העונה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */