יום שני, 03.03.2025 שעה 11:21
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

"אי אפשר לבודד את השחקנים, הם לא כלבים"

אייל ברקוביץ' התייחס להחלטה ב-102FM: "זה לא הגיוני, אם שחקן מפר בידוד - אני לא בא אליו בטענות". "חסון? אמרתי את כל האמת, נשמע מה הוא יגיד"

|
אייל ברקוביץ' (מערכת ONE)
אייל ברקוביץ' (מערכת ONE)

לאחר מינויו של וילי רוטנשטיינר לתפקיד מאמן נבחרת ישראל, יו”ר ההתאחדות לכדורגל, אורן חסון, יערוך מחר (רביעי) שיחת זום ובה ידבר על ההחלטה. בינתיים, אייל ברקוביץ’ התייחס גם היום לסוגייה בתכנית הספורט של ישראל ב-102FM, כאשר בנוסף לכך גם הגיב להחלטה להחזיר את שחקני ליגת העל לבידוד לקראת חזרת העונה.

“האם חסון ידבר עליי בשיחה? הוא יגיד שהוא לא רוצה לדבר על זה”, אמר ברקו. “לא דיברתי איתו מילה מאז הפגישה האחרונה בנינו לפני חודש ומשהו. אם הוא יגיד משהו ואצטרך להגיב אז אגיב. אני אמרתי את כל האמת. היו הרבה נושאים בשיחה שלנו, לא רק אייל ברקוביץ’. מישהו היה רוצה ששיחה אישית שלו תצא החוצה? יצאתי מהפגישה בהרגשה שאורן חסון רוצה אותי כמאמן הנבחרת. נשמע מה הוא יגיד. אולי גם אני אבוא לשיחה”.

אייל ברקוביץאייל ברקוביץ' (חגי ניזרי)

בנוגע להחלטה להחזיר את השחקנים לבידוד, אמר ברקוביץ’: “כולם יוצאים ומבלים ועושים מה שבא להם, מסעדות, ים, אז למה שהשחקנים ישבו בבידוד? זה לא הגיוני. זה ברור שמתישהו יידבק שחקן. אי אפשר לשמור שחקנים בבידוד כל החיים, הם כבר היו חודש וחצי ועכשיו מבקשים מהם עוד חודש וחצי. אני אגיד לכם את האמת – השחקנים משקרים, אף אחד מהם לא נמצא בבידוד. אם שחקן זה או אחר מפר את הבידוד אני לא בא אליו בטענות, הוא לא כלב. המטרה היא לחיות. אי אפשר לסגור שחקנים כל כך הרבה זמן”.

עוד אמר ברקוביץ’: “כדורגל זה לא חיים ומוות. מספיק ששחקן אחד נדבק כל הקבוצה שבועיים בבידוד, הלכה הליגה. בן אדם רוצה ללכת עם אשתו למסעדה לנקות את הראש ומונעים ממנו את זה, השחקנים לא מתייחסים לבידוד, אני אומר לכם. יש להם חיים, הם צעירים, יש להם משפחות, חלקם מוציאים את הילדים מהגן והולכים לסופר. ראיתי שחקן בסופר, אמר לי ‘בידוד, בידוד, אבל צריך אוכל’. אין פתרון”.

ברקו הוסיף: “למה לא מסיימים את הליגה הלאומית? תראו כבר כמה זמן לא סיימו אותה בקרבות התחתית. זה מה שיקרה לאורך השנה, שחקנים יידבקו ואי אפשר יהיה לשחק כדורגל. זה נראה הגיוני שהלאומית נגמרה לפני שבועיים ועדיין לא סיימו משחקים? לא צריך לפתוח את הליגה עד שיהיה פתרון לקורונה. הם קיבלו רשת ביטחון. אם כדורגלן נדבק לא קורה לו כלום, צריך לשמור על המבוגרים, תנו לצעירים לצאת”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
עומר אצילי מתאמן לקראת העונה



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
/* LAST / NEXT ROUNDs */