יום ראשון, 25.01.2026 שעה 17:32

נבחרת הגברים בג'ודו נכנסת לבידוד באופן מיידי

אחד הספורטאים ששהה במחנה האימונים של הנבחרת בצפון התגלה כחולה בקורונה, כל הג'ודאים נכנסו לבידוד. שגיא מוקי עם חום ויעבור בדיקת קורונה היום

|
שגיא מוקי מאוכזב (עמית שיסל)
שגיא מוקי מאוכזב (עמית שיסל)

נבחרת הגברים של ישראל בג׳ודו נכנסת לבידוד מיידי, לאחר שאחד הספורטאים ששהה במחנה האימון של הנבחרת שהתקיים בימים האחרונים בכינרת התגלה כחולה בקורונה. הספורטאים ייבדקו כבר היום (שני) וישהו בבידוד כמתחייב על פי הוראות משרד הבריאות. 

הנבחרת שהתה בימים האחרונים במחנה אימונים בכנרת. הספורטאי שנדבק, ג’ודאי שאינו נמנה בין הבכירים בסגל, פונה עם חום גבוה הביתה ביום רביעי ונמצא כמאומת לווירוס הקורונה. בעקבות זאת, כל הנבחרת נשלחה לבידוד.

בין היתר נכנסו לבידוד אלוף העולם שגיא מוקי, שסובל מחום ויעבור בדיקת קורונה מחר, והמדליסט האולימפי אורי ששון. 

שגיא מוקי עדכן בחשבון האינסטגרם: “רוצה לעדכן אותכם ישירות. כל נבחרת הג׳ודו האולימפית נכנסה לבידוד עד חמישי הבא. היינו במחנה אימונים ואחד הספורטאים התגלה כחיובי לקורונה. אני מרגיש בסדר, מחר אעשה בדיקה”.

שגיא מוקי מדבר על הקורונה בנבחרת הג'ודו



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */