דורון בן דור
|

ניקיטה רוקאביצה (עמרי שטיין)
חלוץ מכבי חיפה, ניקיטה רוקאביצה, שעלה אתמול (שבת) למאזן מרשים של 20 שערי ליגה, מתכוון להמשיך בהתאם לחוזהו במועדון וצפוי לזכות להארכת חוזה. האוסטרלי סיפר למקורביו שהוא מרוצה מאוד אצל הירוקים ואין בכוונתו לעזוב, אלא הוא מתכוון לכבד את חוזהו ורואה את עצמו ממשיך לשחק אצל סגנית האלופה בשנים הקרובות.
לעומת רוקאביצה, מי שכרגע יושב על הגדר ומצפה לשמוע איתות מהמועדון לגביו הוא סינטיהו סלליך, שזוכה לקרדיט ומחזיר בגדול במגרש, מה שיגרום למקבלי ההחלטות לחשוב על הארכת חוזהו עם תנאים משופרים.
ברק בכר (עמית מצפה)מרקו בלבול כבר משלים עם כך שלא ימשיך בעונה הבאה, בעוד מחליפו המיועד, ברק בכר, אמור להסדיר את תנאיו מול הפועל באר שבע וצפוי עוד השבוע לחתום. במשחק מול האדומים מבירת הנגב (1:2) שוב הוכח שלמכבי חיפה יש לא מעט בעיות בהגנה. לעומת זאת, החלק הקדמי היה תוסס יותר וזו הפעם השנייה ברציפות שהקשר מאור לוי שהחל את המהלך של שער הניצחון, מוכיח את כישוריו. במועדון מציינים את ההצלחה האדירה השנה בליגה עם צבירה של 69 נקודות, במות שבעונה אחרת הייתה יכולה להספיק לזכייה בתואר.
המנהל המנטלי ג'ובאני רוסו, שנחשף לאחרונה לחולה בנגיף הקורונה, ישהה בביתו מספר ימים על מנת שלא לקחת סיכון לגבי שאר שחקני הקבוצה. הקרואטי יעבור בדיקת קורונה. כבר משבוע שעבר רוסו לא נצפה באימונים וגם אתמול לא נכח במשחק.