יום שבת, 29.03.2025 שעה 06:00
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה איטלקית 24-25
6427-6529אינטר1
6123-4529נאפולי2
5828-6329אטאלנטה3
5334-4929בולוניה4
5228-4529יובנטוס5
5141-5029לאציו6
4930-4429רומא7
4830-4629פיורנטינה8
4733-4429מילאן9
4039-3529אודינזה10
3834-3429טורינו11
3537-2829גנואה12
2946-3529קומו13
2958-2929ורונה14
2644-2829קליארי15
2548-2129לצ'ה16
2549-3529פארמה17
2246-2329אמפולי18
2042-2329ונציה19
1549-2429מונצה20

"רונאלדו הולך ומתחזק, מקווה שפיאניץ' יישאר"

סארי פירגן ל-CR7 שכבש ובישל שניים ב-0:4 של יובנטוס והחמיא לבוסני שעשוי לעבור לבארסה. היגוואין: "היה לי רע בגלל המגפה, אך הבנתי שצריכים אותי"

|
רונאלדו מנסה מספרת (רויטרס)
רונאלדו מנסה מספרת (רויטרס)

יובנטוס פתחה אתמול (שישי) פער של 7 נקודות על פני לאציו בראש טבלת הליגה האיטלקית עם 0:4 מרשים על לצ’ה הודות לארבעה שערים במחצית השנייה. הגברת הזקנה ניצלה חסרון מספרי של היריבה מהדקה ה-31, התאוששה ממחצית ראשונה לא טובה ונתנה הצגה בדרך לניצחון הגדול.

כריסטיאנו רונאלדו כבש שער בפנדל ובישל לדיבאלה ולהיגוואין, שעלה מהספסל וכבש במשחק הראשון שלו מאז החזרה מהפגרה. דה ליכט הוסיף את הרביעי וכעת יובה תחכה לראות מה הלבנים-תכולים מרומא עושים מול פיורנטינה, בתקווה שהפער יישאר על כנו.

עד אז מאמן יובנטוס מאוריציו סארי התייחס לכך שהניצחון יוצר לחץ על היריבות לאליפות ואמר: “הדבר החשוב הוא שאנחנו ממשיכים לנצח. אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו ובמנטליות שהראנו מול לצ’ה, אנחנו חושבים רק על עצמנו”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
שער וצמד בישולים לרונאלדו ב-0:4 פשוט ענק

על המשחק אמר המאמן: “התקשינו פיסית, בעיקר בהתחלה, אבל ראיתי מנטליות מרשימה כי אפילו כשהמשחק היה כבר גמור המשכנו לשחק. היתרון המספרי אפשר לנו לנצל את העייפות של היריבה במחצית השנייה”. סארי גם החמיא לדוגלס קוסטה, מהמצטיינים במחצית השנייה, שעלה מהספסל בדקה ה-52, דקה לפני השער הראשון: “על הספסל הוא נשק יוצא מן הכלל, בעיקר כשהיריבה נמצאת בירידה פיזית במחצית השנייה. הוא יכול לשנות משחק ברגע שהוא נכנס”.

סארי התייחס גם לכך שכריסטיאנו רונאלדו לא זכה לדקה של מנוחה בארבעת המשחקים מאז החזרה מהפגרה (השחקן היחיד מבין שחקני הקישור וההתקפה שפתח בכל המשחקים ולא הוחלף): “בשלב הזה הוא יכול לשחק כל פעם, הוא מתחזק ממשחק למשחק. אולי הוא מתעייף, אבל הוא מרגיש נוח יותר כשהוא משחק הרבה. ברור שבטווח הרחוק הוא יצטרך לנוח בכמה משחקים. הוא יודע להקשיב לגוף שלו, הוא יהיה הראשון להבין זאת”.

רונאלדו כובש בפנדל (רויטרס)רונאלדו כובש בפנדל (רויטרס)

רונאלדו עצמו צייץ לאחר המשחק: “ניצחון חשוב! חבר’ה נהדרים!” ואילו פאולו דיבאלה צייץ תמונה שלו ושל אותם “חבר’ה”.

המאמן דיבר גם על עזיבה אפשרית של פיאניץ’: “אני לא יודע אם הוא לא ישחק שוב ביובנטוס, לא קיבלתי שום מידע. חלון ההעברות נפתח בספטמבר, עד אוגוסט הוא יהיה איתנו, ואני מקווה שהוא גם יישאר איתנו אחר כך. הוא מקצוען, אינטליגנט, הוא מבין מצבים מהר מאוד. אני לא יודע כלום כרגע, אבל אין לי דאגות”.

לסיום, התייחס סארי לגול של היגוואין, שכאמור עלה בדקה ה-77 מהספסל וכבש כעבור 6 דקות, במשחק הראשון בו הוא שיחק מאז החזרה מפגרת הקורונה, אחרי תקופה קשה עבורו בה הוא שהה עם אמו החולה בשיא המגפה: “לגונסאלו הייתה תקופה קשה מבחינה אישית וגלובלית – המגפה הותירה עליו חותם, הוא חשב שלא צריך להתעסק בכדורגל עכשיו. אני שמח שהוא התאושש, גילה את עצמו מחדש וחזר לכבוש, הוא חשוב עבורנו וייתן לנו הרבה בחלק האחרון של העונה”.

היגוואין ורונאלדו חוגגים (רויטרס)היגוואין ורונאלדו חוגגים (רויטרס)

היגוואין עצמו אמר: “הייתה לי תקופה רעה. בגלל המגפה, בגלל הבריאות של אמא שלי, אבל שיניתי משהו והבנתי שהקבוצה הזאת צריכה אותי. הקבוצה והאוהדים נתנו לי הרבה והיה נכון להחזיר להם. התפניתי לזה וכולם התחילו לעזור לי. עכשיו אני שמח מהחזרה ושמח שכבשתי”.

על היתרון בטבלה אמר החלוץ: “אנחנו היינו חייבים לנצח, נראה מה לאציו יעשו מול פיורנטינה. הליגה עדיין ארוכה, יש הרבה משחקים, אנחנו חייבים להיות בפוקוס כי הכל יכול להשתנות”. 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */