יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:54

מאנה דחה הצעה לחוזה חדש, ריאל מדריד עוקבת

באנגליה מדווחים שקלופ חושש שהסנגלי של ליברפול, שחתום עד 2023, יעזוב. המייטי רדס הציעו לו שכר גבוה יותר אך הוא סירב להאריך. גם פ.ס.ז' שמה עין

|
סאדיו מאנה (רויטרס)
סאדיו מאנה (רויטרס)

בריאל מדריד עוקבים מקרוב אחרי מצבו של סאדיו מאנה בליברפול, כאשר באנגליה מדווחים שבין הצדדים עבר ‘חתול שחור’. זינדין זידאן היה מעוניין בקיצוני הסנגלי כבר לפני שנתיים, והכוכב דחה הצעה להארכת חוזהו במייטי רדס, מה שבהחלט מאפשר לבלאנקוס ולמאמן הצרפתי לפנטז.

למאנה יש חוזה עד 2023 באלופת אירופה היוצאת, אבל ההצעה לשיפור בשכרו כנראה לא תהיה גדולה כמו החוזה החדש שיוצא לווירג’יל ואן דייק, שאמור להרוויח 12.5 מיליון אירו לעונה ולהפוך למשכר הגבוה ביותר בהיסטוריה של האדומים, ומאנה יהיה מוכן לשקול הארכת חוזה רק אם הסכום שיוצע לו יתקרב לזה של הבלם. 

זאת כבר רמה אחרת: הצצה לפיפא 21 ב-PS5

מאמן האנגלים יורגן קלופ לא אוהב את הסיטואציה שנוצרה סביב מאנה, והוא חושש שירצה לעזוב ומפקפק במחויבותו לקבוצה. ריאל מדריד כאמור עשויה לנסות ולנצל את הסיטואציה לטובתה, כאשר גם פאריס סן ז’רמן שמה עין על הכוכב הסנגלי שהפך בשנתיים האחרונות לאחד מהברגים הכי חשובים בליברפול.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */