יום ראשון, 23.02.2025 שעה 14:25
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5125-5124מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3535-3724מכבי נתניה6
3132-2624מכבי בני ריינה7
3033-2223עירוני ק"ש8
2635-3024הפועל ירושלים9
2439-2024מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2335-1824עירוני טבריה12
1847-3324מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

החשודים ממכבי: יש צילום מסך שהן בנות 18

שני השחקנים, שעל פי החשד קיימו יחסי מין עם קטינות, לחבריהם: "טענו שהן בנות 18". תגובת המועדון: "עוקבים אחר ההתפתחויות". המשטרה פתחה בבדיקה

|
ניידת משטרה בקריית שלום, ארכיון (משה חרמון)
ניידת משטרה בקריית שלום, ארכיון (משה חרמון)

שני הכדורגלנים שעל פי החשד קיימו יחסי מין עם קטינות מתחת לגיל 16 משחקים במכבי תל אביב. במועדון נמצאים בהלם מוחלט ותחילה לא הגיבו כלל לפניות התקשורת בנושא, אך לאחר מכן הוציאו הודעה רשמית: “המועדון מודע לפרסומים באמצעי התקשורת ועוקב אחר ההתפתחויות. בשלב זה לא נגיב מעבר לתגובה זו”.

מדוברות המשטרה כי נפתחה בדיקה: “בהמשך לפניות כתבים בנוגע לפרסומים האחרונים אודות מעורבות ספורטאים באירועים בהם קיים חשד לכאורה למעורבות בפלילים, במשטרה מבקשים להבהיר כי נפתחה בדיקה לבחינת הפרסומים. מעבר לאמור ומטבע הדברים אין בכוונתנו להרחיב בנושא”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
איביץ' וטננבאום לאחר התיקו מול בית"ר

הפרשה נחשפה על ידי העיתונאי אלמוג בוקר בחדשות 13 אמש (רביעי) והכניסה את ליגת העל לסחרור מוחלט, כאשר דקות בודדות לאחר הפרסום, שמותיהם של שני השחקנים כבר החלו לרוץ ברשתות. בהמשך אף פורסמו תמונות לכאורה של שיחות של הבנות אשר מספרות על כך שקיימו עם השחקנים יחסי מין כולל תמונות של אחת מהן בדירה של השחקן.

על פי הידוע, בין השחקנים לבנות התקיימו שיחות דרך האינסטגרם והם קיבלו את הרושם שהן בנות 18. על פי הטענה לאחד מהם יש הוכחה שאחת הבנות הציגה עצמה כבגירה. השחקנים אמרו לחבריהם: “יש צילום מסך, הנערות טענו שהן בנות 18”.

במרכזה של הפרשה ישנה פנייה שהגיעה לידי מכבי תל אביב אתמול, לפיה שני שחקני כדורגל פגשו תלמידות תיכון באירוע ובשלב מאוחר יותר הזמינו להן מונית אל ביתו של אחד מהם, שם קיימו יחסי מין. מדובר כמובן בבעיה קשה מאוד עבור השחקנים אם תיפתח חקירת משטרה בנושא שכן הבנות מתחת לגיל 16 ומין עם קטינות אסור על פי החוק במיוחד אם יש פער של יותר מ-4 שנים בינן לבין הבגירים. בכל מקרה נפתחה בדיקה שלאחריה יוחלט על ההמשך.

השחקנים עצמם התאמנו אתמול אחר הצהריים כרגיל ובסיום האימון עודכנו על ידי הקבוצה כי הפרשה עומדת להתפרסם בהמשך הערב. השחקנים ההמומים החליטו שלא לענות לטלפונים מאתמול ושומרים על שתיקה. הפרסום בחדשות 13 יצר הלם גדול מאוד במועדון ושם ממתינים לראות כיצד הנושא הזה יתפתח שכן במקרה מעורב גם בית הספר של התלמידות והשאלה הגדולה היא האם המשטרה תפתח בחקירה לאחר הבדיקה, שכן על פי הידוע, הבנות לא פנו ולא הגישו תלונה.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
נגןכמה פעמים אפשר להקיף אצטדיון ב-90 דקות?
כמה פעמים אפשר להקיף אצטדיון ב-90 דקות?
/* LAST / NEXT ROUNDs */