יום שבת, 24.01.2026 שעה 15:06
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2633-3520הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

קלינגר: הזמן של השחקנים ליהנות מההישגים

מאמן הפועל ת"א כבר חושב על חצי גמר הגביע בשלישי אחרי ה-0:0 עם הפועל ב"ש: "עליתי בהרכב הכי חזק שלי, אין לנו סגל רחב כ"כ אבל יש שחקנים מנוסים"

|
ניר קלינגר (מרטין גוטדאמק)
ניר קלינגר (מרטין גוטדאמק)

אחרי שפתחה את הפלייאוף העליון בצורה מושלמת עם ניצחונות על מכבי חיפה ובית”ר ירושלים, הפועל ת”א נעצרה הערב (שבת) בטוטו טרנר, שם סיימה ב-0:0 עם הפועל ב”ש, כאשר עושה רושם שהראש של ניר קלינגר והשחקנים שלו כבר נמצא עמוק עמוק במשחק חצי גמר גביע המדינה בשלישי מול מכבי פ”ת.

“הראש היה פה, אבל היו אילוצים. כואב לי הראש מכל החישובים”, סיפר מאמן הפועל ת”א ניר קלינגר לאחר המשחק. “ישבנו במהלך סוף השבוע ונתנו את הדעת על הדקות משחק והעומסים ולמרות זאת היינו צריכים להשתמש בשחקנים 90 דקות. אין לנו איזה סגל ארוך שאנחנו יכולים לבוא למשחק בפלייאוף העליון עם הרכב שני. היה חשוב לנו לשמור על רצף של קבוצה חזקה, קבוצה שמשחקת עם חמישה שחקני נוער במחצית השנייה ולא נבהלת. עם קצת יותר ניסיון של אושר דוידה גם היינו מנצחים”.  

שחקני הקבוצות מאוכזבים (מרטין גוטדאמק)שחקני הקבוצות מאוכזבים (מרטין גוטדאמק)

העומס לקראת משחק הגביע: “עם האוכל בא התיאבון? מצד אחד כן, מצד שני אנחנו מודעים למגבלות הסגל שלנו ובגלל זה אנחנו עושים מאמצים אדירים כדי לא להעמיס על השחקנים יותר מדי. לשאר קבוצות הפלייאוף חוץ מאיתנו ומב”ש יש מנוחה של שבוע, זה לא פשוט, השחקנים הם בני אדם וקשה להם, לא חווינו דבר כזה ולמרות שהמשחק לא התעלה לרמה גבוהה, שאפו גדול לשתי הקבוצות. אני עליתי עם ההרכב הכי חזק שלי היום ואני לא חושב שזה פקטור, אבל אם שחקן בא אליי ואומר שהוא עייף אז אני צריך לחשוב על זה שלא ייעדר בגביע ולא בהמשך הפלייאוף, לכן העדפתי להוציא את בואטנג, אלטמן ודגני ועדיין לא הפסדנו”.

חצי גמר הגביע בשלישי: “אני מניח שסף ההתרגשות במועדון מתחיל לעלות, אבל יש לנו שחקנים מספיק מנוסים. בפעם הקודמת (רבע הגמר) השחקנים הוכיחו את עצמם במאני טיים, עכשיו אני חושב שזה הזמן שלהם ליהנות מההישגים שלהם. זה משחק סופר קשה, בגביע אין פייבוריטיות ושאף אחד לא יספר סיפורים”.  

גם קפטן הקבוצה, אוראל דגני דיבר בסיום: “אני חושב שמחצית ראשונה שיחקנו כדורגל טוב אבל אין מה לעשות, יש עייפות, זה לא פשוט. האחריות? מרגיש אותה כבר כמה שנים ולא רק היום כשיש צעירים. אני שמח שעלו כמה שחקנים שמוכיחים את עצמם, לוקח את האחריות וטוב לי איתה. מכבי פ”ת? משחק לא פשוט, ראינו מה הם עשו לבית”ר ברבע הגמר, קבוצה טובה, מקווה שנגיע למשחק מוכנים ואני מאמין בעצמנו”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */