יום שישי, 02.01.2026 שעה 23:31

דיווח: אופ"א שוקלת 3 משחקים לנבחרת בכל חלון

מה יגידו המועדונים? בארגון מנסים לגבש תוכנית שתעזור להציל את ליגת האומות, במסגרתה כל נבחרת תשחק 3 פעמים בכל חלון בינלאומי עד לסוף שנת 2020

|
שחקני נבחרת ישראל (שחר גרוס)
שחקני נבחרת ישראל (שחר גרוס)

באופ”א ממשיכים לשבור את הראש ולנסות לגבש תוכנית שתעזור להם לעמוד בלו”ז של משחקי הנבחרות לצד הליגות והמפעלים היבשתיים אחרי כל העיכובים שיצרה מגפת הקורונה. בארגון מנסים למצוא את הדרך שתעזור לקיים את המשחקים שתוכננו עד סוף השנה, כולל אלה של ליגת האומות, שנמצאת בסכנת ביטול.

בהתאם לכך, הוגשה לוועדה המארגנת של אופ”א תוכנית שמציעה כי כל נבחרת תקיים שלושה משחקים במקום שניים, בכל אחד מן החלונות הבינלאומיים שנותרו עד לסוף שנת 2020.

נזכרים ברגעי הקסם של בניון בליגה הספרדית

למעשה, עד לסוף השנה הנוכחית מתוכננות פגרות בינלאומיות בחודשים ספטמבר, אוקטובר ונובמבר, ועל פי החישוב של אופ”א, שלושה משחקים לכל נבחרת יספיקו כדי לערוך כמתוכנן גם את ליגת האומות. המכשול הגדול צפוי להגיע כמובן מכיוון המועדונים, שגם ככה סובלים מהעומס שיוצרים החלונות הבינלאומיים על שחקניהם, שלא פעם חוזרים עם פציעות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */