יום שישי, 07.03.2025 שעה 13:11
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

רגב: המטרה לחדש את ליגת העל עד סוף החודש

שרת התרבות והספורט התבלבלה בהצהרתה ואמרה "ליגת הכדורסל תחזור עד סוף החודש" אך התכוונה לליגת הכדורגל. על הדרך גם עקצה את משה בר סימן טוב

|

"המטרה לחדש את הליגה עד סוף החודש" (רדאד ג'בארה)

מספר שעות לאחר ישיבת הממשלה הסוערת בה התגלו לא מעט חילוקי דעות בין השרים בנוגע לחזרת ליגת העל לפעילות, הציגו הערב (שני) ראש הממשלה בנימין נתניהו ויתר שרי הממשלה את אסטרטגיית היציאה של מדינת ישראל בכל התחומים ובניהם גם בספורט הישראלי.

במהלך הצהרתה של מירי רגב כולם חיכו לשמוע מה קורה עם ליגת הכדורגל, אך כשהשרה התייחסה לכך היא התבלבלה עם הכדורסל ואמרה: “לגבי ליגת הכדורסל, עוד הלילה אנחנו מקיימים דיון על החזרת האימונים לקראת חידוש הליגה עד סוף החודש וסיומה לא יאוחר ממחצית יולי”. כמובן שרגב התכוונה בדבריה לענף הכדורגל.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קמפיין המנהלת להחזרת הכדורגל

אגב, רגע לפני שהודיעה על כך, רגב שלחה גם עקיצה למנכ”ל משרד הבריאות משה בר סימן טוב, כשפנתה ואמרה לו “כן ברסי תקשיב טוב”, ככל הנראה בשל הקשיים שהציב משרד הבריאות אל מול ההחלטה להשיב את הכדורגל לפעילות. עוד הוסיפה השרה: “אנחנו נקבע מודל ונביא אותו מחר לאישור ראש הממשלה, כדי שנעמוד בהנחיות משרד הבריאות ולא נגרום לקריסת כל הליגות”.

מירי רגב, התבלבלה (שחר גרוס)מירי רגב, התבלבלה (שחר גרוס)

במקביל לדבריה על ליגת העל רגב הוסיפה: “היום אנחנו יוצאים עם מספר בשורות נוספות המיועדות לציבור הרחב חובב הספורט. הציבור יכול לחזור לפעילות ספורטיבית שכוללת ריצה, הליכה ורכיבה על אופניים בכל מקום וללא הגבלת ריחוק. ההגבלה היחידה שעדיין קיימת היא פעילות בזוגות ואני מקווה שהיא תשתנה. חזרה של חדרי כושר לפעילות עוד השבוע וכך גם פעילות סטודיו, חזרה מיידית של פעילות מועדוני ספורט, טניס, גוף וכו’, חזרה של הספורט הימי לציבור הכללי במיידי עם סקי, דייג וכו'”.

עוד לפני כן, ראש הממשלה נתניהו פתח והצהיר: “אנחנו מחזירים בהדרגה את הספורט והפנאי, מתקני הספורט ייפתחו בהדרגה עד אמצע יוני”, ובנוסף התייחס גם לביטול הגבלת ההתקהלות שיכולה להשפיע על חזרת הקהל ליציעים ברגע שהליגה תשוב, אם וכאשר: “השאיפה היא לבטל כליל את הגבלת ההתקהלות ב-14 ביוני”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */