יום ראשון, 02.03.2025 שעה 12:31
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

"פרגי לא רצה את רונאלדו בריאל אלא בברצלונה"

נשיא הבלאנקוס לשעבר רמון קלדרון דיבר על המעבר של הפנומן מיונייטד: "הוא התחייב לי, חתמנו על מסמך שמי שלא יעמוד בהסכם ישלם 30 מיליון אירו"

|
רונאלדו (רויטרס)
רונאלדו (רויטרס)

רומן קלדרון,הנשיא לשעבר של ריאל מדריד, חשף היום (שישי) פרט מעניין הקשור למעברו של כריסטיאנו רונאלדו לבלאנקוס אי שם ב-2009. מסתבר שההתחייבות שלו ללבנים הגיעה יחסית הרבה זמן קודם לכן, ושאלכס פרגוסון, מאמן מנצ’סטר יונייטד דאז, פחות תמך במעבר והעדיף שהכוכב יצטרף דווקא ליריבה המושבעת ברצלונה.

“ה’מבצע להחתמת רונאלדו’ החל עוד בין 2007 ל-2008”, אמר קלדרון, “חתמתי איתו על הסכם והיה מו”מ קשה מול יונייטד כי היא כמובן לא רצתה לאבד את הכוכב הכי גדול שלה, אבל הוא זכר טוב את ההתחייבות שלו אליי. מהרגע הראשון הוא רצה להצטרף לריאל וכשהגיעה ההזדמנות הוא לקח אותה”.  

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
נוסטלגיה: דייגו מיליטו, רונאלדיניו ועוד

החלק של פרגוסון במעבר: “הוא לא רצה שכריסטיאנו יעזוב ולא אהב את ריאל מדריד שהייתה יריבה עבורו. הוא ידע ששם הוא יזכה ביותר תארים מאשר עם יונייטד ולכן העדיף להציע אותו לברצלונה. בארסה כמובן שמחה מההזדמנות אבל לרונאלדו היה הסכם איתי והוא לא חזר ממנו, היה סעיף שאם אחד הצדדים יחזור בו מההסכם הוא יצטרך לשלם 30 מיליון אירו לצד השני”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
/* LAST / NEXT ROUNDs */