מסי, ג’וקוביץ', נטפליקס, גיגס – והקשר לעידן ורד שחקנה של בית"ר ירושלים. בחודשים הקרובים אמורה לעלות לאוויר אפליקציית Skillset, שעתידה לעסוק בכל ענפי הספורט וללמד ילדים ובני נוער איך לשחק בענפי הספורט השונים ע"י קורסים מיוחדים.
האפליקציה תעסוק מכדורגל, דרך כדורסל, טניס, פוטבול וכל ענפי הספורט האמריקאי וכו'. בכדורגל האפליקציה תתעסק למשל, איך לבעוט, איך למסור לעומק, הפן המנטלי, איך לתפקד תחת לחץ, איך אתה בא לכדור. הקורסים ייתנו ע"י שחקנים מובילים או שחקני עבר מהטופ העולמי. כל קורס יהיה בין 12-19 שיעורים באורך של כשעתיים, כאשר כל פרק יהיה באורך של כ-10-15 דקות. בקורסים של אותו שחקן ישלבו קטעי וידאו עם ביצועים מהתקופה בה השחקן שיחק. בנוסף, בקורסים יהיו קטעי וידאו שאותו שחקן שמוביל את הקורס מדגים איך לעשות זאת נכון.
יוזמי האפליקציה האחים, שאבי ונועם חכמון, רתמו כשותף יותר קטן את עידן ורד שחקנה של בית"ר ירושלים. המיזם של השלושה התחיל כבר לפני שנתיים ובהמשך הצטרפו כשותפים מיץ' לאו, שהיה ממקימי חברת נטפליקס ב-1998 ולאחר מכן שימש כמנכ"ל חברת הסטארפ-אפ MoviePass וז'ואן לאפורטה, נשיא ברצלונה לשעבר.
לאו עשוי בהמשך לרתום גם שיתוף פעולה של נטפליקס עם האפליקציה. לאופרטה אמור להביא את הקשר ההדוק שיש לו עם הכדורגל הספרדי. כאשר כבר החלו מגעים ראשונים עם ליאו מסי שגם ייתן קורסים, ואמורים להצטרף, צ'אבי, ג’רארד פיקה ואנדרס אנייסטה. בטניס יש כבר מו"מ מתקדם עם נובאק ג'וקוביץ', כאשר גם ערן זהבי מצטרף לאפליקציה כאשר ייתן קורסים בכדורגל הישראלי ובסין.
עידן ורד, שותף באפליקציה, מספר בין השאר כי: “יש מו"מ עם כוכבי מנצ'סטר יונייטד של 1992, בין השאר, פול סקולס וראיין גיגס שיהיה קורס מיוחד שלהם. המטרה היא להגיע לכל השווקים וכל הענפים השונים. מחיר כל שיעור בקורס יהיה בן 4 דולר, כאשר יהיה אפשר לקבל את הקורס על כל חלקיו במחיר של 39 דולר.
עידן ורד סיפר על הקשר: “אני חלק מסטארט-אפ עם חברה של האחים נועם ושאבי חכמון, שמאוד מספק אותי, ואני מאוד אוהב את התחום הזה. יש צוות שנותן לי שקט וזמן לעשות את הכול בלי שזה יסיח את דעתי. אני לא כזה פעיל, אני כל שבוע-שבועיים מעודכן בהכול. אני מגיל 6-7 אוהב ונושם ספורט".
עוד ציין ורד: “מאוד שמח שאני חלק מדבר גדול שהולך להיות הדבר הבא בספורט העולמי. קורסים, אימונים זה משהו שיש לו ביקוש רב במיוחד אחרי משבר הקורונה. מצד אחד זה אולי גרם לעיכוב בכל התהליך, אך מצד שני ראינו כמה אנשים צריכים כיום דבר כזה, כאשר אני מאמין שהביקוש יילך ורק יגדל לדבר כזה”.