יום ראשון, 01.02.2026 שעה 23:37

בסרייה א' החלו בבניית תוכנית לחזרה למגרשים

נשיא ההתאחדות האיטלקית כבר החל להתכונן: "אם נקבל אור ירוק לחזור, אנחנו חייבים להיות מוכנים לכך". התוכנית תכלול התייחסות גם למחלימים מקורונה"

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

בערך כחודש מתחילתו של משבר הקורונה, קבוצות הכדורגל בעולם כבר להוטות לחזור לשחק, ונראה גם האנשים הבכירים בארגוני הספורט הלאומיים מקדמים את התהלכים לשיבה לדשא. נשיא התאחדות הכדורגל האיטלקית, גבריאלה גראבינה, מעוניין לחזור במהרה למגרשים, עקב דיכוי המגפה המתון יחסית בארץ המגף, ונראה כי הוא מוביל בניית של תוכנית מובנית ומדויקת של חזרה לספורט.

“אם וכאשר נקבל את האור הירוק להשיב את הספורט, עולם הכדורגל חייב להיות מוכן לכך”, אמר גראבינה בוועידה טלפונית רפואית בה השתתפו גם מספר רופאים בכירים מאיטליה, והוסיף: “זו המטרה שלנו. בהתחשב בתפקיד המשמעותי של הכדורגל בחברה האיטלקית, אני משוכנע שאנחנו יכולים להעניק את התרומה הנכונה לכל המדינה”.

רונאלדו וג'ורג'ינה מצאו דרך להתאמן בחוץ

התוכנית שתיבנה עדיין לא הוגדרה באופן סופי, אך היא תכלול פיצול סגלים לקבוצות קטנות, בדיקות מקיפות ותכיפות שיכילו בדיקות לאבחנת קורונה, בדיקות דם, ובדיקות נוספות. “התוכנית תתייחס גם לשחקנים ואנשי הצוותים שנדבקו מקורונה וכבר הבריאו ממנה, ננעשה לעשות הכל כדי להבטיח את בטחונם”, אמר גראבינה.

עוד הוסיף נשיא ההתאחדות בארץ המגף: “בשיחה, הגענו להבנה כי הקבוצות הקטנות בכל קבוצה צריכות בהתחלה להיפגש בסביבות “סגורות” כמו מרכזי ספורט סגורים. כמובן שהמתקן יעברו חיטוי והשחקנים ישמרו על היגיינה ברמה הכי גבוהה, גם אלו שלא נמצאים בקבוצת הסיכון”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */