יום שלישי, 04.03.2025 שעה 21:54
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

גרינברג: לסרב לקיצוץ? תמוה, חוצפה, טיפשות

בעלי הפועל ל-ONE: "מופתע, ככה כדורגלנים מגיבים, מקבלים 30 אלף אחרי קיצוץ!", על בוזגלו: "לא מאוכזב, לא ציפיתי ממנו לכלום". וגם: הדרך להתחרט

|
מאור בוזגלו ושחקני הפועל ת
מאור בוזגלו ושחקני הפועל ת"א בסיום (איציק בלניצקי)

אחרי ההוצאה לחל"ת של שחקני הפועל תל אביב, אחד מבעלי המועדון, זאב גרינברג, העניק ראיון היום (רביעי) ל-ONE על סירוב השחקנים למתווה שהוצע, סולד מההתנהגות שלהם, דווקא לא מאוכזב, אבל מלא תובנות על שחקניו וגם: מאפשר להם שלא לתבוע את הכסף מהביטוח הלאומי למרות הכל, אלא לחתום על מתווה אחר.

"הוצאנו אותם לחל"ת, לצערי הרב", אמר גרינברג והוסיף: "הם לא הסכימו לקבל את תנאי הקיצוץ זה היה דיפרנציאלי, לפי מדרגות של זרים, בכירים, חיילים בכלל לא, זה מתווה סופר-נדיב. הופתענו מאוד, אני אישית מופתע מאוד. או שיש להם מידע שאנחנו לא יודעים אותו שהמחלה עומדת להסתיים בעוד שבועיים, או שאני לא מבין מה קורה איתם”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בוזגלו מתנגד לקיצוצים: לא נגיד אמן להכול

"שבועיים לפני שהתפרצה המגיפה. ארגון השחקנים פנה למשה סיני ואמר שלמרות שאין לשחקנים מענקי פלייאוף עליון וחצי גמר, מגיע להם. ישבנו לדון איתם. למה כשטוב מותר לנו לפתוח חוזים ולבוא לקראתם, למה זה לא להיפך? הגענו לאיזשהו מתווה. למה זה בסדר וזה לא? הם נמצאים בתוך עם ישראל", המשיך גרינברג. "אנשים, שכנים שלהם, קרובי משפחה, פוטרו. השכר של חלקם הוא 30-35 אלף שקל אחרי הקיצוץ! והם לא עושים כרגע כלום". 

"אני לא מאוכזב ממנו, לא ציפיתי ממנו לכלום", אמר הבעלים על דבריו של בוזגלו. "היה לנו ברור שאת כל עובדי המנהלה של המועדון אנחנו לא מוציאים לחל"ת. לא ציפינו ממאור להתנהגות אחרת. איך שהם הגיבו, ככה כדורגלנים מגיבים. אנחנו הולכים לתקופה מאוד מאוד קשה. לא בגלל שהמחלה תנצח לא תנצח, זה ייגמר עוד חודשיים, שלושה, ארבעה. העולם עבר מחלות. הבעיה היא שהתקציב של קבוצת כדורגל, נגיד אנחנו סביב 30 מיליון, חוץ מכספי הטוטו שיחסית מובטחים הכל – כרטיסים, מנויים, תאי צפייה – הירידה תהיה דרסטית, לא של 10-20%. תקציב כזה יכול לרדת ל-20 מיליון”.

מאור בוזגלו (נעם מורנו)מאור בוזגלו (נעם מורנו)

“שחקן כדורגל שמסתכל על התמונה המלאה ומבין שבעונה הבאה אין סיכוי שבעולם שהוא ירוויח את מה שהצענו לו אחרי הקיצוץ. לבוא היום ולסרב להצעה כזאת זה תמוה, חוצפה, טיפשות. שחקן שיתחרט וירצה את המתווה שהצענו אנחנו כבר לא יוכל לומר לו כן, רק למתווה של ארגון השחקנים".

"שחקן שירצה לחזור בו, יחתום על אך ורק על מתווה מכבי נתניה שאומץ על ידי השחקנים שהוא הרבה יותר גרוע", השאיר גרינברג את הדלת פתוחה, יחסית. “מי שירצה לשנות את הטעות שהוא עשה, רק במתווה זה. 50% מהנטו לשלושה חודשים, בלי קשר ללשחק או לא לשחק. אנחנו נחתום עם כולם על מתווה ארגון השחקנים שכתבה נתניה, רק עליו, לבחירתו של כל אחד".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */