יום שבת, 24.01.2026 שעה 11:08

חוזרים לעניינים: ערן זהבי ודיא סבע שבו לסין

שני השחקנים של גוואנגז'ו ר.פ, יחד עם מאמן הכושר ערן שדו, יצטרפו לאימונים של קבוצתם שצפויים להתחדש בעוד כשבוע, ב-1 באפריל, בדרך לחידוש הליגה

|
ערן זהבי חוגג עם דיא סבע (מערכת ONE)
ערן זהבי חוגג עם דיא סבע (מערכת ONE)

בזמן שבאירופה ובישראל מתמודדים עם ההשפעות הכבדות של התפרצות נגיף הקורונה, והביטול המוחלט של כמעט כל אירוע ספורט וליגה בעולם, דווקא בסין, שם כזכור התפרץ הנגיף לראשונה בחודש דצמבר האחרון, כבר נמצאים בדרך לחידוש הליגה.

ערן זהבי, דיא סבע וערן שדו המריאו לפנות ערב (שלישי), לסין בחזרה לגוואנגז’ו. שלושתם חוזרים לאימונים המתחדים של קבוצתם ולקראת חזרת הליגה הסינית, שם יש כוונה לחזור ולשחק לקראת תחילת מאי. כזכור, השלושה היו במחנה האימון של הקבוצה בדובאי, לאחר מכן חזרו לישראל ונכנסו לבידוד. על פי הנהלים, הם צפויים להיכנס לבידוד גם בסין מיד עם הגעתם למדינה.

בסין החלו לאחרונה לחזור ולשגרה, אך עדיין אין תאריך סופי לחזרה לליגה. האימונים של הקבוצות יתחדשו ב-1.4 והליגה צפויה לחזור בתחילת מאי אם לא יהיו תקלות מיוחדות. השחקנים של הקבוצות צריכים להגיע לפני סוף השבוע למדינה ולכן המריאו כבר הערב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */