יום שישי, 23.01.2026 שעה 21:17
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2633-3520הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

חזר מאנפילד וחלה בקורונה: לא חשבתי שאדבק

חולה מספר 322, עוד הספיק להיות בשני המשחקים האחרונים של ליברפול לפני ההשבתה ואמר ל-ONE: "הבריאות מעל הכל, היה שלב שחשבנו לבטל את הטיסה"

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

נכון להיום (שישי), יש בישראל מעל 700 חולי קורונה ידועים. אחד מהם, חולה 322 במספר ששוהה בימים אלה בבית חולים מאיר, היה רק לפני קצת יותר משבוע במקום אחר לגמרי, אצטדיון אנפילד, שם נכח בשני משחקים של קבוצתו האהובה ליברפול, בימים שנראים כל כך רחוקים בהם כדורגל היה חלק משגרת החיים שלו, ושל כולנו, ובשיחה עם ONE משתף אותנו מעט על מה שהתרחש.

קודם כל, מה שלומך בימים אלו? 
”אני בסדר גמור, תודה. תסמינים קלים של שפעת - חום נמוך, שיעול, כאב שרירים”.

מתי אובחנת כחולה קורונה? 
”חזרתי מחו"ל ביום שישי ונכנסתי ישר לבידוד. ביום ראשון עלה לי החום והתחיל שיעול ולכן בהתאם להנחיות התקשרתי למד"א. לאחר כמה שעות שלחו אליי מישהו שעשה לי את הבדיקה וביום שלישי הגיעה התשובה שזה חיובי”.

ג'ורדי מאתגר את זהבי, שהגיב עם אתגר משלו

אני מבין שנסעת לשני המשחקים האחרונים של ליברפול שהתקיימו באנפילד, בשלב זה לפחות בישראל כבר החלו הנחיות מיוחדות בנושא הקורונה. האם שקלת לבטל את הטיול? 
”אכן הייתי בשני המשחקים האחרונים, בליגה מול בורנמות’ והגומלין מול אתלטיקו. עכשיו אנחנו במלחמה, אולם צריך לזכור שרק לפני שבועיים המצב היה שונה. באנגליה כמעט לא היו מקרים של קורונה ובליברפול לא היו מקרים בכלל. התלבטתי עם חברים האם אולי צריך לבטל את הנסיעה אולם ההתלבטות היתה מכיוון אחר - אולי יתחילו בעיות עם הטיסות חזרה או אולי יש סיכוי שהמשחקים יהיו ללא קהל ואז הנסיעה מיותרת. ממש לא חשבתי על האופציה שאני עשוי להידבק”.

ליברפול נגד אתלטיקו באנפילד (צילום פרטי)ליברפול נגד אתלטיקו באנפילד (צילום פרטי)

האם חששת מהצפיפות במגרש בזמן המשחק? 
”לא. שוב, צריך לזכור שבאותו הזמן לא היה אף מקרה קורונה בליברפול. כמו כן השתדלתי להימנע מאזורים צפופים ודוחק”.

הייתה ביקורת רבה על כך שבמשחק נגד אתלטיקו היו אלפי אוהדים שהגיעו מספרד. האם היה חשש מסוים באצטדיון או שהכל התנהל כרגיל? 
”במגרש לא היה שום חשש. האוהדים של אתלטיקו היו בדיוק בצד השני של המגרש ולא היו קרובים אלינו. אני זוכר שזה עלה ברמת הבדיחה, שאולי הם הביאו איתם את הקורונה לליברפול. אף אחד לא חשב שזה באמת יקרה וגם אין לדעת אם אכן הם אלה שהפיצו שם את הנגיף”.

בתוך היציע באנפילד (צילום פרטי)בתוך היציע באנפילד (צילום פרטי)

מתי חזרת לישראל, והאם נכנסת לבידוד? 
”כאמור נחתתי ביום שישי ונכנסתי ישר לבידוד. בדרך הביתה הקפצתי לתל אביב שני חברה שהיו איתי בטיסה. נכון לעכשיו הם בריאים ואני מאמין ומקווה שכך יישאר”.

והכי חשוב, במבט לאחור, האם היית מוותר על הטיול הזה? 
”שאלתי את עצמי כבר את השאלה הזאת. בעקרון אני לא חסיד גדול של חכמת הבדיעבד ולכן לא אגיד שהייתי מוותר על הטיול. הטיול עצמו היה מעולה ומי שהיה באנפילד יודע על מה אני מדבר. האם זה שווה את הבריאות שלנו? בוודאי שהתשובה היא לא”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */