יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:31

ליברפול הכי יקרה באירופה, ברצלונה רק שלישית

דירוג שווי המועדונים: הקבוצה של קלופ הפתיעה והשווי הכולל של שחקניה מגיע ל-1.04 מיליארד אירו. וגם: איפה ריאל ויובה ומי בעלת הערך הנמוך ביבשת?

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

כמדי שבוע, באתר המחקרים CIES פרסמו מחקר מעניין על הכדורגל, כאשר היום (שני) מדובר בדירוג שווי המועדונים בחמש הליגות הבכירות באירופה לפי השווי של שחקניהם שתחת חוזה. לצורך המחקר לקחו מכל קבוצה את 20 השחקנים בעלי השווי הגבוה ביותר, כשמי שהגיעה לפסגה היא אלופת אירופה, ליברפול, עם שווי כולל של 1.405 מיליארד אירו.

החבורה של יורגן קלופ עקפה בצורה בלתי צפויה את מי שאמורה להפוך בסיום העונה לסגניתה, מנצ’סטר סיטי, ששחקניה מגיעים לשווי כולל של 1.361 מיליארד אירו. למקום השלישי הגיעה ברצלונה עם 1.170, אחריה ריאל מדריד (1.1), וצ’לסי סוגרת את החמישייה הראשונה עם 1.008 מיליארד אירו.

רונאלדו מציץ מהחלון וחוזר לאחוזת היוקרה

מי שמשלימות את העשירייה הן מנצ’סטר יונייטד (1.007), פ.ס.ז’ (979), אתלטיקו מדריד (836), טוטנהאם (783) ויובנטוס (787). באופן מפתיע, באיירן מינכן הגיעה רק למקום ה-13, כשדורטמונד נמצאת מקום אחד מעליה עם 756 לעומת 716. הקבוצה ששווי שחקניה הוא הנמוך באירופה היא פאדרבורן הגרמנית (37), מהליגה הספרדית מדובר בלגאנס (51) ומהאיטלקית לצ’ה (38).




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */