יום חמישי, 18.12.2025 שעה 23:27

טירוף הקורונה במקסיקו, לא מה שחשבתם

הליגה במרכז אמריקה, שעדיין פועלת, סיפקה רגע אירוני ב-0:1 של קרוס אזול על אמריקה. שוער המנצחת, העונה לשם חסוס קורונה, הדף פנדל בדקה ה-99

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

נגיף הקורונה השבית את הכדורגל העולמי כמעט באופן מוחלט אבל בליגות מעטות עדיין משחקים ואחת מהן היא הליגה המקסיקנית, שסיפקה הלילה (בין ראשון לשני) אירוע אירוני, במשחק הליגה בין קלאב אמריקה לקרוס אזול, שהסתיים ב-0:1 דרמטי ביותר עבור האורחת.

למה דרמטי? כי בדקה ה-99, רגע לפני תום תוספת הזמן זכתה אמריקה לפנדל, אותו הצליח שוער אזול להדוף. למה אירוני, כי למרבה ההפתעה שמו של האיש בין הקורות של האורחת הוא לא אחר מחסוס, תקשיבו טוב, קורונה.

השוער בן ה-39 נתן במו ידיו את הניצחון ולמעשה גם שלח אותה לפסגת הטבלה של קלאסורה המקסיקנית אחרי 10 מחזורים. קורונה, הוא שוער בעל עבר עשיר שרשם לא פחות מ-55 הופעות בשער נבחרת מקסיקו, ולובש את מדי קרוס אזול מאז 2009. בכל מקרה, השוער הוותיק בוודאי כבר מחכה ליום בו השם שלו לא יצור יותר קונוטציות שליליות, אך עד אז, הוא ינסה להמשיך לשפר את תדמית האותיות – ק’ ו’ ר’ ו’ נ’ ה’.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */