יום רביעי, 19.02.2025 שעה 18:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4131-4423בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2534-2923הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

איביץ': אין לדעת איפה הווירוס יכול לתקוף

מאמן מכבי ת"א התייחס לקורונה: "אין כאן סימפטומים. לא רוצים להגיע לסיטואציה שמישהו יידבק". גולסה, פרץ ושכטר כשירים למשחק מול הפועל חיפה בשבת

|
ולדימיר איביץ' (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץ' (חגי מיכאלי)

על רקע האפשרות כי ליגת העל תושבת בעקבות וירוס הקורונה וכל עוד אין הודעה כזו, במכבי תל אביב ממשיכים בהכנות רגילות למשחק מול הפועל חיפה ביום שבת ב-19:50 באצטדיון בלומפילד שיהיה ריק מאדם. המשחק יפתח את הפלייאוף העליון עבור הצהובים, ובהתאם להנחיות החדשות, היום (חמישי) קיימו "מסיבת עיתונאים", במסגרתה המאמן ולדימיר איביץ' והחלוץ יונתן כהן, ענו לשאלות העיתונאים אשר נשלחו מראש לדובר הקבוצה, עופר רונן. לקראת המשחק עדכן הסרבי כי אייל גולסה, איתי שכטר ודור פרץ כשירים למשחק והוא יחליט את מי מהם לשתף בהתאם לשיקוליו. 

איביץ' על הצעדים שננקטו כדי למנוע מגע בין הצוות והשחקנים לבין חולי קורונה פוטנציאליים: "עד לרגע זה, אנחנו בסדר, אין אצלנו אף אדם שמגלה סימפטומים של הווירוס. אנחנו מדברים עם הרופא שלנו ועם מי שצריך לספק לנו מידע ואנחנו עובדים לפי החוקים שהעבירו לנו. אנחנו לא רוצים להגיע לסיטואציה שמישהו יידבק. הכל תלוי בצורה בה נתנהג. זה לא רק פה, זה גם מחוץ לקריית שלום. אין לדעת איפה הווירוס הזה יכול לתקוף. אנשי משרד הבריאות הנחו אותנו להימנע ממקומות סגורים כמו מועדונים, מסעדות ואנחנו עושים מה שנאמר לנו".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
איביץ': "אין אצלנו אחד שמגלה סימפטומים"

"זהו וירוס קשה, אנחנו יודעים איך להתנהל, אנחנו ממושמעים בהחלטות שאנו לוקחים. זה משהו רציני מאוד והכי חשוב הוא בריאות האנשים", המשיך המאמן והתייחס להתנהלות בזמן הפגרה: "התכנית היא קודם כל להתכונן למשחק ביום שבת נגד הפועל חיפה. אח"כ תחל הפגרה, צריך לראות מה יקרה עם המשחקים של הנבחרות. כרגע אף אחד לא יודע אם משחקים בכלל. יהיו לנו כמה ימי חופש, אח"כ נתכונן להמשך העונה. זוהי התכנית והיא תשתנה בהתאם לסיטואציה. נעקוב אחר הוראות משרד הבריאות ונתאים את עצמנו לכל מצב אפשרי ולמשחקים הבאים". 

ההחלטה לשחק ללא קהל: "זה לא קל. קשה מאוד לשחק בלי אוהדים. אף אחד לא אוהב את זה. כדורגל הוא עבור האוהדים. אנחנו עוקבים אחרי מה שקרה באירופה, הרבה מדינות סגרו את האצטדיון והרבה מדינות ביטלו את הליגות. אנחנו עדיין לא יודעים מה יקרה פה, והכי חשוב מבחינתי זו בריאות האנשים. נעשה מה שהליגה תגיד לנו, אף אחד לא אוהב לשחק ללא אוהדים - זאת אני יכול להגיד שוב. אנחנו יכולים לדבר עכשיו הרבה על העניין הזה. כרגע המצב הוא שאין אוהדים, אני מקווה שזה יהיה רק משחק אחד בלבד ואחרי הפגרה אפשר יהיה לחזור ולשחק כמו שצריך בהתאם לכך שהמצב הבריאותי ישתפר והווירוס הזה ייעלם".

אוהדי מכבי ת"א. יחסרו (רדאד גאוהדי מכבי ת"א. יחסרו (רדאד ג'בארה)

לקראת הפועל חיפה: "שיחקנו נגדם לפני מספר שבועות וסיימנו בתיקו, איבדנו נקודות בשנייה האחרונה. אני זוכר היטב את המשחק הזה, כי היינו צריכים לנצח. החמצנו המון מצבים, שער אחד נפסל לנו, אבל זה לא משנה כי זה הכדורגל. הפועל חיפה בפלייאוף אז היא קבוצה טובה עם מאמן טוב. הם יעשו את הכל כדי לנסות לעשות תוצאה טובה עבורם. המטרה שלנו תהיה לנצח, לקחת שלוש נקודות ולשחק טוב יותר מאשר במשחק האחרון שלנו נגד מכבי נתניה". 

הכשירות של איתי שכטר, אייל גולסה ודור פרץ: "כולם מוכנים למשחק הקרוב נגד הפועל חיפה. ביומיים הקרובים אגבש את ההחלטה מי יפתח ומי יהיה על הספסל". 

מסיבת פורים של השחקנים: "התחפושת של טיבי כ-VAR? לא ראיתי את התחפושות האמת של השחקנים. המסיבה הייתה לשחקנים בלבד. שמעתי על חלק מהתחפושות המעניינות, וכן, אולי טיבי זוכר את השער שפסלו לו במשחק נגד קריית שמונה ולכן התחפש ל-VAR בגלל זה". 

טיבי ואשתו מדגמנים מהלך בבדיקה (אינסטגרם)טיבי ואשתו מדגמנים מהלך בבדיקה (אינסטגרם)

יונתן כהן על המצב: "עשו לנו שיחות, מקצועיות וגם עם הצוות הרפואי. הנחו אותנו בדיוק מה לעשות. כל ההנחיות של משרד הבריאות, פחות התקהלויות, פחות מגע, לשמור יותר על היגיינה, יותר להישאר בבית, לא לצאת למסעדות או לאירועים עם אנשים רבים. כל אחד שמר על זה בימים האחרונים כדי שלא יהיו מקרים של הידבקויות". 

ההכנה למשחק מול מושבים ריקים: "אין ספק שכל הספורט הדרייב מגיע מהקהל והרעש מסביב. זה מאוד ייחסר לנו אבל צריך לשמור על הבריאות של כולם. נשחק בלי קהל וזה לא יהווה שום תירוץ. באים לנצח ולקחת את הנקודות האלה. כל שחקן כבר שיחק בחייו משחק בלי קהל כך שזה לא תירוץ. צריך לבוא ולהתכונן כמו לכל משחק ולנצח. צריך קודם כל להתרכז במשחק מול הפועל חיפה, לקחת את הניצחון, לחשוב רק על עצמנו ולהתכונן לכל משחק. יהיה קשה אבל אין מה לעשות. כל משחק בפלייאוף יהיה קשה כי הגיעו כל הקבוצות הגדולות של הכדורגל הישראלי, כך ששום קבוצה לא תקל עלינו, בטח כשרוצים לנצח אותנו לראשונה העונה". 

לכתבה זו התפרסמו 11 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 11 תגובות ב-6 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
6
אורי13/03/20, 07:56
לא אבקש החזר כספי עבור המשחקים שישוחררו ללא קהל. אני מבקש מכל האוהדים לשתף ולעזור לקבוצה
השב   •  00
5
מכביסט12/03/20, 23:42
מי זה הערסים של היום יה לקקני
השב   •  00
4
רן12/03/20, 21:01
ככה זה בישראל, עד ששחקן יחלה ויבודדו את כל הקבוצה ואח"כ את כל הליגה.
תמיד צעד אחד אחרי הזמן.
השב   •  00
3
מכביסט12/03/20, 18:31
יש מצב שביום שלישי כל הליגות מושבתות
השב   •  00
2
דני12/03/20, 18:01
לא כמו ערסים של היום
השב   •  00
1
חשמל12/03/20, 17:34
השב   •  00
בופון12/03/20, 18:24
..גם לו יש שוט.. חבל על הזמן..זוכר ?
דווקא לא מזמן !
כסיל.
השב   •  00
גיל12/03/20, 18:28
השב   •  00
אבי הצהוב12/03/20, 18:33
שלא לדבר על פדידה.ב1 על 1 חד כמו סכין גילוח
השב   •  00
קיקו12/03/20, 18:51
אבל פדידה יוני כהן ובן סהר זה יותר יפה
השב   •  00
חסר טעם12/03/20, 19:31
למה זה טוב? כולנו בבאסה על החיים שלנו עם הקורונה הזאת. ואתה מצאת לך זמן להקניט
השב   •  00
אסור לפספס
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */