יום ראשון, 23.02.2025 שעה 08:08
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5614-4824הפועל ב"ש1
5125-5124מכבי ת"א2
4627-5024מכבי חיפה3
4232-4524בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3535-3724מכבי נתניה6
3132-2624מכבי בני ריינה7
3033-2223עירוני ק"ש8
2635-3024הפועל ירושלים9
2439-2024מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2335-1824עירוני טבריה12
1847-3324מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

הנחייה לקבוצות: לא ללחוץ ידיים, לא לטוס לחו"ל

יו"ר ההתאחדות אורן חסון הציג המלצות להתנהלות המועדונים: "חיטוי חדרי ההלבשה, מניעת טיסות, המנעות ממקומות הומי אדם, אפשרות למסע"ת בווידאו"

|
מיגל ויטור ונטע לביא (נעם מורנו)
מיגל ויטור ונטע לביא (נעם מורנו)

ההתאחדות לכדורגל פרסמה לכלל הקבוצות הבוקר (שלישי) הנחיות והמלצות התנהלות לאור התפשטות נגיף הקורונה בישראל מטעם היו”ר אורן חסון. במכתב פונה היו”ר לכל הקבוצות במסר של אחדות ובקשה לשיתוף פעולה וכן מביא בפניהם שורת המלצות ייחודיות לענף, שניסחו חברי הוועדה הרפואית לבקשתו.

בפתח המזכר של חסון נכתב: “מדינת ישראל כמו מדינות רבות אחרות מעבר לים, מוצאת עצמה בימים אלה במאבק אדיר למנוע את התפשטות נגיף הקורונה ולמזער ככל הניתן את מספר הנפגעים. הכדורגל הישראלי חווה תקופה מאתגרת מאין כמותה והחשיבות בהמשך פעילותנו היא עצומה. מעבר להיבטים המסחריים, לפגיעה בחוויית המשחק ולהתנהלות בתקופה של חוסר ודאות ולצד המגבלות הקיימות, אני רואה חשיבות עליונה בהמשך הפעילות השוטפת במפעלים השונים – הליגות, גביע המדינה ונבחרות ישראל”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אבוקסיס:"החזרנו את הכבוד"

חסון הוסיף: “ההתאחדות לכדורגל באמצעות חברי וחברות הוועדה הרפואית הפועלת במסגרת מקיימת קשר רציף עם משרד הבריאות ורואה חובה לפעול בהתאם להנחיותיו. כולנו נדרשים בעת הזה למשנה זהירות והקפדה ואני סמוך ובטוח כי אם נהיה מספיק אחראיים, נוכל להשיא תרומה אמיתית להצלחה במאבק המשותף לכולנו. עיניים רבות מופנות לעברינו, ראשי ופעילי הענף, בימים כתיקונם, קל וחומר בימים מאתגרים אלה. הקפידו לפעול בהתאם להנחיות, גלו אחריות חברתית ועשו כל שביכולתכם כדי להבטיח את חזרת הענף שכולנו אוהבים כל כך לפעילות מלאה בהקדם האפשרי”.

עוד כתב: “מעבר להנחיות משרד הבריאות המצורפות למסמך זה, ניסחו חברי הוועדה הרפואית לבקשתי שורת המלצות ייחודיות לענף הכדורגל. אבקשכם להתייחס במלוא הרצינות והאחריות לכלל ההנחיות. אני משוכנע כי הן ייסעו לנו לצלוח את האתגר. ההתאחדות זמינה לכל שאלה שיש לכם ולכל עזרה לה תזדקקו בימים אלה. והכי חשוב, שמרו על בריאותכם”.

נדרש חיטוי בחדרי ההלבשה (שחר גרוס)נדרש חיטוי בחדרי ההלבשה (שחר גרוס)

המלצת הוועדה הרפואית של ההתאחדות: “חיטוי וניקוי יעילים – יש להקפיד על ניקיון, איוורור וחיטוי של המתקן האימונים בחדרי ההלבשה, מלתחות ושירותים. כדי שהחיטוי יהיה יעיל יש לפעול על פי ההנחיה לחיטוי כלור פעיל. יציאות לחו”ל – מומלץ להמנע מנסיעות לחו”ל של שחקנים ובעלי תפקידים. מקומות המוניים – מומלץ להמנע לצאת ולהסתובב במקומות ציבוריים הומי אדם (כגון: מסעדות, סרטים, מועדוני בילוי, בארים, אירועים וכנסים). חל איסור על קיום אירועים המוניים והתקהלויות מעל 5,000. שמירה על היגיינה – רחיצה ידיים עם סבון ומים או בחומרי חיטוי לעתים תכופות. יש להקפיד להשתעל ולהתעטש לתוך המרפק, להמנע מלחיצות ידיים, לצמצם מגע קרוב ככל הניתן, להקפיד על שתייה מבקבוקים אישיים”.

בזמן משחקים: “כמו כן בכפוף להנחיות ולהמלצות משרד הבריאות ולהמנע מלחיצות ידיים בטקסי פתיחת המשחק ובמהלכו. אני בודקים אפשרות וייתכן שנמליץ לערוך מסיבות עיתונאים בווידאו. שמירה על חובת בידוד בית 14 יום – ע”פ הנחיות משרד הבריאות, כל מי שחוזר מחו”ל או נחשף לחולה קורונה חייב להקפיד לשהות בבידוד למשך 14 יום”.

לכתבה זו לא התפרסמו תגובות, היו הראשונים להגיב הוספת תגובה
ישנן 0 תגובות ב-0 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
אסור לפספס
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
נגןכמה פעמים אפשר להקיף אצטדיון ב-90 דקות?
כמה פעמים אפשר להקיף אצטדיון ב-90 דקות?
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
/* LAST / NEXT ROUNDs */