יום רביעי, 04.03.2026 שעה 21:24

יאניס, הכישרון במכבי וההיכל: פרינטזיס בא מוכן

כוכב אולימפיאקוס שיתף לקראת המפגש בת"א בחמישי: "ספרופולוס מאמין בהגנה חזקה ונותן לשחקנים הרבה אנרגיה", "מקווה שדווקא האווירה שם תעזור לנו"

|
סקוטי ווילבקין ודני אבדיה בסיום (איציק בלניצקי)
סקוטי ווילבקין ודני אבדיה בסיום (איציק בלניצקי)

בעוד יומיים (חמישי, 21:05) מכבי תל אביב תנסה להמשיך את המומנטום הנפלא ביורוליג, כשמנגד תחכה אולימפיאקוס, האקסית של יאניס ספרופולוס, שלא בעונה טובה ונלחמת על מקום בשמינייה הראשונה. לקראת ההתמודדות המסקרנת, היה זה הכוכב הוותיק של האדומים, יורגוס פרינטזיס, שדיבר על מאמנו לשעבר, היריבה והאווירה בהיכל מנורה מבטחים.

“עדיין יש לנו פציעות, אך המצב השתפר בתקופה האחרונה ואנחנו מקווים לעשות עוד צעד למעלה. בשביל לנצח נצטרך להיות מרוכזים במשך 40 דקות כי אני יודע כמה קשה יהיה מול הקבוצה של ספרופולוס, שמאמין מאוד בהגנה. לפי היכרותי עם יאניס נפגוש יריבה עם המון אנרגיה, שרוצה לרוץ ומחפשת סלים קלים, כשמנגד מציגה הגנה חזקה”.

צפו בטקס מגרש מכבי הישן

“מבחינתנו נצטרך קודם כול לשלוט בריבאונד ולחשוב מהר כי מכבי קבוצה מאוד מוכשרת עם אולם ביתי וקשה. כולנו מכירים את האווירה ביד אליהו, אך אני מקווה שבניגוד לקבוצות אחרות הקהל מנגד יגרום לנו רק להיות מרוכזים ועם הרבה יותר מוטיבציה”, סיכם הפורוורד הבלתי נגמר בן ה-35.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */