יום רביעי, 23.04.2025 שעה 17:04
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

קטש: מרגיש שאני צריך לישון יומיים, בראון מיוחד

מאמן ירושלים אחרי הזכייה השנייה ברציפות בגביע: "היה לנו הרבה מזל בסוף, ג'ייקובן הרבה יותר מחויב השנה. הליגה? הייתה ירידת מתח, בוטח בשחקנים"

|
עודד קטש (איציק בלניצקי)
עודד קטש (איציק בלניצקי)

הפועל ירושלים חוגגת בפעם השנייה העונה. אחרי שזכתה בגביע ווינר, הקבוצה מהבירה השלימה הערב (חמישי) זכייה בתואר נוסף כאשר ניצחה 89:92 את עירוני נהריה וזכתה בגביע המדינה. לאחר המשחק, דיבר מאמן הקבוצה עודד קטש ושיתף בתחושותיו לאחר שקטף הישג נוסף עם שחקניו.

עודד קטש אמר בסיום: “היה לנו הרבה מזל בסוף, שאפו גדול לנהריה, היא חזרה ברבע השני וזה הימם אותנו, זה נמשך גם לרבע השלישי. צפינו שיכול להיות משחק כזה, יש לנהריה גודל, אגרסיביות וניסיון, הם קלעו 60 אחוז לשלוש וחלק מהזריקות היו לא פשוטות. למרות שהגענו לסקור התקפי טוב, היו כמה פוזשנים שלא אהבתי, אבל מגמר גביע לוקחים רק את התוצאה וזו שמחה גדולה”. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
קטש: "זכות גדולה לאמן בהפועל ירושלים"

“אני מרגיש שאני צריך לישון יומיים, זה שבוע אינטנסיבי, להתכונן מחצי הגמר לגמר, אתה לא באמת חושב על הגמר לפני החצי. ג’ייקובן עזר לבריחה, מיוחד לאמן אותו והוא שחקן מיוחד. הוא גם חבר אדיר לקבוצה וגם יש לו יכולות. לא צריך יותר מדי לנהל אותו, בכדורסל הוא טוב, הוא בא השנה מאוד מפוקס ולקח את זה שני צעדים קדימה. הוא הרבה יותר מחויב השנה, לקח לנו חצי שנה לדעת איך לטפל בו, הייתה נפילה אבל למדנו, הוא לקח את עצמו ואת הקריירה מבחינת הרצינות שני צעדים קדימה”.

האם ניתן יהיה לזכות באליפות: “יש חומר מיוחד, זה לא כזה פשוט, יהיו לנו עוד מבחנים גדולים בדרך, גם היום עמדנו במבחן לא פשוט, יש אופי לקבוצה הזאת, אנחנו לא מושלמים, יש לנו יתרונות וחסרונות אבל עם מה שיש לנו נלך עד הסוף. כרגע אנחנו במצב טוב, היו כמה שבועות עמוסים, שחקנים חדשים שהצטרפו, וזה פגע ברצף ובחלוקת הדקות. לא התרכזנו בליגה כמו שהתרכזנו באותו השלב באירופה, הייתה ירידת מתח מסוימת בליגה אבל יש לי ביטחון גדול בשחקנים. כשהכסף על השולחן אנחנו לוקחים אותו”.  

שחקני הפועל ירושלים מניפים את גביע המדינה (איציק בלניצקי)שחקני הפועל ירושלים מניפים את גביע המדינה (איציק בלניצקי)

האם ירושלים פייבוריטית או אנדרדוג בליגה ובליגת האלופות: “הגביע הפגיש אותנו כבר עם מכבי ת”א כשבאנו אנדרדוג, וגם ראשון ונהריה היו משחקים לא פשוטים מנטלית, עדיף לנצח. אני חייב להודות שאחרי החוויה של השנה שעברה אתה רוצה את זה יותר, אתה מבין כמה זה כיף ומרגש”.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןיש השקה: הנעליים החדשות של מסי ואדידס
יש השקה: הנעליים החדשות של מסי ואדידס
נגןכמה זמן לוקח למסי להגיע מהבית לאצטדיון?
כמה זמן לוקח למסי להגיע מהבית לאצטדיון?
נגןטופ: חגיגת יום ההולדת של נטע אלחמיסטר
טופ: חגיגת יום ההולדת של נטע אלחמיסטר
נגןכמעט מחצי מגרש: הבן של רוני עם שער ענק
כמעט מחצי מגרש: הבן של רוני עם שער ענק
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */