יום שבת, 24.01.2026 שעה 05:43
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2633-3520הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

"אסור להיכנס למרה שחורה שתשאב אותנו למטה"

באשדוד לא רוצים להסתבך אחרי ה-1:0 לבני יהודה ומסתכלים קדימה: "חייבים לנצח כדי לבוא רגועים, אין ברירה". תסכול בקבוצה: "לא הגיע לנו פלייאוף"

|
שחקני מ.ס אשדוד (דן יידוב)
שחקני מ.ס אשדוד (דן יידוב)

״רק לא להסתבך בתחתית״, במ.ס אשדוד חוששים מעוד סיום עונה כמו קודמתה אחר ההפסד אמש (ראשון) 1:0 לבני יהודה בבית ולמעשה ההפסד שחיסל סופית את הסיכויים לפלייאוף העליון. 

החבורה של רן בן שמעון סיפקו יכולת חלשה במחצית הראשונה בה ספגו גם שער מהיר, נראו חסרי מיקוד ודיי אבודים. את החצי הדני פתחו טוב יותר, שלטו ברוב הדקות אבל לא הצליחו ליצור מצבי הבקעה מסוכנים באמת כשגם כניסתו של מוחמד כנעאן על חשבונו של הרכש החדש, ג׳ימי מרין, שניסה להכניס קצב למשחק לא הצליחה לסייע במבחן התוצאה בעוד את שובל גוזלן הכניס המאמן רק בדקה ה-85 והחלוץ לא הצליח לתרום בזמן זה.   

תגובות: אשדוד - בני יהודה

״לא יודע אם היה חילוף מאוחר, יכול להיות״, אמר רן בן שמעון לאחר המשחק, ״כשאנחנו הולכים הביתה, אנחנו בודקים גם את עצמנו. היה נראה לי שהמשחק הולך לכיוון של גול, שיש איזון טוב בין הקישור להתקפה ופחדתי להוציא שחקן קישור ולהכניס עוד שחקן התקפה כי לא תמיד זה עוזר. אראה את הטעויות שלנו, את הטעויות של השחקנים ונשב איתם, נמשיך את התהליך הלימודי זה המקצוע שלנו״. 

בסיום, השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה לא הסתירו את האכזבה הקשה אחרי שהצהירו בשבוע האחרון אחרי הניצחון על סקציה נס ציונה שהם בדרך הנכונה ומכוונים לששת הגדולות. ״אי אפשר לחלום על פלייאוף עליו כשאפילו שני ניצחונות רצופים אנחנו לא מצליחים לעשות״, אמר שחקן בקבוצה, ״עם כל הכבוד צריך להגיד את האמת, והיא שלא באמת הגיע לנו פלייאוף עליון בעונה הזו״.  

רן בן שמעון (דן יידוב)רן בן שמעון (דן יידוב)

בתוך התסכול וההבנה כי עתה ישנו את המטרות שלהם או יותר נכון יפחיתו אותן, במועדון חוששים רק מדבר אחד - מאבקי תחתית. אחרי העונה שעברה שבה שרדו לבסוף על חודו של שער בודד שכלל לא היה תלוי בהם, באשדוד לא רוצים להיקלע שוב למצב מורט עצבים כמו זה. ״כולנו סבלנו לקראת סיום העונה. אסור לנו להיכנס למרה שחורה עכשיו שתשאב אותנו למאבקים האלה כי זה יכול להיגמר ברע, מאוד רע״, חוששים במועדון, ״אנחנו חייבים לנצח במשחקים הקרובים עד הפלייאוף כדי לבוא לשם רגועים, אין לנו ברירה אחרת״. 

באשדוד מתכננים להקדיש את המשחקים הקרובים בכדי לקדם שחקנים צעירים למען עתיד המועדון, שחקנים מקבוצת הנוער שלא מפסיקה לנצח בליגה שלה צפויים להשתלב יותר באימונים ובמשחקים עצמם בכדי מתוך ראייה על גידול דור העתיד.  

שחקני מ.ס אשדוד (דן יידוב)שחקני מ.ס אשדוד (דן יידוב)

בתוך כך, יעקב בריהון שלא שותף אמש עקב פציעה בברכו זכר המשחק האחרון והמפגש עם שי אליאס מנס ציונה, עבר בדיקת MRI ובצוות הרפואי מחכים לתוצאותיה על מנת לבחון את חומרת הפציעה בעוד בקבוצה מקווים כי לא מדובר הפציעה חמורה מדי. 

מי שעוד ייבדק הוא טום בן זקן שנטש בשישי האחרון את האימון עקב כאבים חוזרים בברכו אחרי ששב מהיעדרות של שנה ושיחזור רצועות. אם לא די בכך, רועי גורדנה שעלה לשחק אחרי שמתח את השריר האחורי לפני שבועיים, שוב סבל ממתיחה באותו המקום ויצטרך להיבדק גם הוא.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */