יום ראשון, 04.01.2026 שעה 21:34
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

איביץ': שלושה ימים זה מספיק זמן לבצע שינויים

מאמן מכבי ת"א התייחס לסיום חלון ההעברות המתקרב אחרי ה-1:2 על רעננה: "נראה מה יקרה". אצילי: "לא חושבים על הפער", אביטן: "הסגל הזה צריך לשרוד"

|
ולדימיר איביץ' (רדאד ג'בארה)
ולדימיר איביץ' (רדאד ג'בארה)

הרבה לחץ השתחרר הערב (שני) באצטדיון בלומפילד כשמכבי תל אביב גברה 1:2 על הפועל רעננה ופתחה, לפחות זמנית, פער של 8 נקודות מסגניתה מכבי חיפה. כעת, ובאופן דיי נדיר, החבורה בצהוב תחזיק אצבעות לריביה העירונית, הפועל תל אביב, שתתארח אצל הירוקים בהמשך המחזור. 

ולדימיר איביץ’, שהמתין 59 דקות ארוכות עד שראה את שחקניו מוצאים את הרשת לראשונה, אמר בסיום: “אני רוצה לברך את רעננה והמאמן שלהם שהיו יותר טובים במחצית הראשונה. בחצי השני שיחקנו בצורה יותר טובה וזו לא בעם ראשונה שזה קורה. אנחנו צריכים לחשוב איך לשפר הרבה דברים במהלך המשחק וזאת העבודה שלי לחשוב איך עושים את זה. קשה לנתח עכשיו את המשחק שנגמר לפני חמש דקות. הניצחון הגיע לנו ואף אחד לא יכול להגיד אחרת. בחצי השני החמצנו מצבים מצוינים”.

איביץ': ניצחנו אבל זה לא מספיק עבור מכבי

חלון ההעברות שעומד להסתיים בעוד שלושה ימים: “נראה מה יקרה עד סוף החלון. יש שלושה ימים וזה מספיק כדי לבצע שינויים”.

שחקני מכבי ת"א חוגגים עם עומר אצילי (רדאד גשחקני מכבי ת"א חוגגים עם עומר אצילי (רדאד ג'בארה)

כובש הצמד, עומר אצילי, הוסיף: “אין לי הסבר להבדלים ביכולת בין שתי המחציות, אבל זה לא קורה לנו בדרך כלל. זה לא מתסכל לשחק מול הגנה צפופה, זו העבודה שלנו וזה מה שאנחנו אוהבים לעשות. אנחנו רוצים לקחת את התואר וזה מה שמעניין אותנו, לא שיאים ודברים כאלה. לא מדברים על הפער בצמרת כי זה עוד מוקדם ויש עוד דרך ארוכה, הכל תלוי ברגליים שלנו”.

עומר אצילי חוגג (רדאד געומר אצילי חוגג (רדאד ג'בארה)

מן העבר השני, ניסו אביטן, ששוב נותר רק עם המחמאות, אמר: “תחושות מעורבות כי זה קצת מאכזב להפסיד  אחרי החצי הראשון הטוב שלנו. בחצי השני פתחנו לא טוב ונאלצנו לרדוף אחרי מכבי. איביץ’ מנומס ויש בנינו יחסי ידידות טובים מאוד, הוא החמיא. באנו ועשינו הכי טוב שאנחנו יכולים אבל נקודות לא קיבלנו. השער של אנסה מדהים אבל כשזה מגיע בדקה כזו אתה מבין שזה לא יעזור. אנחנו צריכים נקודות ורחוקים מלהרים ידיים”.

מצב הסגל: “בחלון הזה צירפנו שחקן ומחר אמור להצטרף זר נוסף בעמדת הבלם. יש סגל בסדר גמור שלא צריך לרדת ליגה. סיימנו עם כל משחקי הצמרת ויש לנו עכשיו משחקים מול קבוצות שאמורות להיות איתנו בפלייאוף התחתון, אז אנחנו בעניינים. כשכולם יחזרו יש פה סגל מספיק טוב. דויד מתאוס לא בדרך החוצה וגם אם זה היה המצב לא הייתי אומר את זה עכשיו”.

ניסו אביטן (רדאד גניסו אביטן (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */