יום חמישי, 06.03.2025 שעה 09:07
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה לאומית 24-25
6021-5426הפועל ת"א1
5919-4926הפועל פ"ת2
5335-5826הפועל כפר שלם3
5125-4826הפועל ר"ג4
3831-3326בני יהודה5
3845-3426מכבי הרצליה6
3633-3526הפועל כפ"ס7
3521-2426מ.ס כפר קאסם8
3550-4626הפועל ניר רמה"ש9
3438-2426הפועל עכו10
3332-3026הפועל רעננה11
3138-3326הפועל ראשל"צ12
2440-2926מכבי יפו13
2244-2926הפועל נוף הגליל14
1747-2126הפועל עפולה15
1345-1726הפועל א.א. פאחם16

ואלס עם בשיר: סכנין השיגה 0:1 יקר על ראשל"צ

הכול פתוח בלאומית: ביצוע אדיר של בשיר צימק את הפער מהקבוצה של קורצקי לשבע נקודות בלבד, גם קטמון התקרבה עם 0:2 בעפולה. ניצחון לברקוביץ' ונצרת

|
שחקני בני סכנין חוגגים עם בשיר בהג'את (עמרי שטיין)
שחקני בני סכנין חוגגים עם בשיר בהג'את (עמרי שטיין)

משחקי המחזור ה-22 בליגה הלאומית שנפתחו היום (שישי) הוכיחו ששום דבר עדיין לא סגור בכל הקשור למאבקי העליה לליגת העל. במוקד – בני סכנין המשיכה במומנטום המצוין שלה והשיגה 3 נקודות חשובות במיוחד מול השנייה בטבלה, ראשל”צ ובכך צימקה את הפער ממנה לשבע נקודות. בעקבות ההפסד של הקבוצה מעיר היין, גם קטמון, שלא התקשתה עם 0:2 בעפולה יכולה לחזור לחלום על ליגת העל. במקביל, 0:1 לניר ברקוביץ’ ואחי נצרת על אשקלון הקורסת, כפר קאסם המשיכה בדהירה עם 1:2 על הפועל פ”ת ור”ג ונוף הגליל נפרדו ב-1:1. 

בני סכנין – הפועל ראשל”צ 0:1

הצפוניים נמצאים בתקופה פשוט נפלאה תחת אלדד שביט והשיגו את ניצחונם הרביעי בחמשת המשחקים האחרונים בליגה. האדומים נראו טוב יותר מן הפתיחה, ולאחר ששער של אימרי וולשמן נפסל בטענת נבדל מוצדקת, ביצוע אדיר של בשיר בהג’את הכריע ונתן שלוש נקודות יקרות שהחזירו את סכנין, הרביעית בטבלה, חזק מאוד למאבקי העלייה כשרק שבע נקודות מפרידות בינם לבין המפסידה, שעדיין ניצבת במקום השני אך לבטח מבינה אחרי המשחק הזה שהכרטיס השני לליגת העל עדיין רחוק מלהיות בכיס שלה. עד לסיום, ראשל”צ, שנראתה רע מאוד ורשמה הפסד ראשון לאחר שלושה ניצחונות תחת מנחם קורצקי, גם נותרה בעשרה שחקנים אחרי שמתן פלג הורחק בדקה ה-79. 

מתן פלג (עמרי שטיין)מתן פלג (עמרי שטיין)
גיל יצחק (עמרי שטיין)גיל יצחק (עמרי שטיין)

בדקה ה-36, סכנין עלתה ל-0:1: איזה שער ענק של בהג’את בשיר! הקשר השתלט על הכדור ומ-25 מטרים ירה מהאוויר טיל אדיר שנכנס אל בין החיבורים של מתן עמבר והקפיץ את דוחא לשמיים. 

שחקני בני סכנין חוגגים עם בשיר בהגשחקני בני סכנין חוגגים עם בשיר בהג'את (עמרי שטיין)
שחקני בני סכנין חוגגים עם בשיר בהגשחקני בני סכנין חוגגים עם בשיר בהג'את (עמרי שטיין)
ריף מסיקה (עמרי שטיין)ריף מסיקה (עמרי שטיין)

בדקה ה-79, ראשל”צ נותרה ב-10 שחקנים: מתן פלג ספג כרטיס אדום. 

מתן פלג מורחק (עמרי שטיין)מתן פלג מורחק (עמרי שטיין)

שביט: “המטרה היא לצמצם את הפער, המרדף לא קל”, קורצקי: “הליגה עוד ארוכה”

מאמן בני סכנין, אלדד שביט, היה מרוצה בסיום: “זה ניצחון חשוב מאוד. רצינו לצמצם את הפער. אם היינו מפסידים, היה נפתח כבר פעם שקשה למחוק אותו. אנחנו צריכים להמשיך בקצב הזה ולקוות לסגור את הפער. פתחנו את המשחק הזה טוב ואני שמח שהשחקנים הבינו את הסיטואציה והגיעו למשחק הזה כמו שצריך. כמו המאמנים שהיו לפניי, גם אני מנסה להרים את הקבוצה הזו ואני שמח שזה מצליח לנו והכל התחבר טוב. המטרה כרגע היא להמשיך לצמצם את הפער שהוא לא קטן. שבע נקודות זה לא צחוק, אבל אפשר לצמצם אותו. הכל אפשרי. זה מרדף לא קל, אבל אנחנו חייבים להמשיך”. 

אלדד שביט (עמרי שטיין)אלדד שביט (עמרי שטיין)

מנגד, מאמן הפועל ראשון לציון, מנחם קורצקי, אמר לאחר ההפסד הראשון שהגיע אחרי שלושה ניצחונות: “אני קצת מאוכזב כי פתחנו את המשחק לא טוב וסכנין התעלו עלינו במאבקים על המגרש. כנראה שהמתח והאווירה השפיעו. אנחנו בטוחים שהקבוצה איכותית ומספיק טובה בשביל להשלים את המטרה שלה. הליגה הזו הייתה ארוכה לפני ונשארה ארוכה גם עכשיו. הפסדנו ואנחנו עם המחשבות למשחק הבא”.

מנחם קורצקי (עמרי שטיין)מנחם קורצקי (עמרי שטיין)

 

הפועל עפולה – הפועל קטמון 2:0 

לא בטוח שזה מה שהיא רוצה, אבל לאור השתלשלות האירועים, גם הקבוצה של זיו אריה חזרה בגדול למאבק ויכולה לחזור ולחלום על הליגה הבכירה. נועלת הטבלה,שנמצאת בדרך הבטוחה לליגה א’, לא באמת הקשתה על הקבוצה מהבירה ואפילו וויליאם אגאדה מצא את הרשת ושבר בצורת של לא פחות מעשרה שחקנים. עד לסיום גם גוני נאור מצא את הרשת בקלילות וקבע את תוצאת המשחק. רק חמש נקודות מפרידות בין קטמון לראשל”צ שבמקום השני. 

בדקה ה-18, קטמון עלתה ל-0:1: אחרי עשרה מחזורים בהם לא מצא את הרשת – וויליאם אגאדה חזר. החלוץ השתלט באומנות על כדור ברחבה, הסתובב וירה טיל אדיר לרשת הגבוהה שלא הותיר לשוער המארחת שום סיכוי. 

בדקה ה-75, קטמון עלתה ל-0:2: גוני נאור נותר חופשי לחלוטין אחרי כדור קרן מדויק במרכז הרחבה ודחק מקרוב פנימה. 

הפועל פ”ת – מ.ס כפר קאסם 2:1

תומר קשטן והקבוצה שלו המשיכו בתנופה ורשמו ניצחון שלישי ברציפות אחרי משחק מצוין במושבה. צמד של ירדן כהן הכריע, כששער שוויון של עומר בוארון הודות לבישול של בנג’מין קוקו במשחק הבכורה שלו לא עזרו למלאבסים, שהמשיכו להיראות רע ובקצב הזה וביכולת הזו, עושה רושם שגם המקום בפלייאוף העליון בסכנה עבור הקבוצה של עמיר נוסבאום. מנגד, כפר קאסם כבר חמישית, לפחות עד משחקה של רמת השרון בשני. 

בדקה ה-14, כפר קאסם עלתה ל-0:1: האורחת קיבלה פנדל מוצדק אחרי עבירה ברחבה, ירדן כהן לא התבלבל ובעט לפינה השמאלית בחצי גובה, ברק לוי הצליח ללטף את הכדור אך לא יותר מזה.

בדקה ה-26, הפועל פ”ת השוותה ל-1:1: במשחק הבכורה שלו, בנג’מין קוקו הוריד כדור לאחור לעומר בוארון, שבעט פס מדויק לפינה הרחוקה שפגע בקורה ונכנס פנימה. 

בדקה ה-61, כפר קאסם עלתה ל-1:2: היתרון חזר לאורחת, צמד לירדן כהן, שהסתובב מצוין ברחבה וסובב בצורה נהדרת כדור לפינה הרחוקה של ברק לוי. 

הפועל ר”ג – נוף הגליל 1:1

שתי הקבוצות המדשדשות של התקופה האחרונה המשיכו ביכולת שלהן. אוהד רבינוביץ’, שהצטרף להפועל ר”ג בחלון ההעברות הנוכחי הוריד את האורדונים ביתרון להפסקה עם שער נפלא, אך קובי מור קבע חלוקת נקודות ומשחק שלישי ברציפות ללא ניצחון לר”ג השביעית. מנגד, גם נוף הגליל השלימה משחק שלישי ללא שלוש נקודות, והיא במקום ה-11 והמאכזב מאוד מבחינתה. 

בדקה ה-47, ר”ג עלתה ל-0:1: איזה שער נפלא של אוהד רבינוביץ’, שירה טיל אדיר שירד מהמשקוף לרשת, על סף הירידה להפסקה.

בדקה ה-56, נוף הגליל השוותה ל-1:1: כדור קרן שנהדף מההגנה הגיע לקובי מור שירה בנגיעה לפינה הקרובה כדור שפגע בשחקן המארחת ושינה כיוון פנימה. 

מכבי אחי נצרת – הפועל אשקלון 0:1

ניצחון חשוב מאוד לברקוביץ’ ואחי נצרת, שעשו צעד גדול על מנת לברוח משני המקומות האחרונים שמובילים לירידת ליגה באופן אוטומטי, כאלון בוזורגי הכריע בסמוך לסיום עם שערו השישי העונה והעלה את הירוקים לפחות באופן זמני למקום ה-13, ממנו נשארים בליגה, עם 21 נקודות. מנגד, עושה רושם שאפשר להתחיל להיפרד מאשקלון, שהשלימה משחק תשיעי ברציפות ללא ניצחון ונמצאת כבר שמונה נקודות מתחת לקו האדום. החבורה של מוטי איווניר בדרך לליגה א’.  

בדקה ה-77, אחי נצרת עלתה ל-0:1: אלון בוזורגי, מי אם לא הוא. החלוץ ניצל בלבול בהגנה הביא את הכדור לרגלו של החלוץ, שבקור רוח אופייני סיים בצורה מצוינת עם פס חזק לפינה הרחוקה. 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */