יום שלישי, 04.03.2025 שעה 23:41
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

בלבול: ג'וש כהן הציל אותנו, איש המשחק מבחינתי

מאמן מכבי חיפה החמיא לשוער אחרי ה-1:3 על בני יהודה: "קר רוח בצורה מדהימה", "שועה? סומך על השחקנים שיידעו להילחם על מקומם". לוי: "יגיע רכש"

|
מרקו בלבול (רדאד ג'בארה)
מרקו בלבול (רדאד ג'בארה)

מכבי חיפה גברה הערב (שני) 1:3 על בני יהודה בבלומפילד ושמרה בכך על פער ארבע הנקודות מהמוליכה מכבי תל אביב. הירוקים רשמו ניצחון שלישי ברציפות בליגת העל לאחר שערים של מתן בלטקסה (עצמי) יובל אשכנזי וניקיטה רוקאביצה. מנגד, אלישע לוי רשם הפסד ליגה שני על הקווים של הכתומים.

מאמן מכבי חיפה, מרקו בלבול, אמר בסיום: “זה היה משחק חוץ קשה והבקענו שלושה שערים. אחרי עשר הדקות הראשונות הרמנו קצב, הבקענו שערים יפים. חצי שני פחות טוב שלנו, איבדנו כדורים בקלות והם תקפו אותנו, אבל שמח שידענו לעבור משחק חוץ קשה ולקחת שלוש נקודות יקרות”. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו: בלבול מסרב להתייחס לסוגיית שועה

מה היה בחדר ההלבשה במחצית: “משחק כדורגל לא גמור עד שהוא לא גמור וזאת ההוכחה, יש משחקים כאלה שפתאום יש כאוס במגרש ואתה מאבד כדורים ולא מוצא את עצמך, ידענו לנצח ולשמור על התוצאה”.

האם הוא חושש לאבד את ירדן שועה: “יש לי 20 שחקנים בסגל וכולם חשובים באותה המידה. ההחלטות שלי הן לטובת מכבי חיפה, רוצים לנסות לנצח כמה שיותר משחקים, אני מאוד סומך על השחקנים שיידעו להילחם על המקום שלהם כמו שהם עושים בצורה טובה”. 

ירדן שועה (נעם מורנו)ירדן שועה (נעם מורנו)

שחקני הרכש: “בכל תפקיד צריך שני שחקנים לפחות ברמה טובה במועדון כמו מכבי חיפה וזה מה שאנחנו מנסים לעשות. האשק? כרגע אין שום דבר לגביו”.

המשחק של ג’וש כהן והאם הקבוצה יכולה ללכת עד הסוף בליגה: “הוא הציל אותנו ללא ספק, היה קר רוח בצורה מדהימה, איש המשחק מבחינתי, עצירות מדהימות, שקט, אני גאה בו. הוא טוב, יש לי סגל טוב שאני מאמין בו. אנחנו משחקים כדורגל טוב, מבקיעים הכי הרבה בליגה והקהל נהנה מאיתנו. אנחנו תוססים, לוחצים, נכון שיש דקות לא טובות אבל ברוב המשחקים אנחנו שולטים ב-70 או 80 אחוז. לא חושבים רחוק מדי אלא צעד צעד, צנועים, עובדים קשה, עדיין יש מה לשפר ומתקדמים לאט לאט”. 

גג'וש כהן (רדאד ג'בארה)

יובל אשכנזי אמר בסיום המשחק: “אני עובד קשה בשביל המספרים האלה, אולי חושבים שלא ציפיתי אבל אני תמיד שואף לטוב ביותר. צריך להחמיא לחברים שבזכותם אני כובש ואני שמח על כך. אני כל יום מכין את עצמי למטרות שלי, עובד קשה ומנסה לעשות את הטוב ביותר להתקדם ולהצליח, שמח שזה הולך בצורה טובה”.

ההבדלים בין המחציות: “חשוב לי להגיד שהיה דיבור שלא מבקיעים בחצי הראשון ופתאום זה התהפך, שמח שהראינו שכן יכולים לעשות את זה. לגבי החצי השני יש מה לשבת ולתקן ולשפר, נשב ונעשה את זה וננסה להשתפר משבוע לשבוע. לא חושב שצריך לעשות מהטעויות יותר מדי, נסתכל על זה בווידאו, עושים את זה כל שבוע כדי להשתפר ולהיות טובים יותר. מכבי ת”א? מסתכלים על עצמנו. כולנו רוצים אליפות, זה לא סוד, אבל מתרכזים בנו”. 

יובל אשכנזי אחרי השער מול בני יהודה (רדאד גיובל אשכנזי אחרי השער מול בני יהודה (רדאד ג'בארה)

אלישע לוי אמר בסיום: “קודם כל הגישה במחצית השנייה השתנתה, ידענו שהם יבואו וילחצו, ניסינו לשלוט, דיברנו שכשלא היינו מרוכזים הם עשו שני שערים. עשינו הכל כדי שנות את הגישה, במחצית הבאתי את השחקנים לגישה אחרת ויותר אגרסיבית. שינינו שוב את המערך, שמתי עוד שחקן באמצע. היינו דומיננטיים מול קבוצה כמו מכבי חיפה שלרוב שולטת אבל לצערי לא הצלחנו להבקיע יותר משער אחד”.

שחקני הרכש שיגיעו: “אני מסתכל קדימה, קודם כל רציתי להחדיר ביטחון בשחקנים כי אנחנו בסיטואציה לא פשוטה. כשבאים לשחק ככה, נכון שהפסדנו אבל אם נדע להמשיך להיות דומיננטיים, בנוסף לשחקני חיזוק שיגיעו בשבוע הבא לחלק הקדמי, מקווה שנוכל להמשיך לשחק טוב ואיתם גם לתרגם את זה לנקודות”. 

אלישע לוי (רדאד גאלישע לוי (רדאד ג'בארה)

האם אפשר יהיה להגיע לפלייאוף עליון: “צריך להסתכל כל הזמן על המשחק הקרוב. צריך לשחק בצורה אגרסיבית ועם ביטחון ועם אמונה. אי אפשר להתעלם מהכוח של היריבה, אבל אם נדע לשמור על זה אפשר לקחת נקודות בכל משחק. הפעם לא הצלחנו, מקווה שבשבוע הבא נצליח. השחקנים היו מחויבים, ניסו לשחק נכון, הקהל תמך בנו וזה מאוד חשוב לנו”. 

מתן בלטקסה שכבש גול עצמי אמר בסיום המשחק: “תחושה לא נעימה, אבל הכדורגל נמדד ברגעים הקשים. לקח לי כמה שניות לעכל, זה השפיע על המשחק אבל החוכמה זה לדעת להתעלות. לא היה חסר הרבה כדי שנשווה את המשחק. כל עוד היה 0:0 הייתה תחושה שלא יקרה כלום, אבל ברגע שספגנו הבנו שצריך ללכת על כל הקופה. בחצי השני לחצנו על כל המגרש והיינו שווים את ה-2:2. הוכחנו שאנחנו יכולים לשחק טוב, ככה החשיבה שלנו צריכה להיות. צריך לשחק ככה מהרגע הראשון אבל תוכנית המשחק לא כל כך עבדה”.

מתן בלטקסה (רדאד גמתן בלטקסה (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */