יום שישי, 09.01.2026 שעה 17:14

סארי: רונאלדו יכול לשחק שלושה משחקים בשבוע

מאמן יובנטוס התייחס לפורטוגלי שלוהט לאחרונה לקראת רומא בגביע ב-21:45: "העומס לא משפיע עליו". היריבה: "יודעת להבקיע שערים, יהיה קשה"

|
ספורט (מערכת ONE)
ספורט (מערכת ONE)

רבע גמר הגביע האיטלקי יגיע הערב (רביעי, 21:45) עם משחק שבקלות יכל להיות גמר המפעל – האלופה יובנטוס שחולמת על דאבל תפגוש את רומא שנמצאת בעונה טובה ותקווה להדיח את הביאנקונרי כבר בשלב כה מוקדם של המפעל.

לקראת ההתמודדות וכשברקע השאלה סביב האם כריסטיאנו רונאלדו ישחק או שיקבל מנוחה, אמר מאוריציו סארי באופן חד משמעי במסיבת העיתונאים: “רונאלדו יכול לשחר שלושה משחקים בשבוע. אני מקווה שלעולם לא תיפסק התקופה בה הוא נמצא. נבדוק לקראת המשחק האם הוא ישחק, העומס לא משפיע עליו”.

5 השערים הגדולים מהמחזור ה-20 באיטליה

כזכור, הפנומן הפורטוגלי כבר צמד בניצחון האחרון 1:2 על פארמה בליגה, במה שקבע עבורו משחק שביעי ברציפות בו הוא כובש כשבסך הכול רשם 11 שערים בתקופה הזו. רגע לפני גיל 35, רונאלדו המשיך להיות בורג משמעותי במיוחד.

על היריבה אמר סארי: “אני מצפה למשחק קשה, רומא יודעת להבקיע שערים. עדיין לא החלטתי מי יעלה לשחק, אנחנו לוקחים את המפעל הזה בשיא הרצינות כי הוא חשוב לנו. ראיתי את היגוואין באימונים האחרונים והוא נראה טוב, הוא חשוב לנו, הוא נמצא בעונה מצוינת. עתידם של ברנרדסקי ואמרה ג’אן? הם איתנו עד שאדע אחרת, הם חלק מהסגל”.

מאוריציו סארי (רויטרס)מאוריציו סארי (רויטרס)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */