יום רביעי, 28.01.2026 שעה 12:17

אבוקסיס: הפנדל הזכיר לי את זה של אשכנזי מהגמר

מאמן ב"ש חגג ניצחון על נתניה עם מקום ברבע ונזכר בזכייה עם בני יהודה. המשחק עצמו: "היה לחץ מסביב", חיזוק: "צריכים לצרף עוד 3 שחקנים לפחות"

|
יוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)
יוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)

דרמטי אבל בהחלט מתוק. הפועל באר שבע שיחררה הרבה לחץ והצילה לעצמה את העונה הערב (חמישי) עם 1:2 על הפיינליסטית בגביע מהעונה שעברה, מכבי נתניה. החבורה מבירת הנגב נקלעה לפיגור, אבל שבה לעניינים בדיוק בזמן בדרך לרבע גמר גביע המדינה.

יוסי אבוקסיס, שחגג ניצחון בכורה על הקווים של הקבוצה מבירת הנגב, שיתף בסיום: “האמת שהיה פה לחץ מסביב, הגיע לנו, היו לנו הרבה מצבים בחצי השני. אני שבוע נמצא פה, זה מועדון מדהים ויש קהל שדוחף גם בפיגור. עכשיו הגביע גם נושם וגם האירופה. הפנדל הזכיר את זה של יובל אשכנזי מול עמוס בגמר. אמרתי לשחקנים שיש לנו ארבעה גמרים לפני המשחק הזה”.

אבוקסיס: השחקנים הראו רצון ומחויבות
יוסי אבוקסיס (רדאד גיוסי אבוקסיס (רדאד ג'בארה)

“מגיע שאפו גדול לשחקנים, אלתרנו הרכב תוך כדי הפציעה של לואי טאהא, החיסורים היו משמעותיים אבל לא התבכיינו, כל הכבוד לכולם. אנחנו חושבים רק חיובי. אנחנו מחפשים חיזוק, אנחנו צריכים לצרף לפחות עוד שלושה שחקנים. נראה מה עם הפציעה של פאוליניו, בינואר צריך לחזק את השחקנים שנמצאים. התפקיד שלי כמאמן זה גם לשפר את השחקנים הקיימים”.

שחקני הפועל באר שבע חוגגים (רדאד גשחקני הפועל באר שבע חוגגים (רדאד ג'בארה)

ניב זריהן סיפר על השינוי שעשה, כשנכנס לכר הדשא וכבש את השוויון: “רציתי להיכנס ולעשות שינוי, זה היה חשוב ואני שמח שזה קרה. הגיע מאמן חדש ואנחנו רוצים דרך חדשה. ניצחון חשוב, שמח שעשינו את זה. המאמן מתחיל להכיר את השחקנים, אבוקסיס אמר לי לשחק באמצע ואני שמח שזה עבד. הגול הגיע מהר מאוד”.

הפחד מהדחה: “יש לחץ כשהיה 1:0 להם כמובן, אבל עמדנו בו. לא חושבים תוך כדי משחק על הדחה ודברים כאלה, רצינו פשוט לנצח. יש תקופות כאלה, נצטרך לעבוד קשה ומאמין שנצא מזה”.

ניב זריהן וזניב זריהן וז'וסאווה חוגגים (רדאד ג'בארה)

עזיבתו הצפויה של גדי קינדה חברו את בית”ר: “אין לי מושג, הוא חבר שלי ויעשה מה שטוב לו”.

גדי קינדה ביציע (אורן בן חקון)גדי קינדה ביציע (אורן בן חקון)

בצד המאוכזב, מאמן מכבי נתניה, סלובודאן דראפיץ’, אמר: “יש לנו שחקנים צעירים בחלק האחורי ולפעמים אתה משלם מחיר על זה. בסך הכול היינו עדיפים על הפועל ב”ש ועכשיו צריכים להסתכל לליגה, יש פלייאוף עליון וצריך להתרכז. אני יודע שזה חשוב לאוהדים ולבעלים הגביע, אבל צריכים להרים את החבר’ה ולהמשיך בדרך ששיחקנו בה במחצית הראשונה. יש מאבק על הפלייאוף העליון, צריכים להיות שם ולהתמודד. נראה מה צריך לשפר”.

איך מרימים את השחקנים: “גביע זה הפסקה מהליגה, צריכים לעשות הכול כדי להרים את הקבוצה. יש משחק נגד בית”ר ירושלים ואת המאבקים שלנו בצמרת. צריכים להראות לשחקנים את מה שהיה טוב במשחק, יש קבוצה כישרונית כאן. אנחנו שם”.

סלובודאן דראפיץסלובודאן דראפיץ' ושי ברדה (רדאד ג'בארה)

הקרדיט לניקו אולסק ועתידו: “אנחנו רוצים אותו במכבי נתניה, מקווים שלא יהיו שינויים. רוצים לצרף שחקנים כי אנחנו צריכים להתחזק בשניים- שלושה שחקנים”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */