יום שבת, 26.04.2025 שעה 13:36
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה לאומית 24-25
 פלייאוף עליון 
7819-5533הפועל פ"ת1
7624-6833הפועל ת"א2
6531-6633הפועל ר"ג3
6241-6433הפועל כפר שלם4
4857-4434מכבי הרצליה5
4746-4234בני יהודה6
4444-4134הפועל כפ"ס7
4451-4734הפועל ראשל"צ8
 פלייאוף תחתון 
4432-3234מ.ס כפר קאסם1
4345-3233הפועל עכו2
4265-5434הפועל ניר רמה"ש3
4038-3533הפועל רעננה4
3447-3633מכבי יפו5
2849-3233הפועל נוף הגליל6
2656-2934הפועל עפולה7
2058-2634הפועל א.א. פאחם8

מרדכי: רוחשים כבוד לפ"ת, אבל נעלה כדי לנצח

מאמן נוף הגליל לקראת המלאבסים בגביע מחר ב-19:15: "היא הקבוצה האיכותית בליגה, כבר עשינו לה צרות". חלוץ מכבי פ"ת: "רוצים לעצור את רצף ההפסדים"

|
איתי מרדכי  (חגי מיכאלי)
איתי מרדכי (חגי מיכאלי)

שלב שמינית הגמר של גביע המדינה יוצא לדרך מחר (שלישי), וההגרלה סידרה לנו מפגש מסקרן על טהרת הליגה הלאומית בין מכבי פתח תקווה להפועל נוף הגליל שיפתח את הסיבוב ב-19:15. שתי הקבוצות מגיעות להתמודדות במגמות הפוכות. המלאבסים שעד לפני שני מחזורים היו בלתי מנוצחים בליגה, מגיעים למשחק בכושר לא טוב לאחר שני הפסדים מפתיעים במחזורים האחרונים.

הקבוצה של גיא לוזון תגיע למשחק במטרה לשנות את המומנטום שנצבר בתקופה האחרונה, לנצח במפעל ולחזור לכושר הטוב שאפיין אותם מתחילת העונה. חלוץ הקבוצה מאם המושבות, לידור כהן, אמר לקראת המשחק: “אנחנו מוכנים למשחק הגביע, אנחנו מגיעים אחרי שני הפסדי ליגה ורוצים לעצור את זה עם ניצחון ולהתקדם כמה שיותר במפעל”.

לידור כהן (איציק בלניצקי)לידור כהן (איציק בלניצקי)

מנגד, הקבוצה מהצפון נמצאת בתקופה נהדרת בליגה לאחר שניצחה בשלושת המחזורים האחרונים והצליחה לטפס בטבלה עד למקום התשיעי. החבורה של איתי מרדכי תקווה להמשיך את היכולת הטובה גם בגביע, לחולל הפתעה ולהדיח את מוליכת הטבלה בליגת המשנה.

מרדכי, מאמן הקבוצה, דיבר לקראת ההתמודדות: “מחכה לנו משחק גביע מעניין נגד הקבוצה האיכותית בליגה. עבורנו זה אתגר וחשוב לציין שבשני משחקי הליגה היה להם מאוד קשה נגדנו. אני מאמין שגם מחר אנחנו לא נהיה משוכה קלה עבורם. הם אמנם בתקופה פחות טובה ואולי קצת לחוצים אבל זה לא מוריד מהכבוד שאנו רוחשים להם. ברור שנעלה במטרה לנצח ולעלות לרבע גמר, זה בהחלט אפשרי מבחינתנו”.

איתי מרדכי (אחמד מוררה)איתי מרדכי (אחמד מוררה)

יובל אבידור, חלוצה של נוף הגליל, התייחס גם הוא למשחק: “זה משחק נגד יריבה קשה מאוד. היא קבוצה מועמדת ודאית לעליית ליגה. כרגע היא נמצאת במומנטום פחות טוב אחרי שני הפסדים, דבר שהופך אותה למסוכנת ודרוכה יותר לקראת המשחק. אנחנו מצידנו נמצאים ברצף של שלושה ניצחונות בליגה ובמומנטום חיובי. זה משחק גביע טיפוסי וקשה, בו כל אחת מהקבוצות רוצה להתקדם לעבר רבע הגמר. נקווה שננצח ונמשיך הלאה במפעל”.

יובל אבידור (אחמד מוררה)יובל אבידור (אחמד מוררה)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןקבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
קבלו הצצה למוזיאון הפרטי של איתי שכטר
נגןרגע לפני הקלאיסקו: יאמל מפתיע עם לוק חדש
רגע לפני הקלאסיקו: ימאל מפתיע עם לוק חדש
נגןאושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
אושר דוידה מרגיש מה זה להיות בהריון
נגןיש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
יש רק דרך אחת לצאת מפה: הייתם מצליחים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */