יום שני, 26.01.2026 שעה 20:45
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3221-3820מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

נתניה תנסה לכבוש מול מכבי: מישהו יעשה את זה

ללא בצ'יראי, הקבוצה שהתאוששה עם 3 ניצחונות רצופים תפגוש את המוליכה. דראפיץ': "הם לא יחזיקו מעמד עד סוף העונה, אולי איביץ' מנסה להרדים אותנו"

|
דראפיץ' ואיביץ' (רדאד ג'בארה)
דראפיץ' ואיביץ' (רדאד ג'בארה)

מכבי נתניה חזרה לעצמה בחודש האחרון. הקבוצה של סלובודאן דראפיץ’ הצליחה לחבר שלושה ניצחונות רצופים, שחילצו אותה מהתחתית אחרי תקופה רעה. אלא שבשבת ב-19:50 היא תופיע בבלומפילד למשחק קשה מול מוליכת ליגת העל, מכבי תל אביב, שהצליחה לנצח בדרבי התל אביבי אמש. היום (חמישי) מכבי נתניה כינסה מסיבת עיתונאים לקראת המשחק הקרוב.

מי שלא יהיה בסגל הוא פאטוס בצ’יראי. כזכור, החלוץ שכבש שלושה שערים בשבוע החולף, עם צמד לרשת של הפועל חיפה ושער נוסף שהובקע במחזור האחרון בפנדל, נפצע במשחק האחרון נגד עירוני קרית שמונה. השוער דני עמוס והחלוץ יונס מלדה בספק בגלל פציעות, אך בקבוצה מעריכים כי הם צפויים להתלבש. אביב אברהם יחזור מהרחקה.

בצבצ'יראי. פצוע (נעם מורנו)

המאמן סלובודאן דראפיץ’ אמר: “אנחנו עדיין נלחמים על כל הנקודות שהפסדנו בהתחלה. אנחנו רוצים להיות בפלייאוף העליון. זה שניצחנו שלושה משחקים? לא ציפינו שזה מה שיקרה, אבל מאוד קיווינו לזה. מאוד חשוב לנו להמשיך לצבור נקודות, זה מאוד חשוב לי. המערכת הייתה לחוצה וכולם רצו לקחת נקודות, אבל חשוב להבין שאנחנו עדיין במרדף אחרי הנקודות שלנו”.

המשחק נגד היריבה הבאה מכבי תל אביב והעובדה שהם לא סופגים: “זה שהם לא סופגים עד עכשיו? קודם כל, מישהו יעשה את זה, אני בטוח. הם לא יחזיקו מעמד עד סוף העונה ככה. בכל מקרה השיאים לא מעניינים אותנו, אנחנו רוצים לקחת נקודות גם משם, זו המטרה שלנו. לדעתי בעיקר נצטרך להיות מרוכזים בהגנה”.

הפציעות וההיעדרויות בסגל שלו: “בצ’יראי לא פתח נגד הפועל חיפה וגיא מלמד עשה יופי של עבודה שם. אני בטוח שדני עמוס לא יוותר על המשחק ויונס מלדה סובל מהתכווצויות ככה שאני מאמין שהוא ישחק. אנחנו נעלה את ה-11 הטובים ביותר שיש ונקווה לתוצאה טובה”.

שחקני מכבי נתניה חוגגים עם יונס מלדה (חגי מיכאלי)שחקני מכבי נתניה חוגגים עם יונס מלדה (חגי מיכאלי)

היחסים שלו עם ולדימיר איביץ’: “דיברתי איתו לפני כמה זמן, כשהתחלנו לשחק עם שלושה בלמים ודיברנו על זה. הבטחתי לו בצחוק שנגדו לא אשחק עם שלושה בלמים, אבל גם אמרנו שלא נדבר לפני המשחק. כשאני שומע את האמירות שלו שהוא לא מרוצה אז אני חושב שהוא אולי מנסה להרדים אותנו כי בטוח שהוא מרוצה. הקבוצה שלו מאוד מאומנת, הם מזכירים לי את מכבי חיפה של דירסאו ובוקולי שאימנתי עם רוני לוי בזמנו”.

דני עמוס, שסובל מפציעה במפשעה, התייחס למצבו והודיע: “אני אשחק”.

ההתבטאויות במשחק עם איסמעיל ריאן: “זה עשה לי לא טוב. זה עשה לי להבין שאנחנו עדיין חיים בחברה שיש בה דיבור נגוע ולא טוב. הומופוביה וגזענות או כל פגיעה בבנאדם זה דבר שאסור. צריך להישאר בני אדם. אי אפשר לזרוק מילים לאוויר בלי משמעות. אם הייתי אומר את זה, הייתי מקבל בראש ואותו הדבר צריך לקרות במקרה כזה שיש הערות הומופוביות. זה צריך לקבל טיפול מיידי. זה חייב לצאת מהכדורגל ומהחברה שלנו”.

דני עמוס נבדק (נעם מורנו)דני עמוס נבדק (נעם מורנו)

ההכחשה של איסמעיל ריאן: “אני לא מצפה שבנאדם יבוא להודות. אני והשחקנים שהיו סביבי שמענו. השופט אמר שלא שמע. אני מקווה שאם שופט ישמע דבר כזה, שיפעל בהתאם. חייבים להוקיע את זה מהכדורגל שלנו. אני לא כועס עליו, קורה, חבל שהוא אמר את זה”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */