יום שבת, 31.01.2026 שעה 17:28
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3825-3921הפועל ת"א3
3625-3920מכבי ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2744-3521מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

"התקופה הקשה תעבור, נחזור להיות מי שהיינו"

חרף ה-2:0 לבית"ר ו-5 משחקים ללא ניצחון, בחדרה שומרים על אופטימיות. בימים הקרובים תתקבל החלטה לגבי רון קלר, שיעמוד על הקווים גם מול הפועל ת"א

|
שגיא דרור וג'ורג' פוצ'יבה (חגי מיכאלי)
שגיא דרור וג'ורג' פוצ'יבה (חגי מיכאלי)

תקופה לא פשוטה עוברת על הפועל חדרה, שספגה אמש (רביעי) הפסד נוסף ושני ברציפות והפעם 2:0 לבית"ר ירושלים. במועדון רוצים להמשיך עם רון קלר על הקווים אך צפויים בימים הקרובים לקבל החלטה סופית בנושא כאשר כך או כך, קלר יהיה זה שיעמוד על הקווים ביום ראשון מול הפועל תל אביב במחזור הקרוב.

חמישה משחקים ללא ניצחון – זו הסטטיסטיקה המדאיגה של הקבוצה מחדרה שלא מצליחה לנצח הן בביתה והן בחוץ. במועדון לא מרימים ידיים ובטוחים, "אנחנו עוברים תקופה קשה אבל היא תעבור ונחזור להיות הקבוצה שהיינו, קבוצה שמחה עם כדורגל חיובי. אסור לנו לאבד עוד גובה בטבלה ונעשה הכול בכדי להשיג את התוצאות הטובות ביותר. אין תירוצים של לוח זמנים ופציעות אנחנו לא נראים טוב וחייבים להשתפר כבר במשחק הקרוב".

לוי: ״לא שבע רצון, צריכים עוד להשתפר״

בקרב השחקנים הסתובבה תחושת ייאוש קלה לאור התוצאות האחרונות אך במועדון לא הסכימו להם להוריד את הראש וביקשו מהם שיעשו את המאמץ על מנת לצאת מהמצב אליו נקלעו כשהמטרה לחזור עם ניצחון כבר ביום ראשון הקרוב. בחדרה צפויים להשיב את לוסיו להרכב הקבוצה לקראת המפגש עם האדומים לאחר שזה נראה טוב יותר בעת עלייתו מהספסל במחצית המשחק. 

רון קלר (חגי מיכאלי)רון קלר (חגי מיכאלי)

בתוך כך, רשימת הפצועים של הקבוצה הכוללת את אליאל פרץ, גו'נתן סיסה וסלים עמאש, מצליחה לתסכל מעט את הצוות המקצועי שרוצה לראות את הסגל בשלמותו ואילו לראות את חזרתם של שחקנים מרכזיים במערך של הקבוצה. פרץ ששב אל הרשימה דווקא אחרי שכבר חזר להתאמן והרגיש טוב יותר, חזר לחוש בכאבים וצפוי להערכת אנשי הקבוצה להיעדר עוד לפחות שבועיים נוספים. באשר לסיסה ועמאש, בקבוצה ינסו להכשירם אבל עדיין השניים בספק למחזור הבא. 

אליאל פרץ (מרטין גוטדאמק)אליאל פרץ (מרטין גוטדאמק)

בנושא קצת אחר, בחלק המשעשע יותר במועדון היה עניינו של ג'ורג' פוצ'יבה דווקא לאחר המשחק, בעוד הקשר נקרא לבדיקות סמים בפעם הרביעית העונה אחרי ששמו עלה בגורל. הקשר הופתע והתלונן שהוא 'נאחס' על כך שנקרא בכל פעם מחדש אל הבדיקות ואילו בת זוגו המתינה לו בטרם עלתה על הטיסה בחזרה לארצה. פוצ'יבה המיואש נכנס לבדיקה המדוברת אך הגדיל לעשות ומצא את "האשם" בסיפור – המספר שעל חולצתו שבכל פעם עולה, כך מסתבר, כמי שצריך ללכת לבדיקות, על כן ביקש השחקן ממנהל הקבוצה איציק טפירו להחליף את מספר חולצתו (26) בתקווה כי לא יעלה שוב שמו בפעם החמישית.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */