יום שישי, 23.01.2026 שעה 12:23
ליגת העל Winner 25-26
4520-4419בית"ר ירושלים1
4218-4419הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3217-3719מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2631-3419הפועל פ"ת6
2626-2319בני סכנין7
2441-3119מכבי נתניה8
2140-2319עירוני טבריה9
1932-2719עירוני ק"ש10
1934-2619הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1529-1819הפועל ירושלים13
845-1519מכבי בני ריינה14

ירדן כהן: סובלים מחוסר מזל, אבל מאמינים בעצמנו

מגן רעננה שגרם לפנדל ב-1:1 מול בני יהודה: "התוצאות יגיעו, צריכים יותר ריכוז בדקות האחרונות". מחמאות לתומר וצור, במועדון נערכים לתקופה קריטית

|
יוג'ין אנסה מאוכזב (שחר גרוס)
יוג'ין אנסה מאוכזב (שחר גרוס)

אחרי שכבר היו בטוחים שהם בדרך לניצחון ראשון אחרי תשעה משחקים רצופים, בהפועל רעננה יצאו מאוכזבים מאוד ועם תחושת פספוס קשה מאצטדיון בלומפילד לאחר שנפרדו אמש (שלישי) ב-1:1 דרמטי ומאכזב מבני יהודה.

החבורה האדומה של מנחם קורצקי כבר הייתה בטוחה שהיא בדרך לניצחון ראשון מאז המחזור השני וכמו כן, בדרך לניצחון שני בלבד העונה, אך חוסר מזל עם נגיעת יד של ירדן כהן בתוך הרחבה העניקה לבני יהודה פנדל, אותו ניצל דור ג׳אן, שהשווה את התוצאה מהנקודה הלבנה בדקה ה-89.

דראפיץ: נק' חשובות, צריך לשפר את המשחק

כעת, לאחר ה-0:0 מול סקציה נס ציונה וה-1:1 מול בני יהודה, רעננה מדורגת, לפחות זמנית, במקום ה-12 עם 8 נקודות בלבד מ-36 אפשריות, אותו מספר נקודות כמו לנס ציונה, שמתחת לקו האדום, זאת לאחר לא פחות מעשרה משחקים רצופים ללא ניצחון.

בתוך כך, במועדון האדום מהשרון מבינים שאם לא יצליחו לסגור את הסיבוב הראשון עם ניצחון על הפועל כפר סבא, הקבוצה עלולה להיכנס לסחרור מסוכן בתחתית, שכן לאחר הדרבי השרוני מול הירוקים של אופיר חיים, מצפים לקורצקי ושחקניו שני משחקים מול מכבי חיפה ובית״ר ירושלים, מולה, תאמינו או לא, רעננה השיגה עד כה את ניצחונה היחיד עד כה בליגת העל.

על אף איבוד הנקודות המאכזב בסיום, מי שזכו למחמאות על תפקודם הם יואב תומר, שהיה פעלתן ואף בישל ליוג’ין אנסה את שער היתרון בדקה ה-28 בכדור רוחב נהדר מצד שמאל וכמו כן, גם השוער אסף צור, שבלט מעל כולם עם מספר הצלות נהדרות ורק חוסר מזל וחוסר ריכוז בהגנה לקראת הסיום מנעו ממנו לשמור על רשת נקייה בפעם השנייה ברציפות.

יוגיוג'ין אנסה (שחר גרוס)

המגן השמאלי ירדן כהן סיפר בסיום: “אני לא חושב שהסתגרנו, הגענו להרבה מצבים. אנחנו קבוצה שנלחמת בינתיים על כל נקודה, אז זה טבעי שאנחנו משחקים קצת יותר הגנתי אני חושב, אבל אני חושב שהיינו אמורים לנצח את המשחק הזה וחוסר מזל בסוף הוציא לבני יהודה נקודה כי הם לא הגיעו להרבה מצבים, אפשר לספור אותם על יד אחת. זה מאכזב”.

מאבקי התחתית: “ברור שאנחנו מרגישים את התחתית, אנחנו נקודה מהמקום האחרון ונלחמים עכשיו ממשחק למשחק. אנחנו בתחתית, אבל מאמינים בעצמנו, משחקים טוב ומגיעים למצבים ואני מאמין שהתוצאות הטובות יגיעו בסוף, יש קצת חוסר מזל עכשיו, אבל זה יגיע, אנחנו ננצח ונצא מהמצב הזה”.

מנחם קורצקי (שחר גרוס)מנחם קורצקי (שחר גרוס)

הדברים שצריך לשפר: “אולי אנחנו צריכים טיפה יותר ריכוז בדקות האחרונות, זה כרגע מה שמונע מאיתנו לעשות את קפיצת המדרגה שאנחנו רוצים. אני מאמין שיהיה בסדר, אני באמת מאמין בקבוצה הזאת ויש לנו קבוצה טובה. אנחנו חבר׳ה שעובדים וזה יגיע בסוף, אני בטוח. אני אמשיך לעשות את העבודה שלי ואני מקווה שזה יצליח להביא גם את התוצאות בהמשך”.

בתוך כך, במועדון המשיכו להתמיד בפעולות למען הקהילה כאשר ציינו את היום הבין לאומי לזכויות אנשים בעלי מוגבלויות בסרטון מיוחד שיצרו והעלו לרשתות החברתיות של הקבוצה, בו הם מתייחסים לאוכלוסיית ‘השקופים’.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */