יום חמישי, 06.03.2025 שעה 13:33
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

אשדוד הגיבה לתביעת עו"ד דור: דורש שכר מופרך

המועדון הגיב לעו"ד שתבע את הקבוצה, בן זקן ואספה אותו ייצג בתאונת הפגע וברח: "פעולתו אופיינה במניפולציה". השחקן ספג תביעה מעזבונו של ארי נשר

|
יצחק אספה (רדאד ג'בארה)
יצחק אספה (רדאד ג'בארה)

כתב ההגנה בתביעתו של עורך הדין כפיר דור כנגד מועדון ספורט אשדוד, ג'קי בן זקן ויצחק אספה הוגש היום (ראשון) לבית משפט השלום באשדוד על ידי עורך הדין ארז צ'צ'קס בפני השופטת רוני סלע. עו"ד דור הגיש את תביעתו בשל הלנת שכר במשך שנה שלמה בעודו מייצג את אספה בתיק תאונת הפגע וברח שהתרחשה בחודש אוקטובר אשתקד וכעת דורש בתביעתו שכר טרחה בסך 196,655 שקלים. 

עורך הדין צ'צ'קס שקיבל את ייצוג המועדון, בן זקן והשחקן מול עורך הדין דור שתבע את שלושת הגורמים, כתב בכתב ההגנה בין היתר, "התובע התחיל לייצג את נתבע 2 (אספה) בהליך הפלילי, ועוד קודם בהליכי המעצר הקשורים להליך הפלילי, מבלי לסכם את גובה שכר טרחתו במודע ומשיקוליו שלו, וכעת מבקש שכר טרחה מופרך ומוגזם שלא סוכם בינו לבין הנתבעים ו/או מי מהם, וזאת תוך ניסיון לבנות קונסטרוקציה משפטית דמיונית ובדויה ותוך העלאת טענה כי שכר טרחתו "סוכם בהתנהגות", מקום בו התנהגות הצדדים מעידה בדיוק את ההיפך, כפי שהוא עצמו מודה במסגרת כתבי טענותיו ונספחיו, וכפי שיבורר בהמשך הליך זה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
חיים: צריכים להגיע ליותר מצבים ולהבקיע

"ניסיונו של התובע להפוך את רצונו של המועדון לסייע לשחקן בשורותיו להתחייבות המועדון לתשלום שכר טרחתו, אינה נכונה ועם כל הכבוד גם אינה רצינית. העובדה שהמועדון ביקש לסייע לנתבע, שחקן כדורגל צעיר, אשר עומד מול האשמות חמורות ובהמשך כתב אישום חמור, אין משמעה כי המועדון התחייב לתובע בדבר וחצי דבר. אכן המועדון ביקש לסייע לנתבע, אכן המועדון תמך בנתבע כלכלית עת ואף הלווה לו כספים שנדרשו לו לצורך תשלום שכ"ט והוצאות בהליך הפלילי, ואולם מכאן ועד לבניית קונסטרוקציה משפטית לפיה המועדון "התחייב" לשלם שכר טרחתו של התובע המרחק רב מאוד והתובע יודע זאת".

"בשורה תחתונה לתובע אין והוא גם לא מציג כל התחייבות של המועדון ו/או של הנתבע 3 ואף לא של הנתבע לתשלום הסכומים הקודמים והנדרשים בכתב התביעה ודי כך בכדי לדחות את תביעתו המופרכת. לעניין התייחסותו של התובע לנתבע 3 בזמן אמת ותוך התבוננות מבעד לבקיעים הרבים המצויים בגרסאות התובע כלפי הנתבע 3 במסגרת התביעה, נצטט את דבריו של התובע עצמו במסרון ששלח לנתבע ביום 2.7.2019: "שום דבר לא עובר דרך ג'קי, הוא לא אמר לי אם לנהל את התיק או לא, הוא לא מנהל אותי ובטח אני לא שומע לעצתו אם לעשות דבר כזה או אחר".

עו"ד כפיר דור (רדאד געו"ד כפיר דור (רדאד ג'בארה)

"יצוין, כי פעולתו של התובע כלפי המועדון וכלפי הנתבע 3 (בן זקן) אופיינה בחוסר תום לב משווע מקום שהתובע הבין שאלה מבקשים לסייע ולעזור לנתבע. התובע החל מאיים בהתפטרות אם לא ישלמו לו הסכומים המופרכים שהוא דורש, תוך שהוא מעמיד את הנתבע בין תאוותו לתשלום מוגזם ומופרך בתיק לבין רצונם של המועדון והנתבע 3 לסייע לנתבע והכל תוך שהוא מנסה לייצר מציאות מדומה ההופכת רצון טוב של המועדון ושל נתבע 3 להתחייבות משפטית, ניסיון אשר הגיע לשיאו בהגשת כתב התביעה נשוא כתב הגנה זה והתפטרותו מייצוג".

עוד נכתב בכתב ההגנה המתפרס לכדי 96 סעיפים שונים, "התובע ידע כי המועדון והנתבע 3 ביקשו לעזור. התובע ידע כי לא התחייבו בפניו לתשלום שכר הטרחה אותו תבע במסגרת תביעה זו. יחד עם זאת, בחוסר תום לב ובמניפולציה שאינה יאה (בלשון המעטה) לעורך דין, ביקש התובע לעשות שימוש במצוקתו של  הנתבע ולהלך עליו אימים, תוך ניסיון לקבל כספים שאינם מגיעים לו כאשר הוא מנחה את הנתבע עצמו לפנות למועדון ולנתבע 3 כדי שיבקש מהם לשלם לו כספים בסכומים שמעולם לא סוכמו, שאם לא כן ינטוש את הגנתו, יתפטר מן הייצוג ולמעשה יותיר את הנתבע לבדו מול המערכה המשפטית, כפי שעשה בפועל".

גג'קי בן זקן (ניסן עייש)

תגובתו של עו״ד כפיר דור :״אין בכתב ההגנה דבר כדי להפריך את טענות התביעה. אני סמוך ובטוח כי בית המשפט יוציא את הצדק לאור״.

בתוך כך, הצרות של אספה לא נגמרו בזה. היום הוגשה לבית המשפט המחוזי בתל אביב תביעה נגדו מטעם עזבונו של הנער ארי נשר ז"ל שנהרג בתאונה כתוצאה מפגיעתו של אספה עליה הורשע בגין הפקרה. התביעה הוגשה גם נגד איילון חברה לביטוח ו"קרנית"- הקרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים. מדובר בתביעה אזרחית נזיקית בה דורשים פיצויים בגין נזקי גוף ומבקשים סכום של 388 אלף שקלים בגין נזק מיוחד.

עו"ד צ׳צ׳קס בתגובה:״נגיב לאחר קבלת כתב התביעה״.

עו"ד ארז צעו"ד ארז צ'צ'קס (מערכת ONE)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */