יום שלישי, 25.03.2025 שעה 00:41
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
4835-5727מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4134-3927הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3738-2927עירוני ק"ש1
3336-3627הפועל ירושלים2
3236-2827מכבי בני ריינה3
2837-2127עירוני טבריה4
2445-2227מכבי פ"ת5
2349-3627מ.ס אשדוד6
2341-2027בני סכנין7
2142-2327הפועל חדרה8

דסה: לגיטימי שיהיה ספק לגבי כושר המשחק שלי

מגן נבחרת ישראל התייחס להופעה שלו נגד צפון מקדוניה: "חשוב שלא הפסדנו, הרגשתי טוב על המגרש", "מה שהצוות המקצועי כאן עשה עבורי לא ברור מאליו"

|
אלי דסה (רדאד ג'בארה)
אלי דסה (רדאד ג'בארה)

אמנם לאלי דסה עדיין אין קבוצה חדשה אחרי שסיים את הפרק שלו במכבי תל אביב, אבל בנבחרת ישראל רצו מאוד שהוא ייקח חלק במשחק מול צפון מקדוניה אמש (חמישי), וזה אכן מה שקרה. הצוות המקצועי בנבחרת עשה מאמץ גדול מאחורי הקלעים כדי שהוא יפתח בהרכב ויגיע בכושר טוב למשחק בטרנר - ודסה אכן יצא מרוצה מההופעה שלו, אם כי התאכזב מהתוצאה.

לאחר המשחק בבאר שבע, דסה התייחס לתוצאה שהשיגה הנבחרת ואמר: "חד משמעית התאכזבתי מהתוצאה. הייתה לנו הזדמנות לנצח. אם היינו קצת יותר אחראים בחלק האחורי, היינו יכולים לשמור על היתרון שהיה לנו ובצד השני גם היו לנו הזדמנויות טובות לעלות ליתרון 0:2, שלא נוצלו. היינו צריכים לנצח במשחק הזה והיינו בפוזיציה טובה לעשות זאת. זה היה משחק טוב עם כמה מצבים טובים, אבל הכי חשוב שגם לא הפסדנו ועכשיו נתקדם קדימה למשחק הבא".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
זהבי: "תוצאה מאכזבת"

המגן הימני התייחס גם לעובדה שלא שיחק בתקופה האחרונה ועל כך שעדיין לא חתם בקבוצה חדשה: "לגיטימי שיהיו ספקות לגבי הכושר של שחקן שלא משחק במשך תקופה, אבל אני הרגשתי יחסית טוב על המגרש ואני מקווה שאצליח לתרום קצת יותר במשחק הבא. כרגע אני במסגרת הנבחרת, על העתיד המקצועי שלי לא אדבר כרגע".

ההכנות שעשה בימים האחרונים לקראת משחק הנבחרת: "מה שהצוות המקצועי עשה עבורי זה לא מובן מאליו. הייתה עבודה אינטנסיבית, ארגנו משחקים עבורי, דאגו שאתאמן כל הזמן, וזה כלל גם הודעות וטלפונים. למדתי בחיים שלי שכאשר עושים בשבילי דבר כזה, אני צריך לתת את החיים שלי למערכת או לאדם שעושה את זה בשבילי. אז מבחינתי לאבד אוויר ולהיראות כמו שאנשים ציפו שאראה? זה לא בא בחשבון.

“אני עושה את הדברים רגיל, כמו שהתרגלתי לעשות עד היום ואני מאמין שאהיה מוכן גם למשחק הבא. כמה שהיו ספקות לגביי באשר למה שיהיה במשחק האחרון, אני מקווה שגם במשחק הבא אני אפריך את אותן הספקות".

אלי דסה (רדאד גאלי דסה (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןהפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
הפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
נגןכזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
כזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
נגןכמה השקעה: כך נראה בית של חולה כדורגל
כמה השקעה: כך נראה בית של חולה כדורגל
נגןאגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד שיא מטורף
אגדה: דופלנטיס רושם לעצמו עוד הישג מטורף
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */