יום חמישי, 18.12.2025 שעה 12:43
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

העירייה הודיעה: לא להגיע לבלומפילד ברכב פרטי

כפי שפורסם ב-ONE, עיריית ת"א-יפו מנחה את הציבור להשתמש בשאטלים, בקורקינטים, באופניים ובאוטובוסים כדי להגיע לאצטדיון שייפתח אחרי קבלת האישור

|
אצטדיון בלומפילד (רדאד ג'בארה)
אצטדיון בלומפילד (רדאד ג'בארה)

כפי שפורסם ב-ONE, עיריית תל אביב-יפו הנחתה היום (חמישי) את אוהדי הכדורגל להגיע לאצטדיון בלומפילד בתחבורה ציבורית ולא ברכב פרטי. בהודעה שכותרתה “לאצטדיון בלומפילד החדש מגיעים בלי הרכב הפרטי” נכתב בין היתר: “עבודות חידוש אצטדיון בלומפילד עמדו בלוח הזמנים כמתוכנן והסתיימו לתחילת עונת המשחקים 2019-2020. התכנון החדש משמר את המאפיינים הייחודיים של האצטדיון, הכוללים את היציעים הבנויים כ"קערה" שתורמים לאווירה המיוחדת, כמו גם הקרבה לכר הדשא. כמו כן, כלל התכנון את שיפור זוויות הראייה, זרימה טובה ובטיחותית של הקהל, עמדות צילום, אולפנים לשידורי טלוויזיה, מערכות תאורה, חדרי בקרה ואזורים ייעודיים לרכבי שידור”.

“באזור השחקנים, המופרד מקהל, תוכננו ארבעה מתחמי מלתחות הכוללים בין השאר: חדרי מאמנים, חדרי שופטים, חדר לבדיקות סמים, חדר רופאים ובקרים. השדרוג מעמיד את האצטדיון בסטנדרטים המעודכנים של אופ"א, שיאפשרו קיום משחקים בינלאומיים. לרווחת הצופים, יותקנו מספר רב של תאי שירותים, אמצעי הנגשה לנכים, מערכות הסעדה שונות ומועדוני מנויים ל- .V.I.P בנוסף, ע"פ דרישת הקבוצות, נוספה קומה של תאי צפייה V.I.P.  בנוסף התווספו דרגנועים לרווחת הקהל”.

כל הדרכים להגיע לבלומפילד

“כידוע, האצטדיון ממוקם באזור עירוני צפוף ובסמוך לאתר עבודות של הרכבת הקלה בשדרות ירושלים, אשר נסגרו לאחרונה לתנועה. בשל כך ועל מנת להקל על תושבי האזור, הרחובות הצמודים לאצטדיון יסגרו לתנועת כלי רכב פרטיים בשעות קבועות בימי המשחק ויתאפשר מעבר כלי רכב לתושבי האזור בלבד. בעקבות האתגר התחבורתי והתנועתי, נשען האצטדיון על פתרונות הגעה שונים, ביניהם על תחבורה ציבורית והרכבת הקלה שהולכת ונבנית, תל אופן, כלי תחבורה זעירים ושאטלים לאוהדים מחניונים ללא תשלום בעשרה מוקדים שונים הסמוכים לכבישים מהירים בעיר ובסמוך לה”

“תכנית השאטלים מציעה דרך קלה ונוחה להגעה למשחקים. השימוש בשאטלים מתבצע באמצעות אתר ייעודי, בו ניתן לבחור את נקודת האיסוף ושעת האיסוף הנוחה הישר לבלומפילד. השירות הינו בעלות של 20 ₪ הלוך וחזור, וכולל הסעה מהחניון ואפשרות לתכנון מסלול חכם מהבית ועד למגרש. הקמת מערך ההיסעים נקבע מראש במיקום מחוץ לאזורי העומס ומתוך מחשבה וקרבה לצירים מרכזיים וכן קרבה לתחבורה ציבורית וחניונים ציבוריים ללא תשלום”.

אצטדיון בלומפילד (רדאד גאצטדיון בלומפילד (רדאד ג'בארה)

“תחבורה אלטרנטיבית – אופניים וקורקינטים. דרך הגעה נוספת היא באמצעות אופניים, קורקינטים או תל אופן, מערך השכרת האופניים של עיריית תל אביב- יפו.  כמו כן, בהתאם להנחיית ראש העירייה, מוכשרות בימים אלו בשולי גינת כרונינגן, הסמוכה לאצטדיון, כ-1,000 מקומות עגינה לאופניים וקורקינטים וכן עמדות עגינה של כ-40 אופני תל אופן. העירייה הוסיפה לנוחות המשתמשים גם עמדת הפקדה לסוללות וקסדות, אשר תמוקם במרכז המוזיקה”.

“תחבורה ציבורית. לאצטדיון ניתן להגיע בתחבורה ציבורית קיימת, להלן הקווים הרלוונטיים הקיימים כיום: 1,15,25,40,41,42,44,46,54,83,88,125,142,240. כיום מדובר בכ-120 עצירות אוטובוס בשעה בתחנות שבמרחב האצטדיון”.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */