יום שני, 03.03.2025 שעה 23:36
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת ווינר סל 24-25
331443-161218מכבי ת"א
321362-157718הפועל ת"א
321370-156418הפועל ירושלים
291520-159818עירוני רמת גן
291401-146518הפועל חולון
281589-154918בני הרצליה
261530-148518הפועל ב"ש/דימונה
251483-146018גלבוע/גליל
241559-144018עירוני קריית אתא
241563-141018אליצור נתניה
231399-139117הפועל עפולה
231337-132217עירוני נס ציונה
231337-127218הפועל גליל עליון
201677-142518הפועל חיפה

"לא משנה מה אומרים, אנו יכולים להגיע לפסגה"

שחקני מכבי ת"א נוחתים בישראל, אותלו האנטר אופטימי. אייסי: "מתרגש לחזור לשחק עם עומרי כספי". ג'ייק כהן: "המתאזרחים? הליגה הלכה רחוק מדי"

|
קווינסי אייסי (איציק בלניצקי)
קווינסי אייסי (איציק בלניצקי)

כ-50 אוהדים הגיעו לקבל את פניהם של שחקני מכבי תל אביב שהגיעו הערב (שלישי) ברכבת אווירית ממספר יעדים. הראשונים לצאת אל אולם מקבלי הבאים בנתב"ג היו ג'ייק כהן וקווינסי אייסי, שלאחרון זו תהיה עונת הבכורה ביורוליג. השניים התקבלו על ידי אוהדי הקבוצה אשר ערכו להם קבלת פנים חמה, כאשר שחקן ה-NBA לשעבר החל לחגוג עם האוהדים.

ג'ייק כהן, פתח את דבריו כשאמר: "הקיץ שלי היה מדהים, התחתנתי, תמיד כיף לבוא אחרי אליפות, אבל זה עבר מהר מאוד. בכל שנה אנחנו מביאים הרבה כישרון ויש ציפיות, אבל אני מנסה להתרכז במה שאני יכול לשלוט, אני רוצה לעזור לשחקנים החדשים להתאקלם בעיר החדשה, קצת להראות להם את המסורת של מכבי תל אביב, איפה לאכול, דברים כאלה. זה תמיד מרגש, יש קבוצה חדשה, אני מתרגש, האוהדים מתרגשים, ואנחנו מחכים להתחיל לעבוד".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אייסי: "שמח להיות פה"

בנוגע לסגל החדש שנבנה העונה: "בכל פעם שמביאים שחקנים חדשים, חושבים שהתקרה יכולה להיות ממש גבוהה, הם מביאים תמיד שחקנים טובים ומוכשרים, התפקיד שלנו זה לעבוד על הכימיה".

הפורוורד סנטר הישראלי התייחס גם לביקור שהעביר דרך חשבון הטוויטר האישי שלו בנוגע להחלטת דירקטוריון המנהלת. "כל מה שרציתי להעביר זה שזה חבל מה שהליגה עשתה בכל הנוגע לשחקנים המתאזרחים. אמרתי בעבר לציטוט שיתרון המס לשחקנים מתאזרחים צריך להיפתר, אבל הליגה הלכה רחוק מדי".

גג'ייק כהן (איציק בלניצקי)

השינוי בחוקים: "לשים הגבלות לקבוצות על שחקנים מתאזרחים, זה פשוט לא נכון בשבילי. במהלך הקיץ הייתה לי חוויה נפלאה בישראל, לא הייתי מחליף אותה בשביל שום דבר, ואני רוצה שהדור הבא, בעוד 20-30 שנים, יוכל ליהנות מאותו דבר. עם החוק הזה, אולי המתאזרח הבא לא יוכל לבוא. הייתי מאוד גאה בדני ובזכייה שלו, אני רואה כמה קשה הוא עובד, לזכות בשתי אליפויות אירופה זה מדהים, וגם דורי סהר זכה באליפות אירופה לנוער, כשדברים קורים לאנשים טובים, זה ממש מספק".

קווינסי אייסי הוסיף: "אני שמח להיות כאן, לגבי מי שלא מכיר אותי, אני מביא קשיחות ועושה כל דבר שצריך בשביל לנצח. אני חושב שיש לנו סגל מצוין, יש לנו אנשים ממש טובים בקבוצה, אנחנו נעשה הכל כדי להתחרות ולהשיג כמה שיותר ניצחונות. אני מתרגש לחזור לשחק עם עומרי, אני והוא קרובים, אשתו ואשתי קרובים. הם דיברו אתנו גם, וגם אשתו של טאריק בלאק, כולם רוצים לגרום לנו להרגיש בבית האוהדים פה נפלאים".

קווינסי אייסי וגקווינסי אייסי וג'ייק כהן (איציק בלניצקי)

על עונתו הראשונה באירופה אמר הפורוורד החדש: "אני רוצה לשחק חזק ולשמח את האוהדים. המעבר לאירופה יהיה קשה ושונה, אבל אני משחק כדורסל כבר לא מעט שנים, אז הכל יהיה בסדר".

רכבת הנחיתות נמשכה לאחר כשעתיים עם הגעתו של אלוף אירופה הטרי אותלו האנטר, שזכה לקבלת פנים חמה במיוחד והראה את אהבתו בחזרה כשהצטרף לאוהדים לחגיגות בטרמינל 3. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
האנטר: אני מביא מנהיגות

האנטר, שנדהם מהחום לו זכה מהאוהדים, פתח את דבריו כששאל: "כל זה עבורי? זה קצת מטורף אבל תודה שבאתם לכאן, אני נרגש להצטרף למועדון היוקרתי הזה. אני פשוט מוכן להתחיל ולהיכנס לעניינים. אני חושב שאני מביא מנהיגות לקבוצה ואת המנטליות שלא משנה מה אומרים, אנחנו יכולים להגיע לפסגה, ואני רק רוצה להגיע לפסגה".

כשהאנטר נשאל עד כמה העובדה שיאניס ספרופולוס מאמן את מכבי השפיעה על החלטתו להצטרף לצהובים הוא השיב: "כשהוא צלצל, אמרתי שאני בטוח מגיע. אני אוהב לשחק עבורו, הוא דחף אותי, הוא עזר לי להיות שחקן טוב יותר וזה ריגש אותי. זה אתגר להעפיל לטופ 8, אבל אני לא רוצה שאף אחד בקבוצה הזו יישן כי אני חושב שאנחנו יכולים להגיע לפסגה. אני רוצה רק לנצח, ואני חושב שזה ריאלי עבורנו ושאנחנו יכולים להשיג את כל מה שנשים לנו למטרה".

אותלו האנטר (שחר גרוס)אותלו האנטר (שחר גרוס)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */