יום שני, 03.03.2025 שעה 23:41
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

מתיחה להויבך, ינסה להיות כשיר להפועל ת"א

בלם מכבי נתניה לא סובל מפגיעה חמורה, אלא רק ממתיחה בשריר מיתרי הברך, ינוח ויקווה לשחק מול האדומים. בקבוצה בטוחים: "נחזור לעצמנו, ניראה אחרת"

|
טים הויבך (רדאד ג'בארה)
טים הויבך (רדאד ג'בארה)

מכבי נתניה, שהפסידה למכבי חיפה במשחק על מקומות 7-8 בגביע הטוטו, שלחה היום (שני) את הבלם שלה, טים הויבך, לבדיקת MRI שתוצאותיה הראו כי הוא סובל ממתיחה בלבד בשרירי מיתרי הברך ובקבוצה מקווים כי הוא יוכל לשחק מול הפועל תל אביב במחזור הפתיחה של ליגת העל ביום שני.

כזכור, הויבך נפצע במהלך המחצית הראשונה מול הירוקים והוחלף בדולב אזולאי בשל כאבים בברך ובקבוצה אף הודו כי טעו כשסיכנו את הגרמני שחש כאבים עוד לפני כן. כעת, הוא ינוח כמה ימים ובמכבי נתניה ינסו להכשיר אותו לקראת המשחק מול האדומים.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו: הדשא של בלומפילד ממלא את המגרש

לקראת המשחק מול הפועל ת"א ולאחר ההפסד המאכזב למכבי חיפה, בנתניה אמרו: "ביום שני, כולם יראו קבוצה אחרת. נילחץ, ניראה טובה, נהיה אגרסיביים וחזקים, נחזור לעצמנו מול הפועל". אלמוג כהן, שישוב לאימונים ברביעי לאחר שנח מול חיפה, יהיה כשיר למשחק, כמו גם גיא מלמד, שנראה טוב באימון האחרון ומתחיל לחזור לעצמו.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
נגןהכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
הכדור נחת לאוהד ישירות לכוס הבירה
נגןמדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י לפני מכבי
מדהים: הצצה לחיים של פטאצ'י בברזיל
/* LAST / NEXT ROUNDs */