אמש ערך מאמן הפועל באר שבע, ברק בכר, אימון ערב באצטדיון טוטו טרנר לקראת משחק הגומלין מול נורשפינג במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי בליגה האירופית שייערך מחר (חמישי) ב-20:30, שיגיע לאחר ה-1:1 בשבדיה. האימון המסכם ייערך באותה מתכונת כפי שהיה עד כה – במתחם האימונים בבית האדום. לפי המסתמן, בכר נוטה להרכיב במקום חוסה אנחל קאריו את מלך שערי ליגת העל בעונה החולפת, בן שהר, שיפתח למעשה לראשונה מאז המשחק הראשון בקמפיין נגד לאצ'י על אדמת אלבניה.
באימון הערב אתמול, בכר ביצע בעיקר תרגולים טקטיים, כאשר הדגשים על מצבים נייחים וחשיבות עבודת ההגנה חזרו שוב ושוב כחלק מההכנות נגד הנשקים העיקריים של הקבוצה השבדית. חנן ממן שסובב את הקרסול שלשום באימון, התאמן בצדי המגרש יחד עם מאור מליקסון שחוזר לאט לאט מהסתבכות ניתוח הבקע, אם כי עדיין לא ברור מתי יוכל לחזור להתאמן באופן מלא עם יתר חבריו.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
מרגש: מתחילים לראות דשא בבלומפילד המחודשבעקבות היעדרותו הצפויה של מיגל ויטור בעקבות הימשכות הכאבים בראשו בזמן עלייה לכדורי גובה, זכר לפציעה במשחק הגומלין בקייראט, בבאר שבע מאמינים כי הבלם הצעיר עמית ביטון ימשיך את העבודה הטובה שעשה במשחק הראשון בשבדיה. שון גולדברג, לואי טאהא והקפטן בן ביטון שנמצא בכושר נהדר, ימשיכו בהרכב. שלישיית הקישור הדפנסיבית הכוללת את דוד קלטינס, עדן שמיר ומרוואן קבהא, תמשיך גם כן ב-11.
במועדון התאכזבו אמש מהדחת סלטיק והאקס חאתם עבד אלחמיד ע"י קלוז’ בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות. במידה שהסקוטים היו מצליחים להעפיל לשלב הבתים של ליגת האלופות, באר שבע הייתה זוכה לקבל מענק של כ-300 אלף יורו, כחלק מעסקת המעבר של הבלם לאלופה הסקוטית.
ברק בכר (נעם מורנו)בתוך כך, בהפועל ב”ש המשיכו את השותפות עם רשת ‘מחסני השוק’, בבעלות משפחת נעמן וכהן, כאשר חתמו על המשך מתן חסות עם הקבוצה הדרומית לעונת 2019/20 ויהיו אחראיים על שירותי ההסעדה למועדון בעונה הקרובה. אלונה ברקת אמרה: “ראשית, אני רוצה להודות לשאול ולשלום נעמן על שיתוף הפעולה המוצלח שלנו בעונה שעברה, שנעשה עם המון אכפתיות ואהבה. כשיש חיבור שהוא מעבר לרגיל והוא גם בפן הבין-אישי אנחנו יותר משמחים שהוא ממשיך גם העונה".
שלום ושאול נעמן, בעלים משותפים של רשת מחסני השוק, הוסיפו: "אנו שמחים וגאים להיות האחראים על הזנת חברי המועדון במזון בריא, טרי ומוקפד מבית היוצר של המטבח של ג'ולי. כחלק משיתוף הפעולה, נספק לאורך כל העונה ארוחות בריאות לשחקני הקבוצה בתום האימונים. אנו מאחלים לאלונה ברקת, למאמן, לשחקנים שימשיכו להביא לנו גאווה לאומית בעונה מוצלחת ופורה".