יום חמישי, 12.03.2026 שעה 16:04

קיריוס זכה בטורניר וושינגטון, ניצח את מדבדב

האוסטרלי ניצח את המדורג 10 בעולם 6:7(6) ו-6:7(4) וחתם את אחד השבועות הטובים בקריירה שלו: "אזכור את הגמר הזה יותר מכולם". פגולה זכתה בנשים

|
ניק קיריוס (רויטרס)
ניק קיריוס (רויטרס)

ניק קיריוס חתם הלילה (בין ראשון לשני) את אחד השבועות הטובים בקריירה שלו כשזכה בטורניר וושינגטון, התואר השישי בקריירה שלו. האוסטרלי ניצח בגמר את המדורג 10 בעולם דניל מדבדב מרוסיה 6:7(6) ו-6:7(4). 

"זה הגמר שאני אזכור יותר מכולם. נתתי הכול על המגרש", אמר האוסטרלי שבדרך כלל מתרכז גם במה שקורה מחוץ למגרש. זהו התואר השני שלו העונה והוא יזנק מהמקום ה-57 בעולם בחזרה לטופ 30, ויחזור להיות מדורג בטורנירים הגדולים. "כבר חשבתי שלא אוכל לחוות כזה שבוע. אני מנסה כל הזמן לעבוד על להיות שחקן טוב יותר ואדם טוב יותר, ואני יודע שעוד יש לי דרך ארוכה" הוסיף קיריוס. 

ניק קיריוס (רויטרס)ניק קיריוס (רויטרס)

בתואר הנשים המקביל זכתה במפתיע ג'סיקה פגולה האמריקאית בת ה-25, שהביסה בגמר את הפייבוריטית קמילה ג'יורג'י האיטלקית 2:6 ו-2:6. זהו התואר הראשון של האמריקאית שתקפוץ למקום ה-54 בעולם.

תואר בכורה נוסף הלך הלילה לסינית סאסאי ז'אנג, שניצחה בגמר טורניר סאן חוזה את העשירית בעולם אירנה סבלנקה מבילרוס 3:6 ו-6:7(3).




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */