יום חמישי, 05.03.2026 שעה 16:58

ג'וקוביץ' ניצח את שוורצמן ויפגוש את נדאל בגמר

טורניר רומא: הסרבי גבר על הארגנטינאי 3:6, 7:6(2) ו-3:6 ויפגוש בספרדי, שנקם בציציפאס עם 3:6 ו-4:6. קונטה תפגוש את פלישקובה בגמר הנשים

|
נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)
נובאק ג'וקוביץ' (רויטרס)

רפאל נדאל, מלך החימר, עלה הערב (שבת) לגמר החימר הראשון שלו העונה כשניצח בחצי הגמר ברומא את היווני סטפנוס ציציפאס, שניצח אותו בשבוע שעבר במדריד, 3:6 ו-4:6. גם נובאק ג’וקוביץ’ חגג העפלה למעמד היוקרתי.

השור ממיורקה שבר את יריבו פעם אחת בכל מערכה וכעת הוא רחוק ניצחון אחד מההגנה על תוארו. מי שקבע גמר קלאסי, היה נובאק ג’וקוביץ’, שניצח את דייגו שוורצמן הארגנטינאי בתום שלוש מערכות עם 3:6, 7:6(2) ו-3:6.

רפאל נדאל (רויטרס)רפאל נדאל (רויטרס)

בנשים נרשמה הפתעה כאשר ג'ו קונטה הבריטית ניצחה את אלופת מדריד קיקי ברטנס ההולנדית, 7:5, 5:7 ו-2:6. קונטה, שעד העונה לא רשמה טורניר מוצלח במיוחד על משטח החימר, תאבק על הגביע היוקרתי ברומא מול הצ'כית קרולינה פלישקובה, שגברה 4:6 ו-4:6 על מריה סקארי היווניה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */