יום שני, 14.04.2025 שעה 19:23
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6629-6629מכבי ת"א1
6421-5829הפועל ב"ש2
5138-5929מכבי חיפה3
5038-5229בית"ר ירושלים4
4436-4029הפועל חיפה5
3743-3929מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2942-2329בני סכנין5
2841-2329עירוני טבריה6
2751-3929מ.ס אשדוד7
2147-2429הפועל חדרה8

גולדהאר: אנחנו בונים תרבות, יש דרך ארוכה

הבעלים של מכבי ת"א אחרי האליפות: "יש מה לשפר, אנחנו בדרך הנכונה", "אין לנו מדיניות נגד מאמנים ישראלים". בן מנספורד: "הצעירים שיחקו בזכות"

|
מיץ' גולדהאר ובן מנספורד (רדאד ג'בארה)
מיץ' גולדהאר ובן מנספורד (רדאד ג'בארה)

מכבי תל אביב הניפה היום (שבת) את צלחת האליפות באופן רשמי, אחרי שגברה 0:3 על מכבי נתניה, וחגגה עם אלפי האוהדים באצטדיון בנתניה, ועם הבעלים מיץ’ גולדהאר, שהגיע לישראל וצפה בחגיגות מקרוב.

גולדהאר אמר בסיום: “עשינו עבודה טובה לאורך כל העונה, גם לאור הנסיבות שהאליפות הוכרעה בשלב מוקדם וקשה להישאר עם הרגל על הגז. התמקדנו בלהנות מהרגע והתמדנו גם בדברים שצריך לשפר. יש לנו עוד הרבה דברים לעבוד עליהם, חלק קשורים לקבוצה, חלק קשורים לסטנדרטים שלנו שצריכים לעלות. הכל זה תהליך וזה חלק מהתהליך. אנחנו לא קרובים לסיום התהליך”.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
איביץ': "יכולים להיות מרוצים"

מאמן ישראלי: “זאת לא מדיניות שלנו שלא יהיה מאמן ישראלי. אנחנו מחפשים את מה שהכי מתאים לנו. אנחנו נחפש את הדמות הכי מתאימה בכל פעם. בשלב זה אנחנו חושבים שיש לנו מאמן שמתאים לנו בצורה מושלמת”.

מיץמיץ' גולדהאר עם צלחת האליפות (חגי מיכאלי)

השינוי במבנה המקצועי אחרי עזיבת ג’ורדי: “אני לא חושב שהמבנה שהיה פה נכשל לגמרי. היינו קרובים לתואר בשלוש השנים האחרונות. הייתה לנו קבוצה מצוינת שאולי היו חסרים לה כמה דברים. ג’ורדי עשה עבודה מצוינת, היה לו תפקיד חשוב בבנייה שלנו, אבל כדורגל זה דבר דינמי. אנחנו לא נהיה תקועים תמיד על אותו מבנה ואותה שיטה. היינו בעידן ג’ורדי ועכשיו אנחנו בעידן שאחרי ג’ורדי”.

המטרה העיקרית לעונות הבאות: “אמרתי את זה הרבה זמן ואני כל פעם חוזר על זה. אנחנו בונים פה תרבות. עוד לא הגענו לשם אבל עשינו דרך ארוכה. כל הקונספט של לכבד את היריב, העובדה שאף אחד לא מעל המועדון, אנחנו בדרך לשם אבל יש עוד דרך ארוכה. אנחנו בונים פה תרבות שלמה שכוללת כבוד, עבודה קשה, תהליכים, לכבוד את ההנהלה והקהל. הדברים האלה בסופו של דבר מביאים תוצאות ואנחנו רואים את זה”.

שחקני מכבי ת"א חוגגים עם צלחת האליפות (חגי מיכאלי)שחקני מכבי ת"א חוגגים עם צלחת האליפות (חגי מיכאלי)

“אני מבלה הרבה זמן על ההתעסקות מכבי ת”א. אני נהנה מזה. זה כמו עסק, יש בזה אתגר. אני בקנדה רוב הזמן אז אני לא מעביר 100 אחוז מהזמן שלי על זה. ג’ק אנגלידיס עוזר לי ויש לי אמון בכל ההנהלה שלנו, אבל כן זה תופס לי חלק נכבד מהזמן”.

בן מנספורד הוסיף: “כשאנשים מדברים על השחקנים הצעירים שלנו בהקשר של הפייר פליי אני קצת כועס. הם עבדו קשה בשביל זה. הם הוכיחו את עצמם בקדם העונה, והם הוכיחו שאף אחד לא יכול לקחת להם את החולצה. זה המכביזם האמיתי. זה לא קשור לפייר פליי, הם הוכיחו שהם השחקנים הכי טובים בישראלי”.

“מתן חוזז היה מאוד קרוב להישאר בקבוצה העונה, זה היה הרצון שלו לקבל דקות. עדן קארצב ואילון אלמוג נראים טוב מאוד בהשאלה שלהם. ראיתם את בר כהן מקבל דקות בכורה היום. העתיד נראה טוב אבל אנחנו חייבים להמשיך לדחוף קדימה”.

לכתבה זו התפרסמו 8 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 8 תגובות ב-5 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
5
סנטהקלאוס11/05/2019 23:07
מקיר איך הדברים עובדים בתל אביב. בחיפה ייקח לנו שנים לבנות מחלקת סקאוטינג כזו.
ולמה אנחנו תמיד צריכים לפגר אחרי תל-אביב?
השב   •  00
4
יוני לביא11/05/2019 22:12
בכדורגל הישראלי, ואחריו אלונה שחר וחוגג לפי הסדר הזה
השב   •  00
3
אהרון11/05/2019 21:42
בן אדם שמנסה לשנות תרבות שלנו ומצליח. כל הכבוד לו, לא מתייאש, ממשיך בדרך שלו, מקדם קבוצה במשהו חדש, משהו שאחרים מנסים ליישם. תודה רבה למיצ׳ וחג שמח למדינת ישראל
השב   •  10
2
אלון11/05/2019 21:41
אני זוכר את הרציקוביץ וקלינגר בעלים ומאמן ישראלים לקחו אליפות יותר מעניינת והעפילו לשלב הבתים של הצ''מפיונס ליג והשיגו 4 נקודות בתקציב גדול בלי הרבה רעש בתקשורת.

השנה אחת הקבוצות הכי חלשות שהיו למכבי ת"א.
לא העפילו אפילו לשלב הבתים של הליגה האירופית
בשביל זה הביאו מאמן זר? מביך !

מי שחושב אחרת שיכתוב לעניין ולא שטויות כמו תינוק. אני בטוח שאי אפשר להגיד שאני לא צודק
השב   •  04
צהוב11/05/2019 21:51
רואים שכדורגל אתה בטח לא מבין. אליפות לא מעניינת??!?!?? זה אומר שהיא מטורפת ושהקבוצה מדהימה שפירקה את הליגה ותדע לפרגן. הישגים אירופיים- העפלה לליגת האלופות ולעבור שלב בתים באירופית כולל העפלה 4 פעמים לליגה האירופית בעידן גולדהאר מספיק לבלבל אין לך מושג ואתה איש קטן שלא יודע לפרגן!
השב   •  41
צהוב דרומי11/05/2019 22:45
השב   •  00
1
טאז11/05/2019 21:29
השב   •  02
סמיסם11/05/2019 22:25
EFES
השב   •  00
אסור לפספס
נגןאינטימי: פאטצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
אינטימי: פטאצ'י מעניק מסאז' בירך לזהבי
נגןקבע שיא עולמי מטורף בעליות מתח ב-24 שעות
קבע שיא עולמי הסטרי בעליות מתח ב-24 שעות
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */