יום שישי, 13.03.2026 שעה 05:01
ליגה אנגלית 25-26
6722-5930ארסנל1
6027-5929מנצ'סטר סיטי2
5140-5129מנצ'סטר יונייטד3
5134-3929אסטון וילה4
4834-5329צ'לסי5
4839-4829ליברפול6
4440-4429ברנטפורד7
4333-3429אברטון8
4046-4429בורנמות'9
4043-4029פולהאם10
4034-3029סנדרלנד11
3943-4229ניוקאסל12
3835-3329קריסטל פאלאס13
3736-3829ברייטון14
3148-3729לידס15
2946-3929טוטנהאם16
2843-2829נוטינגהאם פורסט17
2854-3529ווסטהאם18
1958-3229ברנלי19
1652-2230וולבס20

גווארדיולה: זה היה אכזרי וקשוח, נצטרך להגיב

מאמן סיטי מנסה להתאושש מההדחה הכואבת בליגת האלופות ומוכן לקרב הנוסף מול טוטנהאם ב-14:30: "זה בידיים שלנו". פוצ'טינו: "הם לא מחפשים נקמה"

|
פפ גווארדיולה מאוכזב (רויטרס)
פפ גווארדיולה מאוכזב (רויטרס)

המחזור ה-35 בליגה האנגלית ייצא היום (שבת) לדרך עם מספר משחקים מסקרנים ביותר, כאשר במוקד מנצ’סטר סיטי תארח את טוטנהאם למפגש שלישי בין הקבוצות ב-12 ימים ובשחזור המשחק המטורף במסגרת רבע גמר ליגת האלופות שנערך רק השבוע. כמו כן, ברייטון של בירם כיאל תצא למפגש חוץ קשה מול וולבס. 

שבת ב21:45: ברצלונה מול ריאל סוסיאדד

מנצ’סטר סיטי – טוטנהאם (14:30)

אז לאחר ה-3:4 המשוגע במסגרת רבע גמר ליגת האלופות ועלייתה של טוטנהאם לחצי הגמר, נקבל עוד מנה מהמפגש הסוער בין הקבוצות, אך הפעם במסגרת הליגה, כאשר מעניין יהיה לראות כיצד יתמודדו שחקני שתי הקבוצות עם העומס ולוחות הזמנים הצפופים שבין המסגרת האירופית לליגה. 

מצד אחד, התרנגולים מגיעים לאיתיחאד מעודדים ובמומנטום חיובי, לאחר גם שני ניצחונות רצופים בליגה, על האדרספילד וקריסטל פאלאס. יחד עם זאת, בטוח, שחניכיו של מאוריסיו פוצ’טינו דיי תשושים ועייפים. מן העבר השני, הסיטיזנס מגיעים מתוסכלים לאחר ההדחה, אך כשהם נמצאים בכושר טוב בליגה עם תשעה ניצחונות רצופים וינסו לעשות ככל שביכולתם על מנת לא לאבד נקודות יקרות בבית, מה שעלול לסכל להם כמובן את הסיכוי לזכות גם בתואר האליפות. 

התכולים של פפ גווארדיולה נמצאים כעת במקום השני עם 83 נקודות ומשחק חסר, כאשר ליברפול הראשונה ממוקמת במקום הראשון עם 85 נקודות. כמו כן, הלבנים עדיין לא וויתרו על שאיפותיהם בצמרת הגבוהה והם כעת במקום השלישי בטבלה עם 67 נקודות, רק נקודה מעל יריבתם, ארסנל. 

שחקני טוטנהאם חוגגים (רויטרס)שחקני טוטנהאם חוגגים (רויטרס)

מאמנה של סיטי, גווארדיולה, נשמע דרוך ונחוש לקראת המשחק הגדול: “אנחנו חייבים לענות להם בשבת, אסור לחשוב יותר מידיי, ננוח כמה שאפשר ונתכונן למשחק כמו שצריך. מה שהיה ביום רביעי זה אכזרי וקשוח, אבל צריך לקבל את זה. נלחמנו הרבה, 9, 10 חודשים על הפרמייר ליג. עכשיו זה בידיים שלנו, זה לא יהיה פשוט, אבל מאמין שנעשה את זה בסופו של דבר”. 

ברנרדו סילבה אמר לקראת ההתמודדות: “אנחנו חייבים לנצח כדי להביא את כל הנקודות. ברור שאנחנו מאוד מאוכזבים ממה שהיה בצ’מפיונס ליג, אבל צריכים לשכוח ולהמשיך הלאה ולהילחם על מה שנותר לנו. זה לא זמן לנקמה, זה זמן פשוט לתחרות אחרת, זמן להישאר בחיים כדי להילחם על האליפות”.

ברנרדו סילבה (רויטרס)ברנרדו סילבה (רויטרס)

“ליברפול כנראה תנצח את כל המשחקים שלה, אז כך גם אנחנו צריכים לעשות”, אמר הקשר הפורטוגלי והוסיף:” המטרה היא לצבור ניצחון ועוד ניצחון עד שנוכל לחגוג את הזכייה באליפות”. 

מנגד, מאוריסיו פוצ’טינו, אמר: “יש עדיין עוד הרבה עבודה לעשות. התחרות לא נגמרת ואף פעם לא מאפשרת לך לנוח או ליהנות יותר מידיי מהסיטואציה, נצטרך להיות תחרותיים שוב ביום שבת. זה קשה לשחרר את כל מה שקרה ביום רביעי מהראש. אנחנו עייפים מעט, אבל כבר התחלנו לעבוד ולהתכונן למשחק הבא, דיברתי עם השחקנים רבות. יש הרבה דברים לחשוב עליהם. סיטי קבוצה מצוינת, אבל תמיד טוב להגיע למשחק לאחר שהעפלנו לחצי גמר ליגת האלופות. כשאתה שמח, אתה מוצא יותר אנרגיות לרוץ ולהיות מוכן”. 

פוצפוצ'טינו (רויטרס)

“עכשיו מדובר בתחרות שונה לחלוטין. סיטי נלחמת על האליפות, אני לא מאמין שהם מחפשים נקמה, הם פשוט צריכים את השלוש נקודות האלו, בדיוק כמונו”, אמר מאמן התרנגולים והוסיף: “אנחנו רוצים להיות ברביעייה הראשונה, זה יהיה קרב שונה לחלוטין”. אגב, החבורה של פוצ’טינו תגיע להתמודדות ללא מוסא סיסוקו הפצוע. 

וולבס – ברייטון (17:00) 

הקבוצה של נציגנו הישראלי בירם כיאל נמצאת במצב רע מאוד, כאשר היא כבר עם ארבעה הפסדים רצופים בליגה ונלחמת על חייה בפרמייר ליג. השחפים נמצאים במקום ה-17 עם 33 נקודות ורחוקים רק שתי נקודות מהקו האדום ומהמקום שמוביל לליגת המשנה. מנגד, הזאבים ממרכז הטבלה, ממוקמים במקום השמיני עם 47 נקודות ויירצו לשוב למסלול הניצחונות, לאחר ההפסד במחזור הקודם לסאות’המפטון.  

במשחקים נוספים: בורנמות’-פולהאם (17:00), האדרספילד-ווטפורד (17:00), ווסטהאם-לסטר (17:00), ניוקאסל-סאות’המפטון (19:30).




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */