יום ראשון, 04.01.2026 שעה 20:03
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

רפואה: היינו נאיביים, וזה חבל כי עבדנו על זה

מאמן הפועל ת"א אחרי ה-2:2 עם ק"ש: "לא חושב על העונה הבאה, רוצים להבטיח הישארות רשמית". תומר קשטן: "היינו יכולים לנצח, אך השגנו נקודה חשובה"

|
קובי רפואה (רדאד ג'בארה)
קובי רפואה (רדאד ג'בארה)

הפועל תל אביב ועירוני קריית שמונה נפרדו היום (שבת) ב-2:2 קצבי באצטדיון המושבה, זאת לאחר שהאדומים הובילו פעמיים אך ספגו שני שערי שוויון מהצפוניים. המשחק יכול היה ללכת לשני הכיוונים, אבל בסופו של דבר שתי הקבוצות הללו אספו נקודה יקרה שמקרבת אותן להישארות בליגת העל.

מאמן הפועל ת”א, קובי רפואה, אמר בסיום: “אני מאוד מאוכזב, לא רק מהתיקו. כל השבוע עבדנו על הקטע המנטלי והמצבים הנייחים שגרמו לחוסר ביטחון. עבדנו על הנושא של הנאיביות ושוב קיבלנו גולים במצבים נייחים, היינו מאוד נאיביים בקטע הזה”.

רפואה: מאוד מאוכזב מהמשחק היום

הטעויות של לבקוביץ’ והעונה הבאה: “זה היה חוסר ריכוז ועבדנו על זה. לצערי, זה לא הספיק הפעם אבל נחזק את השחקנים ונמשיך קדימה. לא חושב על העונה הבאה עד שהנוכחית לא תסתיים רשמית. אנחנו עדיין קצת מסובכים ורוצים להישאר רשמית בליגה, עשינו הכול כדי לנצח”.

שחר הירש אמר בסיום: “אני שמח מהשער שכבשתי אבל לצערי לא הצלחנו לנצח. זה מאכזב להוביל ולא לנצח, במחזור הקודם הפסדנו בניגוד למה שהיה במשחק וגם הפעם הגענו בכל הכוח במטרה להבטיח את ההישארות ואנחנו מאוד מאוכזבים שעדיין לא עשינו את זה. ציפינו לניצחון, אבל נלמד מהטעויות ונתקן אותן. הבעלים והמאמן יודעים שאשמח להישאר כאן”.

שחר הירש חוגג (רדאד גשחר הירש חוגג (רדאד ג'בארה)

מאמן ק”ש, תומר קשטן, אמר בסיום: “כשהכדור פגע במשקוף בדקה האחרונה היינו יכולים לנצח במשחק, כל קבוצה הגיעה להזדמנויות ואני שמח שידענו לחזור מפיגור פעמיים. ספגנו שערים קלים אבל גילינו אופי, והנקודה שהשגנו היא חשובה מאוד במאבק ההישארות בליגה”.

היציבות: “כל משחק הוא בפני עצמו והתפקיד שלי הוא לקרוא את מהלך המשחק, להגיב בהתאם ולנסות להשפיע בצורה חיובית. היינו חלשים מאוד בהתחלה ובהמשך המשחק התאזן. אנחנו בלחץ להשיג תוצאות חיוביות ולא מהמפגשים האחרים. יש עוד שלושה משחקים וננסה להשיג את התוצאות הטובות ביותר”.

תומר קשטן (רדאד גתומר קשטן (רדאד ג'בארה)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */